hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Kahverengi sulu gibiydi su dokmus kahverenk gibi

Kahverengi sulu gibiydi su dokmus kahverenk gibi
Ben yerleşme kanaması yazmıştım internete yazmaz olaydım görselde gördüklerimle alakası yok benimkinin onu anladım. 3,5 yıldan sonra ilk kez korunmasız ilişkiye girdik o yüzden geldi belki bilemedim.

Cok haklısınız bncede bu kadar belırtı olması normal dıgıl ama daha kıbar nazık bı sekılde dıyebılırdınız azarlar gıbı olmuş heves kırıcı

Cok haklısınız bncede bu kadar belırtı olması normal dıgıl ama daha kıbar nazık bı sekılde dıyebılırdınız azarlar gıbı olmuş heves kırıcı
Eh braz öyleydi ama haklılık payından ötürü bir şey demedim Valla her şey olabilir pskkolojk de olabilir

Daha çok da yeni evlisin , bende 3. Yilimda anne olmuştum.
Bir de ilk gebeliğim kazara olmuştu geçen sene benim için mayısta çok erkendi ama şimdi geç oldugunu dusunuyorum dogurddım ettm diyene kadar 2023 yılında olucaz 2019un eylülünde evlendim

Eh braz öyleydi ama haklılık payından ötürü bir şey demedim Valla her şey olabilir pskkolojk de olabilir
Haklı olabılır bn ona bırsey demiyorum sadece kıbar sekılde anlatabılırdı bebek bekleyen ailelerin psikoloji lerını bn cok ıyı bılıyorum canını sıkma rabbım büyük yaradan kucagını doldursun inşallh dua edecem bugun senın ıcın Tanımıyorum ama bu kadar heveslı ıstemen bana cok şey hatırlattı

Çok teşekkür ederim birz da ilk gebeliğimde çok sancı cekerek kaybettim ve sonra o kucak dolmadan atlatamıcamı farkettim ilk gebeliğim ne iyiydi sıfır belirti dinleme sıfır kendini kasma Bi baktım hamileydim..o yuzden biraz da bu istek çok sag olun çok naziksiniz

Rabbım yar ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…