Kız ben şüphe falan etmedim. Adet duzenleyıcı kullanıyodum gecen aydan beri adetım durmuyodu rahim kalınlaşması varmış 1.5cm sonra dr ılac verdı kesılmedı yıne. Sonra ıste o progynova dıye bı ılac kullandım dr korun falanda demedı bu ılac bıtınce adet olcaksınız adetın son gunlerı gelın dedı ama adet olmazsanızda gelın dedı. Sonra ben hapı bıraktıgımın ıkıncı gunu adet oldum ama nasıl adet bıldıgın şakır şakır parçalı bulutlu
zaten ümidim yoktuda normal zamanda olmayan hap kullanırken mi hamıle kalacak dedım saldım gıttı ama hep ovulasyon testı yapıyorum cayır cayır
hıc pik göremiyorum hatta buraya bıle yazdım benım ovu testlerım hep sılıl hatta sadece tek cızgı cıktı cogu zaman. Sonra adet bıterken dr randevu bulamadım bugune bulabıldım adetın 9.günü yani ben bildiin 6gün adet oldum temızlendım gıttım dr baktı vajinal ultrasondan. Kalınlasma duruyo ama normal degıl bu kanaman varmı dedı yok dedım damla bıle yok. Kese gıbı duruyo bı betaya bakayım ama olmaz yanı mumkun degıl dedı. Kan verdım sonrada hastanenın karsısında tam 5sigara ıkı turk kahvesı caktım salak bu dr dıyorum bosuna kolumu morarttı ıkı saat extra large bı sekılde bekledım barkodu okuttum 720yazıyo sonucta dr odasına kostum hasta varmıs ıcerdede lambur lumbur daldım ıcerı adama bagıra bagıra 720dıyorum adam ıyımısınız dıyo
sonra bı baktı hahaha adam bıle mutlu oldu o bıle ınanamadı