hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Tekrar yapın varsa çıkar inşaAllah

Kızlar ne durumdasınız benim gecikmenin 11. Günü testlerim negatif belirti olarak sayılırım sormak istiyorum bu gün yoğun adet olacakmışım gibi Bi ağrım var tam alt karnımın ortasında ve birden şeffaf böyle sümüksü Bi akıntım oldu bu gün ama çamaşırımı ıslattı yani baya yoğundu dedim adet oldum okadar ağrılı olduki ama hala yok acaba bu yerleşme ağrısıydı da oyüzden mi testlerim negatif çıktı çünkü geç yumurtlama oldu bu ay doktor randevum var bu gün sormak istedim bilen varmı

Merhaba benimde adetim çok gecikti hatta 2. Ye olmam gerekiyordu ama testlerim hep negatif dediğiniz gibi benimde çok yoğun beyaz akıntım oldu şimdi doktora geldim bakalım test vereceğim

Merhaba benimde adetim çok gecikti hatta 2. Ye olmam gerekiyordu ama testlerim hep negatif dediğiniz gibi benimde çok yoğun beyaz akıntım oldu şimdi doktora geldim bakalım test vereceğim
Ay hadi inşallah hamilesindir burayada yazarmısın sonucunu

Mide bulantısı çok acayip bir durum ve tamamen bünye ile alakalı bence. Hamile arkadaşlarımın biri altıncı haftada, diğeri yedinci haftada bulantıları başladı. Ben keseyi gördüm tam dört haftalıkken o zamandan beri sürekli midem bulanıyor, ilaç kullanmama rağmen bulantım oluyor. O yüzden size katılmıyorum

Merhaba hayırlı olsun adet öncesi mi öğrendiniz

O senin epey gecikmiş ama yinede hiç belli olmaz inşallah hayırlı haberler vardır kötü bişey olmasında
Doktordan çıktım şimdi hamilelik yok enfeksiyon varmış rahim ağzında birde doğum kontrol hapı ile korunuyorum o da biraz rahmi inceltmiş o yüzden kanama olmamıştır dedi doktor. Ama bir kaç haftaya kanama başlar bir problem yok dedi.

Merhaba benim adetim 1 gün gecikti belirtilerim göğüslerimde hafif şişkinlik var karnımın alt kısmında ve belimde çok hafif sancılarım oluyor. Akıntım 1 haftadır çok fazlaydı ama bugün azaldı test yapmaya korkuyorum negatif görürsem diye inşallah hamileyimdir regli olmam

Oh en azından kötü bişey yok bende şimdi çıktım hamile olabilirsin dedi kese gözükmüyor dedi kan tahlili verdim sonuç çıkınca gebe değilsen adet söktürücü veririm dedi

Canım inşallah istiyorsan hamilesindir inşallah bütün kalbimle dua ediyorum

Kızlar belirti aramayin kendinizde aradikca bulursunuz sonu hüsran olursa kötü olur bu benim 3. Gebeligim bir oğlum var biri 12 haftalıkken öldü 3unde de hiç belirti yaşamadan tamamen içime doğarak adet günümde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bu gebeligimde daha bir kere kasik ağrısı yaşamadım göğüs ağrısı yaşamadım yani demek istediğim oluruna bırakın nasibi ne zamansa o zaman olur inşallah rabbim en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun

Oh en azından kötü bişey yok bende şimdi çıktım hamile olabilirsin dedi kese gözükmüyor dedi kan tahlili verdim sonuç çıkınca gebe değilsen adet söktürücü veririm dedi
Süper hadi inşallah diyelim kan testi ne zaman çıkacakmış peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…