hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Hiç geç degil:) yukarda öyle yazmışsın.. inan en güzel yaslar. Ben de 28 yaşındayım yasitiz nerdeyse senle. Oglum 6 yaşında ya dışarda görenler kardeşin falan mi diyo yasimiz daha çok genç.. sadece insan bebek calismalarina baslayinca birazaceleci oluyor. 1ay yıl gibi geliyo işte

Aynen öyle

İlac kullaniyomusunuz peki gida takviyesi falan

Regl gecikmesinin 4. günündeyim. Aynı akıntı bende de var bazen su gibi çıkıyor. Regl oldum sanıyorum ama yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Regl gecikmesinin 4. günündeyim. Aynı akıntı bende de var bazen su gibi çıkıyor. Regl oldum sanıyorum ama yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Benim bat 16 mayıs ti gecikmeden 2 gün sonra pozitif gördüm çok şükür adet tarihinde kasık ve bel ağrım aşırı fazlaydı ar ara hala okuyor ve akıntı m aşırı olmasada vardı.inslllah pozitiftir

Ekmek gördüm, ne anlama gelir sence kuzum?

Sonucu haber ver inş kalbine göre olur

Merhaba bayanlar benim adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi gördüm acaba sizde gördünüz mü belirtilerim çok var erken biliyorum ama dayanamadım işte

Şükür ki antibiyotikler zarar vermemiş gebeliğine.

Yumurtlama adetine kaç gün varken oldu?

Çok tebrik ederim sizi Benimde 16 mayıstı.hatta 14 Mayıs da olabilir. Çünkü geçen ay 31 gün sonra regl oldum. Bu ay mutlaka 20li günlere düşmesi gerekiyordu regl tarihim. Hep böyle olur ben de. Belirti olarak gaz sancısı ve bağırsaklarıma giren ani sancı günlerce yaşadım ama şimdi rahatım.Bu sefer de regl gecikti akıntı arttı. Test için biraz daha bekleyeceğim inşallah pozitiftir.

İnş hep beraber Var mı belirti?
Bu ay fazlaca gaz sancısı ve bağırsaklarıma birden ağrılar girdi. Aniden dudaklarım çatladı geçti. Zaman zaman diş etim ağrıdı. Yumurtlama günlerinde sivilcelenme yaşadım. O günleri hep değerlendirdim zaten. Yani o kadar çok ki önceden olmayan şeyleri yaşadım.

Benimde karın boşluğumun altı yan taraf ağrıyor, alt kasıklarda dolgunluk hissi var, belirti mi bi bilebilsen:)

Benimde karın boşluğumun altı yan taraf ağrıyor, alt kasıklarda dolgunluk hissi var, belirti mi bi bilebilsen:)
aa evet aynısı geçen gün banada oldu sol tarafım kaburgamın altı ile belimin arası saatlerce ağrıdı sonradan geçti. Yanlış yattım herhalde dedim. Bilemedim. Önceden olmayan şeyleri yaşayınca belirti olarak anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…