hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Hanımlar ne durumdasınız? Belirtiler devam mı?

Bende ara ara göğüs ağrıları başladı. Kasık ağrısı az az devam. Karnımda pıt pıt sesler oluyor. Özel bölgede iğneleme oluyor.

Bazen adet olacağım sanıyorum bazen o his olmuyor. Regl takvime göre 1 gün gecikti ama son zamanlardaki döngüme göre birkaç gün gecikti. Bugünde olmazsam yarın tekrar test denemeyi düşünüyorum

Benim midemden boğazıma su gelir gibi oluyor. Dun sol kasıgımda çok koşmuşum da kesik hissi olmuş gibi Bi his oldu gun boyu geçmedi dun saat 16ya gelirken uyumuşım uyandığımda saat 18di... Sürekli bitkin ve yorgunum..
Benim şafak başladı bugun de dahil regl olmam lazım ayın 26sına kadar herhangi bir gün...

Hiç ihtimal vermiyorum ya kesin yine regl olucam...

Herhangi bir belirtin var mi canım. İnşallah topigin ilk müjdesini senden alır devaminda da biz patlatiriz :)
Ah ah nerde o gunler ben diyorum ki bu ayki belirtiler de psikolojik.....uyku halsizlik mide bulantısı kasıkta sertleşme ağrı Bi kaç gun once aşırı mide yanması .. Çok dinledim kendimi yumurtlama dönemlerimde kasıklarıma igne batırır gibi sancılar giriyordu agzımda metalik Bi tat oluştu..

7sene çocuk bekledik ama nasip işte aralik ayinda hayatımda görmediğim şiddette vajinal mantar enfeksiyonu yaşadım ustuste dort kutu fitil kullandim antibiyotik kullandim yinede geçmedi evde agliyordum resmen ..en son yemek yiyemedim sigara icemedim bulantilarim vardi ama gebe kalamazsin diyen doktorlar yuzunden aklimin ucundan gebelik gecmiyordu..yinede suphelenip test yaptm aninda cizgi cikti tabi evde ağlama krizleri derken meğer gebeymisim hemde daha üç haftalik yani bi aylik bile degil vucudum aninda tepki vermis gebelige elhamdülillah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve ben gibi gebelere de sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin

Gerçekten çok seviniyorum yıllarca bekleyip bebek sahibi olan hanımlara ya

Göğüs uçlarım çok acıyor. Ama bazen regli dönemi acır. Sıcak basması hiç olmamıştı. Kuyruk sokumunun orası özellikle elimi koyduğumda diğer bölgelerden bariz bir ısı farkı var.

E bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kac

Emin olun oluyor adetime 7-8 gün kala bulantılarım ağrılarım başlamıştı ki rahme düştüğü gün ben hamileyim bu ay dedim hissettim

E bi test yapsana. Erken gebelik testi yaparsan belli olur sonuç bence.. bu arada ne kdr süredir istiyorsun veyas kac
27 yaş
Geçen sene temmuzda kaybettim ilk bebeğimi ocaga kadar toplanaym dye yasak koydu Dr ocaktan beri de deniyoruz marttan sonra daha çok odaklandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…