- 21 Temmuz 2021
- 639
- 2.452
- 27
Hayır olsun insallah. Bende her ilişkiden sonra iç çamaşırım kanlı gördüm. Yerleşme kanamasıymış.Bir de hanımlar eger bu ay hamileysem gördüğüm rüyaları anlatıcam bu ay çok garip ruyalar gördüm...
Kahverengi sulu gibiydi su dokmus kahverenk gibiSizin nasıldı leke ? Ben benimkine lekelenme bile diyemiyorum. Çok afedersiniz iyice sildim vajinayı o şekilde 1-2 damla geldi o kadar. Ama daha önceden böyle birşey olmadı. İlkte kahverengi çok minik sümüksü birşey geldi bir daha gelmedi ve sonra bu pembe lekeler geldi.
Ben yerleşme kanaması yazmıştım internete yazmaz olaydımKahverengi sulu gibiydi su dokmus kahverenk gibi
Ben yerleşme kanaması yazmıştım internete yazmaz olaydımgörselde gördüklerimle alakası yok benimkinin onu anladım. 3,5 yıldan sonra ilk kez korunmasız ilişkiye girdik o yüzden geldi belki bilemedim.
İnşallah canım senin bat aynı mı ?İnşallah olur
Benim bat bugun den itibaren başladı 23, 24,25,26,27,30 gunde 1 adet oldugum İcin hangisi bilemiyorumİnşallah canım senin bat aynı mı ?
Daha çok da yeni evlisin , bende 3. Yilimda anne olmuştum.2 bucuk yılı geçti
Cok haklısınız bncede bu kadar belırtı olması normal dıgıl ama daha kıbar nazık bı sekılde dıyebılırdınız azarlar gıbı olmuş heves kırıcıKonu sahibi gebeligin ilk ayinda (henuz ögrenmeden) bu kadar belirtinin olmasi imkansiz. Bunlar hep oluyordu aslinda ama sen kendini asiri derecede dinledigin icin farkediyorsun suan. Hamile bile olsan 6 haftadan once mide bulantisinin olmicagini soyluyor doktorlar. Cok belirtin var piskolojik gibi geldi bana
Eylülde 3 olacak bakalım bir de bunun 9 aylık serüveni var hamile mi kalmıştınız 3.yılınızda hamile mi kalmıştınızDaha çok da yeni evlisin , bende 3. Yilimda anne olmuştum.
Bebiş dunya ya mı gelmişti hamile mi kalmıştınız 3.yılınızda diyecektimEylülde 3 olacak bakalım bir de bunun 9 aylık serüveni var hamile mi kalmıştınız 3.yılınızda hamile mi kalmıştınız
Eh braz öyleydi ama haklılık payından ötürü bir şey demedim Valla her şey olabilir pskkolojk de olabilirCok haklısınız bncede bu kadar belırtı olması normal dıgıl ama daha kıbar nazık bı sekılde dıyebılırdınız azarlar gıbı olmuş heves kırıcı
Bir de ilk gebeliğim kazara olmuştu geçen sene benim için mayısta çok erkendi ama şimdi geç oldugunu dusunuyorum dogurddım ettm diyene kadar 2023 yılında olucaz 2019un eylülünde evlendimDaha çok da yeni evlisin , bende 3. Yilimda anne olmuştum.
Dusnmyorm olcktı:)Bir de ilk gebeliğim kazara olmuştu geçen sene benim için mayısta çok erkendi ama şimdi geç oldugunu dusunuyorum dogurddım ettm diyene kadar 2023 yılında olucaz 2019un eylülünde evlendim
Haklı olabılır bn ona bırsey demiyorum sadece kıbar sekılde anlatabılırdı bebek bekleyen ailelerin psikoloji lerını bn cok ıyı bılıyorum canını sıkma rabbım büyük yaradan kucagını doldursun inşallh duaEh braz öyleydi ama haklılık payından ötürü bir şey demedim Valla her şey olabilir pskkolojk de olabilir
:) 3. Yılda anne olmustum. 2013 evlilik 2016 oglumun doğum günüBebiş dunya ya mı gelmişti hamile mi kalmıştınız 3.yılınızda diyecektim
Çok teşekkür ederim birz da ilk gebeliğimde çok sancı cekerek kaybettim ve sonra o kucak dolmadan atlatamıcamı farkettim ilk gebeliğim ne iyiydi sıfır belirti dinleme sıfır kendini kasma Bi baktım hamileydim..o yuzden biraz da bu istekHaklı olabılır bn ona bırsey demiyorum sadece kıbar sekılde anlatabılırdı bebek bekleyen ailelerin psikoloji lerını bn cok ıyı bılıyorum canını sıkma rabbım büyük yaradan kucagını doldursun inşallh duaedecem bugun senın ıcın Tanımıyorum ama bu kadar heveslı ıstemen bana cok şey hatırlattı
Maşallah :):) 3. Yılda anne olmustum. 2013 evlilik 2016 oglumun doğum günü
Rabbım yar ve yardımcın olsun canımÇok teşekkür ederim birz da ilk gebeliğimde çok sancı cekerek kaybettim ve sonra o kucak dolmadan atlatamıcamı farkettim ilk gebeliğim ne iyiydi sıfır belirti dinleme sıfır kendini kasma Bi baktım hamileydim..o yuzden biraz da bu istekçok sag olun çok naziksiniz
Amin :))Rabbım yar ve yardımcın olsun canım
Hadi insallah güzel haberler verirsin canımBenim bat bugun den itibaren başladı 23, 24,25,26,27,30 gunde 1 adet oldugum İcin hangisi bilemiyorumen son 26 mayısa kadar beklicem