- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
Al bendende o kadar:)aa evet aynısı geçen gün banada oldu sol tarafım kaburgamın altı ile belimin arası saatlerce ağrıdı sonradan geçti. Yanlış yattım herhalde dedim. Bilemedim. Önceden olmayan şeyleri yaşayınca belirti olarak anlıyorum
Nasıl anlatayım çok farklıydı hatta anneme de eşime de dedim bu ay hamileyim diye inanmadılar hissettimYa nasıl hissettin açar mısın detay:)
Tabi yazarım. İnsallah sağolSonucu haber ver inş kalbine göre olur
Kasıkda dolgunluk hissi, sanki yumru varmış gibi hissediyor musun?Tabi yazarım. İnsallah sağol
Merhaba sizinle geçen gün de konuşmuştuk.Nasıl anlatayım çok farklıydı hatta anneme de eşime de dedim bu ay hamileyim diye inanmadılar hissettim
Hatta benim belirtilerim çok çok erken başladı yani 1 haftalıkken falan acaip ayak ağrılarım oldu ki ben mızmız bir insan değilimdir arabayla bir yere gidiyorduk ayak ağrımdan duramamıştım eşim bu kadar erken belirti olur mu ya demişti oldu işte :)
Benzinlikte durunca benzin kokusuna fena olmam falan daha çok çok erkendi belirtiler için
Adetime 7-8 gün kala da idrarda gördüm ve dedim hamileyim işte yine inanmadılar kan testine gittik ve sonuç 46.93 tü
Doktoruma haber verdim gittiğimizde eşim sordu çok erken değil mi belirtiler için dediğinde doktorumun verdiği cevap çok az kişi erken anlarmış ve vücudunu çok iyi tanıyan insan anlar demişti
Bence artık yapın testi inşallah güzel haberi verirsinizMerhaba sizinle geçen gün de konuşmuştuk.ilk kez Prefet jeli bu ay kullandım. Henüz test yapmadım. Regl gecikmesinin 5. günündeyim. Bu ay aşırı gaz problemi bağırsaklarıma sancılar girdi günlerce. Şimdi vajinal akıntı yaşıyorum. Burda jelin güzel sonuçlarını okuyunca dayanamadım aldım.
İnşallah en kısa zamanda yapacağımBence artık yapın testi inşallah güzel haberi verirsiniz
Siz adet öncesi test yapmış miydinizBenim bat 16 mayıs ti gecikmeden 2 gün sonra pozitif gördüm çok şükür adet tarihinde kasık ve bel ağrım aşırı fazlaydı ar ara hala okuyor ve akıntı m aşırı olmasada vardı.inslllah pozitiftir
Merhaba benimde kasik ağrım çok çok fazla gecikmenin ikinci gunundeyim ama acaba ağrınız adet ağrısı gibi miydi bir fark var miydiBenim bat 16 mayıs ti gecikmeden 2 gün sonra pozitif gördüm çok şükür adet tarihinde kasık ve bel ağrım aşırı fazlaydı ar ara hala okuyor ve akıntı m aşırı olmasada vardı.inslllah pozitiftir
Ben de gecikmenin 2.gunundeyim hiç ağrı yok.Merhaba benimde kasik ağrım çok çok fazla gecikmenin ikinci gunundeyim ama acaba ağrınız adet ağrısı gibi miydi bir fark var miydi
Folik asit kullanıyorumİlac kullaniyomusunuz peki gida takviyesi falan
Umudunu kırmak istemiyorum ama ben göremiyorumMerhaba bayanlar benim adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi gördüm acaba sizde gördünüz mü belirtilerim çok var erken biliyorum ama dayanamadım işte Eki Görüntüle 3069291
Benim testim negatif çıktı kızlar az once yaptım...Inşallah pozitifi görürsünüz sizler denemeye devam
Hayırlısı olsun canım. Sonraki aylarda tam hız çalışmaya devam.Benim testim negatif çıktı kızlar az once yaptım...Inşallah pozitifi görürsünüz sizler denemeye devam
Ovulasyon kitlerinden hiç almadım Bi de alıp mı denesem?Hayırlısı olsun canım. Sonraki aylarda tam hız çalışmaya devam.
Adet ağrısı gibiydim kesin olcam diye düşündüm ama normalde adetten ince ağrım olur ve Bi iki gün kala biter olurum bu sefer bitmedi hatta zaman zaman baya fazlalasti belimde ağrıdı baya o zaman anladım Bi gariplik olduğunuMerhaba benimde kasik ağrım çok çok fazla gecikmenin ikinci gunundeyim ama acaba ağrınız adet ağrısı gibi miydi bir fark var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?