• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olduğunu düşünüp reglime 12 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim?

Ben de iki gündür aralıksız test yapıyorum Hep negatif benimle belirti olarak sadece göğüs Ağrım ve Ara ara kasık ağrım var Onun dışında bir belirtim yok açıkçası bugün dahil reglime 3 gün var bugün yaptığım Test negatif çıkınca pek umudum kalmadı çünkü 6 gün önceye kadar kesin sonuç falan diyordu test olsaydı şimdiye kadar çıkmış olmaz mıydı erken gebelik testinde 🥲
Canım en iyisi kan testi istiyorsan kan ver boşuna kafanı karıştırma gebelik testleriyle olduğu zamanda çıkmayabiliyor geç döllenme oluyor adetten 10 gün sonra çıkam bile var ben bugünde yaptım yine silik çıktı hastaneye gittim kan vermeye 24 çıktı sonucum tabi daha 5 gün var herşey olabilir beklemedeyim ☺️rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda sen kan ver için rahat etsin

Canım en iyisi kan testi istiyorsan kan ver boşuna kafanı karıştırma gebelik testleriyle olduğu zamanda çıkmayabiliyor geç döllenme oluyor adetten 10 gün sonra çıkam bile var ben bugünde yaptım yine silik çıktı hastaneye gittim kan vermeye 24 çıktı sonucum tabi daha 5 gün var herşey olabilir beklemedeyim ☺️rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda sen kan ver için rahat etsin
Canım bence 24 güzel bir değer şu zamana göre yine iki günde bir kan testi verip yükselmesini kontrol et inşallah vardır Çok Sevindim adına ama az önce lavaboya gittim kahverengi leke gelmiş Daha aslında 2 gün var reglimi ama galiba erken oldum maalesef🥲🥲🥲

Canım bence 24 güzel bir değer şu zamana göre yine iki günde bir kan testi verip yükselmesini kontrol et inşallah vardır Çok Sevindim adına ama az önce lavaboya gittim kahverengi leke gelmiş Daha aslında 2 gün var reglimi ama galiba erken oldum maalesef🥲🥲🥲
Teşekkür ederim canım ama hemen umutsuz olma yerleşme kanaması da olabiliyor sen yine dikkat et lekenin yoğunluğunu kontrol et inşallah gönlüne göre olur 🥰🤲🏻

Back
X