Test yapmak istemiyorum ya negatifi görmek istemiyorum daha 3 4 gn beklemeyelim zatenE bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmak istemiyorum ya negatifi görmek istemiyorum daha 3 4 gn beklemeyelim zatenE bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kac
İnşaallahHerhangi bir belirtin var mi canım. İnşallah topigin ilk müjdesini senden alır devaminda da biz patlatiriz :)
Benimde kızım 6 sene sonra çörekotu kürüyle geldi
Bi defa gebe kalmışsın bu da güzel. İnslh rahmin toparlaninca tekrar olur. Ben de 2 düşük sonrası pihtilasmam olduğunu öğrenmiştim. 9 ay ignelerle ogluma kavustum. Çok şükür 6 yaşında oglum. Simdi de 2. İstiyoruz inslh rabbim nasib ederİnşaallah
İnşallah bakalımBi defa gebe kalmışsın bu da güzel. İnslh rahmin toparlaninca tekrar olur. Ben de 2 düşük sonrası pihtilasmam olduğunu öğrenmiştim. 9 ay ignelerle ogluma kavustum. Çok şükür 6 yaşında oglum. Simdi de 2. İstiyoruz inslh rabbim nasib eder
Ama keşke o düsugunun sebebini aradtirsaydiniz. Ben ilk dusukten sonra dr dr gezdim ama pek orali olmadi dr lar. Ne var ki 2. De düşükle sonuclanimca anladım bir problem olduğunu. 2. Dusugumde bile dr.lar normal dedu bekleyelim dedi. En son araştırma hastanesinde yalandan 3 düşük yaptim deyince anca tahlil falan yaptilar ve pihtilasmam olduğu tespit edildi.. onu yapmasaydim belki oğlum a bile kavusamayacaktimİnşallah bakalım
Kromozom bozuklugu idi trizomi 18 öyküsü atlattım.. Zaten doktorlar söylemişti nift kan testi falan verdim yüzde yüz kromozomu 47 tane cıktıAma keşke o düsugunun sebebini aradtirsaydiniz. Ben ilk dusukten sonra dr dr gezdim ama pek orali olmadi dr lar. Ne var ki 2. De düşükle sonuclanimca anladım bir problem olduğunu. 2. Dusugumde bile dr.lar normal dedu bekleyelim dedi. En son araştırma hastanesinde yalandan 3 düşük yaptim deyince anca tahlil falan yaptilar ve pihtilasmam olduğu tespit edildi.. onu yapmasaydim belki oğlum a bile kavusamayacaktim
O ne demek yani tam anlamadım. Peki şimdi hamile kalirsan alinmasi gereken bir tedbir var mı.Kromozom bozuklugu idi trizomi 18 öyküsü atlattım.. Zaten doktorlar söylemişti nift kan testi falan verdim yüzde yüz kromozomu 47 tane cıktı
Yani saglıklı bir insanda 46 tane kromozom var anneden gelen 23 babadan gelen 23 lakin bu bebekte 47 tane var artı 1 fazlaO ne demek yani tam anlamadım. Peki şimdi hamile kalirsan alinmasi gereken bir tedbir var mı.
Anladım. Çok geçmiş olsun. Hayat tecrubelerle dolu işte. Hepimizin başka başka öyküleri var.Yani saglıklı bir insanda 46 tane kromozom var anneden gelen 23 babadan gelen 23 lakin bu bebekte 47 tane var artı 1 fazla
Hani down sendromu gibi ama down sendromlu bebeklerin yaşamları 30 yıl kadar sürebiliyor trizomi 18 sendromu olanlarınkii ise düşükle sonuçlanıyor. Tek bir sağlam yerleri olmuyor bu bebeklerin. Zaten direkt insanı insan yapan unsur kromozom bizimkinin de 18.kromozomundan 2 tane oluşmuş. Doktorlar 1000de 1 gelir başına bu insanların o da size denk gelmiş 2.bebeginiz böyle olacak diye bir şey yok ama asla olamaz da diyemeyiz tıp bu dediler. Genetik araştırma da yaptırdık sorun çıkmadı.
Tabi ben doktora giderken o kadar rahat gdiiyroum ki bir gittim 2li testini kötü dedi doktor dunyam başıma yıkıldı. O hastane serüveni falan... Rabbim Bi daha yasatmasınAnladım. Çok geçmiş olsun. Hayat tecrubelerle dolu işte. Hepimizin başka başka öyküleri var.
Amimn aminnn. Rabbim yasatmasin bidaha. Kaç yillik evlisin bu arada.Tabi ben doktora giderken o kadar rahat gdiiyroum ki bir gittim 2li testini kötü dedi doktor dunyam başıma yıkıldı. O hastane serüveni falan... Rabbim Bi daha yasatmasın
Bizimkine çok benziyor.. Bakalım hamile oluyor muyuz.. Hadi hayırlısı :))))30 Nisan ve 6-8 Mayıs’ta ilişkiye girdik. 8 Mayıs tam yumurtlama günümdü. 14 Mayıs’ta nokta kadar açık pembe leke gördüm ama azıcık. Bir an heyecanla yerleşme kanaması mı dedim ama sanırım değil bir daha gelmedi. Ve Pazartesi gününden beri ara ara kasık ağrılarım oluyor gögüslerim şiş. Ama bunlar regl öncesi olan şeylerdi. 22 Mayıs bat. Pek hamile gibi hissetmiyorum ama kısmet bakalım.
2 bucuk yılı geçtiAmimn aminnn. Rabbim yasatmasin bidaha. Kaç yillik evlisin bu arada.
Yaaa sizinde aynı mı belirtiler :) aynen hayırlısı bakalım.Bizimkine çok benziyor.. Bakalım hamile oluyor muyuz.. Hadi hayırlısı :))))
İlişki yumurtlama vs benziyor ben 11 mayısta gordum leke ama umursamadmı sizin gibi bakalım,:)Yaaa sizinde aynı mı belirtiler :) aynen hayırlısı bakalım.
Sizin nasıldı leke ? Ben benimkine lekelenme bile diyemiyorum. Çok afedersiniz iyice sildim vajinayı o şekilde 1-2 damla geldi o kadar. Ama daha önceden böyle birşey olmadı. İlkte kahverengi çok minik sümüksü birşey geldi bir daha gelmedi ve sonra bu pembe lekeler geldi.İlişki yumurtlama vs benziyor ben 11 mayısta gordum leke ama umursamadmı sizin gibi bakalım,:)