- Konu Sahibi limoncicegi41
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canımmm teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim darisi bizeee
Baya olmus zaten 12 gune çıkıyor kanda derler. Beninde yumurtan 22 si demek ki 5 ekimde adet gelmezse kontrol edeyimTeşekkür ederim canım bilmiyorum henüz muayene olmadım ama yumurtlama ayın 15inde olmuştu yani 13gün olmuş belki o tutmuştur :)
Öyle söyleme. Benim 15 aya oldu dis gebelikm simdi 21. Aydayim hala yok. Doktora gittin mi?
Canim herseyin bi vakti zamani var sen hayirlisini iste insallah en kisa zamanda seninde bebisin olur olumsuz dusunme
Baya olmus zaten 12 gune çıkıyor kanda derler. Beninde yumurtan 22 si demek ki 5 ekimde adet gelmezse kontrol edeyim
aaayyy kuzumm hayırlı ugurlu olsun grubumuzun lk hamilesisinnn kutlarımm. ayagını sürüüüü :)) çokk sevındım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin cok aminnnnBata 7 gün kala pozitifi yakalayarak Eylül annesi oldum sanırım
ıyı kuzum tetkiklerin yapıldıysa yolu yarıladın demek. buyuk ıhtımal varıkosel den dolayı olmuyordur. amelıyat olduguna gore yakın zamanda olur canım. o da olmadı tüp bebekle olur ınsallah.limoncicegi41 Gitmez miyim canim yumurta takibi tum tahliller klomen çatlama iğnesi eşimin değerleriyle olurmuş varikosal vardı hadi bi de ameliyat olsun dedik onu da oldu bekliyoruz Rabbim verirse olur bekliyorum 3 aya tüp bebek basliycaz
aaayyy kuzumm hayırlı ugurlu olsun grubumuzun lk hamilesisinnn kutlarımm. ayagını sürüüüü :)) çokk sevındım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin cok aminnnn
Inşallah canım ameliyattan önce rahim filmimi de çektirdim Allah hepimize nasip etsinıyı kuzum tetkiklerin yapıldıysa yolu yarıladın demek. buyuk ıhtımal varıkosel den dolayı olmuyordur. amelıyat olduguna gore yakın zamanda olur canım. o da olmadı tüp bebekle olur ınsallah.
ya bisey sorcam sende polipmi varmi adini yanlismi hatirladim benInşallah canım ameliyattan önce rahim filmimi de çektirdim Allah hepimize nasip etsin
Evet canim dogru hatırlıyorsun Doktor büyük ihtimal polip veya kist var dedi rahim filmi istemişti ben aylar sonra rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı canim.ondan sonra farklı doktora gittim herşey temiz çıktıya bisey sorcam sende polipmi varmi adini yanlismi hatirladim ben
temiz cikmasina sevindim canim inisAllah en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla bebeginide kucagina alirsinEvet canim dogru hatırlıyorsun Doktor büyük ihtimal polip veya kist var dedi rahim filmi istemişti ben aylar sonra rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı canim.ondan sonra farklı doktora gittim herşey temiz çıktı
yarim saat bekle yap bence . bilmem 1 bardak sudan bisey olmaz galiba ya . yinede daha iyi bilen varsa bilemiycem..Kızlar bişey sorucam 4bucuk 5ten bu yana sadece 1 türk kahvesi içtim az önce bide 1 bardak su geçmesi lazım mı ovulasyon testi için yoksa yapsam mı
rahim filmin nasıl cıktıı? inşallah oda temizse daha cabuk olur yeni mi cektirdin. hsgden sonra hamılelık sansı artıor kuzum. doktor bır sey dıyor mu neden olmadıgına dair?Inşallah canım ameliyattan önce rahim filmimi de çektirdim Allah hepimize nasip etsin
bende bilmiyom testin kağıdında sıvı alımını yavaşlatın diyo içmeyin demiyo (((yarim saat bekle yap bence . bilmem 1 bardak sudan bisey olmaz galiba ya . yinede daha iyi bilen varsa bilemiycem..
yaniii 1 bardaktan bisey olmaz ben oyle yapiyodum ama yinede bilemiycemmmbende bilmiyom testin kağıdında sıvı alımını yavaşlatın diyo içmeyin demiyo (((
o zaman benden günah gitti yapıyomyaniii 1 bardaktan bisey olmaz ben oyle yapiyodum ama yinede bilemiycemmm