hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Al bendende o kadar:)

Ya nasıl hissettin açar mısın detay:)
Nasıl anlatayım çok farklıydı hatta anneme de eşime de dedim bu ay hamileyim diye inanmadılar hissettim
Hatta benim belirtilerim çok çok erken başladı yani 1 haftalıkken falan acaip ayak ağrılarım oldu ki ben mızmız bir insan değilimdir arabayla bir yere gidiyorduk ayak ağrımdan duramamıştım eşim bu kadar erken belirti olur mu ya demişti oldu işte :)
Benzinlikte durunca benzin kokusuna fena olmam falan daha çok çok erkendi belirtiler için
Adetime 7-8 gün kala da idrarda gördüm ve dedim hamileyim işte yine inanmadılar kan testine gittik ve sonuç 46.93 tü
Doktoruma haber verdim gittiğimizde eşim sordu çok erken değil mi belirtiler için dediğinde doktorumun verdiği cevap çok az kişi erken anlarmış ve vücudunu çok iyi tanıyan insan anlar demişti

Merhaba sizinle geçen gün de konuşmuştuk. ilk kez Prefet jeli bu ay kullandım. Henüz test yapmadım. Regl gecikmesinin 5. günündeyim. Bu ay aşırı gaz problemi bağırsaklarıma sancılar girdi günlerce. Şimdi vajinal akıntı yaşıyorum. Burda jelin güzel sonuçlarını okuyunca dayanamadım aldım.

Kizlar ciddi kasik ağrısı yasayip adet sancısı gibi gebe oldugunu öğrenen oldu mu acaba

Bence artık yapın testi inşallah güzel haberi verirsiniz

Siz adet öncesi test yapmış miydiniz

Merhaba benimde kasik ağrım çok çok fazla gecikmenin ikinci gunundeyim ama acaba ağrınız adet ağrısı gibi miydi bir fark var miydi

Kızlar 25.gunum bugun gecikmenin 2.günü... Ayın 26sına kadar olmamam gerekli. Belirti olarak folik asit kullandığım için bence bugun midem cok bulandı 3 gundur sol kasıgımda kesik gibi ağrı vardı dkununca hissediyordum sadece su an hafif. Gogus agrıları 2 3 gune nazaran azaldı.
Geçen adet donemimde goguslerm 1 hafta kala ağrımıştı ve adet olacagım gun kesilmişti ağrım.
Uyku halsizlik yine devam. Bir diğeri de beyaz akıntı onu da adet yakın diye oldugunu dusunuyorum.

Merhabalar
Bende yardımcı olmak adına erken belirtilerini paylaşmak istedim. Şu an 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını da duydum çok şükür benim belirtilerim aşağıdaki gibi olmuştu:
- yumurtlama ağrısı çektim ve o günü değerlendirdim değerlendirdiğim zaman sağ yumurtalığımda bir ağrı oldu o taraftan yumurtladığım için ağrı ve döllenme oldu sanıyorum
-yumurtlsmsdan 6/7 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı adet olucam zannettim çünkü benim adetten 10 gün mutlaka göğüslerim ağırır ve adet günü kesilir fakat bu sefer ağrı kesilmedi. Adetim geçmesine rağmen göğüs ağrım devam etti benim için en büyük belirti buydu
- kasık batması ve hafif ağrı ( özellikle sağ tarafta) sağ tarafta döllenme olduğu için genellikle batmalarım sağ tarafta oldu ama aşırı yada adet sancısı gibi değildi. Biraz vurup geçiyordu hafif
- bel ağrısı oldu.adet öncesi beliniz hafif hafif yoklarya o şekilde bi bel ağrısı oldu ancak sürekli değildi genelde iş yaptığımda hissediyordum. Dinlenince geçiyordu
-bacak sızlaması buda çok hafifti yani günlük hayatımı etkilemiyordu birde bu belirtiler adet tarihime 1 hafta kala daha çok yoğunlaşmıştı.
- etten soğuma ve tiksinme yaşadım. Adet gecikmesi olmadan 3 gün önce etten tiksindim et yemek istemiyordum. Çok fazla koku hassiyeti olmadı ama et yiyemiyordum.
-halsizlik evet adet öncesinde gecikmeden sonrada bir halsizlik oldu yani uzanmak istiyordum devamlı gecede hemen uykuya dalıyordum. Hala da öyle .
-mide bulantısı kusma çok olmadı hala da yok dediğim gibi et aklıma gelince midemde bi tiksinti oluyordu o kadar
- ayak üşümesi adet gecikmesinden sonra özellikle geceleri ayaklarım zor ısınıyordu ama tabi bu demir eksiliğinden de kaynaklı olabilir

- affedersiniz ishal olmuştum yani bi gün normal bir gün ishal oluyordum.
- idrarımda metalimsi bir koku vardı şimdi geçmeye başladı bol su içmeye başladım diye sanırım.

- ben araya ramazan bayram girdiği için geç öğrendim hamileliğimi yani adetim neredeyse 10 güne yakın gecikmişti ve ucuz testlerden alıp sabah ilk idrarla yaptım yapar yapmaz hemen koyu bir çizgi çıktı ve ertesi gün gittiğimde keseyi gördük. Geç gitmek benim için çok iyi oldu çünkü erken gitseydim beta HCG yükseliyor mu diye 2 günde bir hastaneye gitmek durumunda kalacaktım bu şekilde kendimi yormadan direk keseyi gördüm. Çok uzun oldu farkındayım yazı ancak bir belirti arayan pek çok kişiye yardımcı olmak istedim kolay bir süreç değil bir kadın için. Son olarak tavsiyem bütün tahlillerinize ve özellikle insülin direncinize muhakak baktırın.umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir. Sorularınız varsada cevaplamaya çalışırım. Ha birde akıntı bende adet öncesi ile aynıydı yerleşme kanaması yaşamadım ben.

Benim testim negatif çıktı kızlar az once yaptım... Inşallah pozitifi görürsünüz sizler denemeye devam

Merhaba benimde kasik ağrım çok çok fazla gecikmenin ikinci gunundeyim ama acaba ağrınız adet ağrısı gibi miydi bir fark var miydi
Adet ağrısı gibiydim kesin olcam diye düşündüm ama normalde adetten ince ağrım olur ve Bi iki gün kala biter olurum bu sefer bitmedi hatta zaman zaman baya fazlalasti belimde ağrıdı baya o zaman anladım Bi gariplik olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…