- 25 Haziran 2022
- 126
- 63
- 28
- 31
Yaptım ikinci yaptığımda negatif çıktıTest yaptın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım ikinci yaptığımda negatif çıktıTest yaptın mi
Bende acillik oldum belim çok kötü bacaklarıma vuruyoYaptım ikinci yaptığımda negatif çıktı
Çok geçmiş olsun neden oldu acabaBende acillik oldum belim çok kötü bacaklarıma vuruyo
Adetime 3 gün var gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum adet olcam herhalde ((Çok geçmiş olsun neden oldu acaba
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tahmini 3 gün var çok fena karnım ağrıyor olacakmışım gibiAdetime 3 gün var gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum adet olcam herhalde ((
Benim de Pazartesi regl günüm ve çok sancım var,benim göğüs ucum hiç yokken normalde şişmiş ağrıyor dokunamıyorjm bileAynı şeyleri yaşıyoruz benimde tahmini 3 gün var çok fena karnım ağrıyor olacakmışım gibi
Büyük ihtimalle olurum ((Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tahmini 3 gün var çok fena karnım ağrıyor olacakmışım gibi
Ben takvim uygulaması kullanıyorum benim adet günümü yumurtlamadan 14 gün sonraya
Canım bende onu kullanıyordm ovilasyon testte 4 gün öncesini oldum kadınların bünyesi makine degil her zmn aynı gün olsunNormal insanlar için ama ben klomen kullandım ve yumurtam geç büyüdü doğal olarak döngü günlerimde değişti düye düşünüyorum