hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

İnşallah bakalım

İnşallah bakalım
Ama keşke o düsugunun sebebini aradtirsaydiniz. Ben ilk dusukten sonra dr dr gezdim ama pek orali olmadi dr lar. Ne var ki 2. De düşükle sonuclanimca anladım bir problem olduğunu. 2. Dusugumde bile dr.lar normal dedu bekleyelim dedi. En son araştırma hastanesinde yalandan 3 düşük yaptim deyince anca tahlil falan yaptilar ve pihtilasmam olduğu tespit edildi.. onu yapmasaydim belki oğlum a bile kavusamayacaktim

Kromozom bozuklugu idi trizomi 18 öyküsü atlattım.. Zaten doktorlar söylemişti nift kan testi falan verdim yüzde yüz kromozomu 47 tane cıktı

Kromozom bozuklugu idi trizomi 18 öyküsü atlattım.. Zaten doktorlar söylemişti nift kan testi falan verdim yüzde yüz kromozomu 47 tane cıktı
O ne demek yani tam anlamadım. Peki şimdi hamile kalirsan alinmasi gereken bir tedbir var mı.

O ne demek yani tam anlamadım. Peki şimdi hamile kalirsan alinmasi gereken bir tedbir var mı.
Yani saglıklı bir insanda 46 tane kromozom var anneden gelen 23 babadan gelen 23 lakin bu bebekte 47 tane var artı 1 fazla
Hani down sendromu gibi ama down sendromlu bebeklerin yaşamları 30 yıl kadar sürebiliyor trizomi 18 sendromu olanlarınkii ise düşükle sonuçlanıyor. Tek bir sağlam yerleri olmuyor bu bebeklerin. Zaten direkt insanı insan yapan unsur kromozom bizimkinin de 18.kromozomundan 2 tane oluşmuş. Doktorlar 1000de 1 gelir başına bu insanların o da size denk gelmiş 2.bebeginiz böyle olacak diye bir şey yok ama asla olamaz da diyemeyiz tıp bu dediler. Genetik araştırma da yaptırdık sorun çıkmadı.

Anladım. Çok geçmiş olsun. Hayat tecrubelerle dolu işte. Hepimizin başka başka öyküleri var.

30 Nisan ve 6-8 Mayıs’ta ilişkiye girdik. 8 Mayıs tam yumurtlama günümdü. 14 Mayıs’ta nokta kadar açık pembe leke gördüm ama azıcık. Bir an heyecanla yerleşme kanaması mı dedim ama sanırım değil bir daha gelmedi. Ve Pazartesi gününden beri ara ara kasık ağrılarım oluyor gögüslerim şiş. Ama bunlar regl öncesi olan şeylerdi. 22 Mayıs bat. Pek hamile gibi hissetmiyorum ama kısmet bakalım.

Anladım. Çok geçmiş olsun. Hayat tecrubelerle dolu işte. Hepimizin başka başka öyküleri var.
Tabi ben doktora giderken o kadar rahat gdiiyroum ki bir gittim 2li testini kötü dedi doktor dunyam başıma yıkıldı. O hastane serüveni falan... Rabbim Bi daha yasatmasın

Tabi ben doktora giderken o kadar rahat gdiiyroum ki bir gittim 2li testini kötü dedi doktor dunyam başıma yıkıldı. O hastane serüveni falan... Rabbim Bi daha yasatmasın
Amimn aminnn. Rabbim yasatmasin bidaha. Kaç yillik evlisin bu arada.

Bizimkine çok benziyor.. Bakalım hamile oluyor muyuz.. Hadi hayırlısı :))))

Bir de hanımlar eger bu ay hamileysem gördüğüm rüyaları anlatıcam bu ay çok garip ruyalar gördüm...

İlişki yumurtlama vs benziyor ben 11 mayısta gordum leke ama umursamadmı sizin gibi bakalım,:)
Sizin nasıldı leke ? Ben benimkine lekelenme bile diyemiyorum. Çok afedersiniz iyice sildim vajinayı o şekilde 1-2 damla geldi o kadar. Ama daha önceden böyle birşey olmadı. İlkte kahverengi çok minik sümüksü birşey geldi bir daha gelmedi ve sonra bu pembe lekeler geldi.

Rüyalar bana çok şey gösteriyor o yuzden hiç es geçemiyorum. Geçen seneki kaybım 3 aylıkken olmuştu geçen sene ruyamda bebeğimi 3 aylıkken dogurmus oldugumı gorup cok aglamıstım hiç de negatif Bi olay yokttu o zamanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…