Hiç geç degil:) yukarda öyle yazmışsın.. inan en güzel yaslar. Ben de 28 yaşındayım yasitiz nerdeyse senle. Oglum 6 yaşında ya dışarda görenler kardeşin falan mi diyoMaşallah :)
Hiç geç degil:) yukarda öyle yazmışsın.. inan en güzel yaslar. Ben de 28 yaşındayım yasitiz nerdeyse senle. Oglum 6 yaşında ya dışarda görenler kardeşin falan mi diyoyasimiz daha çok genç.. sadece insan bebek calismalarina baslayinca birazaceleci oluyor. 1ay yıl gibi geliyo işte
İlac kullaniyomusunuz peki gida takviyesi falanAh ah nerde o gunler ben diyorum ki bu ayki belirtiler de psikolojik.....uyku halsizlik mide bulantısı kasıkta sertleşme ağrı Bi kaç gun once aşırı mide yanması .. Çok dinledim kendimi yumurtlama dönemlerimde kasıklarıma igne batırır gibi sancılar giriyordu agzımda metalik Bi tat oluştu..
Beklemeyen bilemez gerçekten cok zorlu bir süreçGerçekten çok seviniyorum yıllarca bekleyip bebek sahibi olan hanımlara ya
Regl gecikmesinin 4. günündeyim. Aynı akıntı bende de var bazen su gibi çıkıyor. Regl oldum sanıyorum ama yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.Merhaba benimde yaklaşık bir haftadır süt beyazı akıntım var daha önce giç olmadı bu kadar adet olmama 5 gün var halada devam ediyor akıntım kasıklarımda ağrı var ama yok denecek kadar az bilemiyorum neden oluyor enfeksiyon yok onu biliyorum
Benim bat 16 mayıs ti gecikmeden 2 gün sonra pozitif gördüm çok şükür adet tarihinde kasık ve bel ağrım aşırı fazlaydı ar ara hala okuyor ve akıntı m aşırı olmasada vardı.inslllah pozitiftirRegl gecikmesinin 4. günündeyim. Aynı akıntı bende de var bazen su gibi çıkıyor. Regl oldum sanıyorum ama yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Gelişme olunca yazarsın, kalbine göre versin AllahRegl gecikmesinin 4. günündeyim. Aynı akıntı bende de var bazen su gibi çıkıyor. Regl oldum sanıyorum ama yok. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Ekmek gördüm, ne anlama gelir sence kuzum?Rüyalar bana çok şey gösteriyor o yuzden hiç es geçemiyorum. Geçen seneki kaybım 3 aylıkken olmuştu geçen sene ruyamda bebeğimi 3 aylıkken dogurmus oldugumı gorup cok aglamıstım hiç de negatif Bi olay yokttu o zamanlar...
Sonucu haber ver inş kalbine göre olur30 Nisan ve 6-8 Mayıs’ta ilişkiye girdik. 8 Mayıs tam yumurtlama günümdü. 14 Mayıs’ta nokta kadar açık pembe leke gördüm ama azıcık. Bir an heyecanla yerleşme kanaması mı dedim ama sanırım değil bir daha gelmedi. Ve Pazartesi gününden beri ara ara kasık ağrılarım oluyor gögüslerim şiş. Ama bunlar regl öncesi olan şeylerdi. 22 Mayıs bat. Pek hamile gibi hissetmiyorum ama kısmet bakalım.
Şükür ki antibiyotikler zarar vermemiş gebeliğine.7sene çocuk bekledik ama nasip işte aralik ayinda hayatımda görmediğim şiddette vajinal mantar enfeksiyonu yaşadım ustuste dort kutu fitil kullandim antibiyotik kullandim yinede geçmedi evde agliyordum resmen ..en son yemek yiyemedim sigara icemedim bulantilarim vardi ama gebe kalamazsin diyen doktorlar yuzunden aklimin ucundan gebelik gecmiyordu..yinede suphelenip test yaptm aninda cizgi cikti tabi evde ağlama krizleri derken meğer gebeymisim hemde daha üç haftalik yani bi aylik bile degil vucudum aninda tepki vermis gebelige elhamdülillah rabbim isteyen herkese nasip etsin ve ben gibi gebelere de sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin
AminGelişme olunca yazarsın, kalbine göre versin Allah
Ya nasıl hissettin açar mısın detay:)Emin olun oluyor adetime 7-8 gün kala bulantılarım ağrılarım başlamıştı ki rahme düştüğü gün ben hamileyim bu ay dedim hissettim
İnş hep beraberAmininşallah sizin de güzel haberlerinizi duyarız
Canım adete yakın yumurtlama olunca adet tarihide ileri mi atar?Geç döllenme ise ihtimal var bir de erken gebelik yapmamışsınız erken deseydiniz negatif derdim yine de ihtimal
Yumurtlama adetine kaç gün varken oldu?Kızlar ne durumdasınız benim gecikmenin 11. Günü testlerim negatif belirti olarak sayılırım sormak istiyorum bu gün yoğun adet olacakmışım gibi Bi ağrım var tam alt karnımın ortasında ve birden şeffaf böyle sümüksü Bi akıntım oldu bu gün ama çamaşırımı ıslattı yani baya yoğundu dedim adet oldum okadar ağrılı olduki ama hala yok acaba bu yerleşme ağrısıydı da oyüzden mi testlerim negatif çıktı çünkü geç yumurtlama oldu bu ay doktor randevum var bu gün sormak istedim bilen varmı
Çok tebrik ederim siziBenim bat 16 mayıs ti gecikmeden 2 gün sonra pozitif gördüm çok şükür adet tarihinde kasık ve bel ağrım aşırı fazlaydı ar ara hala okuyor ve akıntı m aşırı olmasada vardı.inslllah pozitiftir
Bu ay fazlaca gaz sancısı ve bağırsaklarıma birden ağrılar girdi. Aniden dudaklarım çatladı geçti. Zaman zaman diş etim ağrıdı. Yumurtlama günlerinde sivilcelenme yaşadım. O günleri hep değerlendirdim zaten. Yani o kadar çok ki önceden olmayan şeyleri yaşadım.İnş hep beraberVar mı belirti?
Benimde karın boşluğumun altı yan taraf ağrıyor, alt kasıklarda dolgunluk hissi var, belirti mi bi bilebilsen:)Bu ay fazlaca gaz sancısı ve bağırsaklarıma birden ağrılar girdi. Aniden dudaklarım çatladı geçti. Zaman zaman diş etim ağrıdı. Yumurtlama günlerinde sivilcelenme yaşadım. O günleri hep değerlendirdim zaten. Yani o kadar çok ki önceden olmayan şeyleri yaşadım.
aa evet aynısı geçen gün banada oldu sol tarafım kaburgamın altı ile belimin arası saatlerce ağrıdı sonradan geçti. Yanlış yattım herhalde dedim. Bilemedim. Önceden olmayan şeyleri yaşayınca belirti olarak anlıyorumBenimde karın boşluğumun altı yan taraf ağrıyor, alt kasıklarda dolgunluk hissi var, belirti mi bi bilebilsen:)