- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #1.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten mıııı ayyy cok sevındım canım resmını at bakayımKızlar bugün bat günüm elim bir türlü teste gitmiyordu az önce Dr um arayıp test yaptınmı diye sorunca yaptım veee evet çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyim :))
Olabılır 1hafta sonra testı tekrarla bakalım yıne negatıf mı cıkacakkızlar ben 21nde yumurtladım adetime 2 gün varken yinede ovülasyon testi yaptım ekteki gibi çıktı sizce gebelik olabilir mi ama gebelik testim negatif
Hayirlara vesile olsun arkadasim :)Kızlar bugün bat günüm elim bir türlü teste gitmiyordu az önce Dr um arayıp test yaptınmı diye sorunca yaptım veee evet çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyim :))
adet günüm yarın ama hep negatif çıkıyor testlerOlabılır 1hafta sonra testı tekrarla bakalım yıne negatıf mı cıkacak
Aynen bende artik öyle düşünüyorum. Suan varsa bile 3 gun kala negatif cikti moralimi bozdu. Bat geçmeden kudurmak yasak artikBak eşşek teste gecen hafta bana negatıf cıkardı sımdı aksam yaptım kopkoyu ıkıncı cızgı
Oyuzden adet olun olmayan bat tan 1hafta 10gün sonra test yapın kızlar
Iste 1hafta gectıkten sonra bıdaha yap neden cunku bende gecen hafta adet gunumde yaptım negatıf cıktı 9.gün dr gıttım beta havalara ucmus aksamda test yaptım ıkı cızgıde kopkoyuadet günüm yarın ama hep negatif çıkıyor testler
yaaaaaa peki hiç belirtin oldu mu. hayırlı olsun bu arada :)Iste 1hafta gectıkten sonra bıdaha yap neden cunku bende gecen hafta adet gunumde yaptım negatıf cıktı 9.gün dr gıttım beta havalara ucmus aksamda test yaptım ıkı cızgıde kopkoyu
Adetliydim zaten bıldıgın adet oldum bılıyosun 6gün boyunca hep üşüme titreme ve halsızlık yemek bıle yıyemedım halsızlıkten o kadar fenaydım yanı. Adet bıtımıde sadece mıde yanmam vardı. Hala daha var bulanmıyo sadece agrıyo. Bıde adetten sonra adet olacakmısım gıbı adet belırtılerı hala devam edıyo kasık agrısı bel ve bacak agrısı. Bunun dısında bı belırtı yok bıde rahım kalınlasmıs dogal olarakyaaaaaa peki hiç belirtin oldu mu. hayırlı olsun bu arada :)
nasıl yani gerçekten adet mi oldun. ya benimde miğdem çok çok ağrıyor ama ben yediğim birşey dokunmuştur belki diyorum yarın adet olmam lazım inşallah bebiş vardır da olmamAdetliydim zaten bıldıgın adet oldum bılıyosun 6gün boyunca hep üşüme titreme ve halsızlık yemek bıle yıyemedım halsızlıkten o kadar fenaydım yanı. Adet bıtımıde sadece mıde yanmam vardı. Hala daha var bulanmıyo sadece agrıyo. Bıde adetten sonra adet olacakmısım gıbı adet belırtılerı hala devam edıyo kasık agrısı bel ve bacak agrısı. Bunun dısında bı belırtı yok bıde rahım kalınlasmıs dogal olarak
Evet 6gün boyunca adet oldum canım. Oyuzden guvenmıyorum artık negatıf gebelık testlerıne adet oldum bebek yok tezını çürüttümnasıl yani gerçekten adet mi oldun. ya benimde miğdem çok çok ağrıyor ama ben yediğim birşey dokunmuştur belki diyorum yarın adet olmam lazım inşallah bebiş vardır da olmam
biz artık gebe olduğumuzu nasıl anlayacağız inan bilmiyorum :) çok şaşırdım doğrusu. inşallah benimd ebu miğde ağrılarım karın ağrılarım bebişe işarettir,Evet 6gün boyunca adet oldum canım. Oyuzden guvenmıyorum artık negatıf gebelık testlerıne adet oldum bebek yok tezını çürüttüm
Valla ınsallah canım artık ben ınanmıyorum yok adet oldun bebek yok dıyen dr.abiz artık gebe olduğumuzu nasıl anlayacağız inan bilmiyorum :) çok şaşırdım doğrusu. inşallah benimd ebu miğde ağrılarım karın ağrılarım bebişe işarettir,
Çok teşekkürler canımGercekten mıııı ayyy cok sevındım canım resmını at bakayım
Amin canım çok sağolHayirlara vesile olsun arkadasim :)
tamam canım degıstırıyorumCanım benim test pozitif çıkıp kan negatif çıkmıştı. Bugun de adet oldum . Beklenen adet tarihim 28 ekim :) listede yerimi degistirebilir misin?
canımm hangı ılacı kullanıyordun yumurtlamayı bastırıcı dedıgın ılacı soruyorumValla dr dahıl ınanamadık canım. Bıde aman korunun dıyolar ılacı kullanırken. Zaten yumurtlamayı bastırıcı bır ılacmıs. Bende hala şoktayım ınanamıyorum yatagıma yattım hala bırı bı tokat patlatsa ınanamıcam. 4.haftamı bıtırmek uzereymısım bide hıc mı hamılelık belırtısı olmaz bebegım bu kadar kanamaya nasıl dayanıp bana tutundu ınan aklım hafsalam alamıyo suan. Watsons ın 36cmlık petlerınden kullandım 1saat gecmeden doluyodu oyle bı kanama. Cok halsız bıraktı benı bu aykı reglım. Yemek yemeye bıle halım kalmadı sureklı yogun gelmesınden. Yanı bugun gıtmesem kac aylık olacaktı yavrum acaba. Boyle her ayda olabılırsın sadece bır ayada mahsus olabılır dedı dr. Her ay olsam demekkı karnım sısene kadar zararlı ne varsa yer ıcer ustunede sıgara yakardım. Gunde 1pakette sıgara ıcıyodum kahve cay kola da cabası yanı allahtan umıt kesılmez ıste bol bol dua cokca sabır hıc beklemedıgın anda cıcekler acar umudunda
canım yenı batını yazayım. senle aynıydık sanırımSelam regl oldum da silebilir misin
canım yenı batını yazalım :) kasımın sonuna kadar yolu var.Ben adet oldum kızlar hemde 3 gün önce