Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili günlük adete kaldı 8gün, kasık ağrım yok, iştah ga da iiştahsızlığım yok, akıntım yok denecek kadar azz, memikolar da acımıyor çok normal bir gün daha yaşıyorum yani

Merhaba hayırlı olsun, folik asit reçetesiz satılıyor yine de doktoruna danışabilirsin. Hamilelikten üç ay önce kullanmaya başlamak öneriliyor, folik asit depolarını doldurarak oluşacak bir hamilelikte yetersizlikten gelişebilecek kusurları önlüyor ayrıca progesteron seviyesini düzenlemeye yardımcı olarak gebelik ihtimalini arttırıyor

Son adet tarihin, yaş ve hatta şehir bileğilerini de yazarsan birbirimize doktor hastane önerilerinde de bulunabiliriz

Bu işin en buyuk dusmanı stres Allah dayanma gücü versin femara klomen gibi bi anda değil yavaş yavaş buyutuyor. Dua edelim inşallah guzel sonuçlar alırsın. Dr ne dedi peki?
İKi gün sonra tekrar çağırdı kontrole canım

Bende oyleyim gece gunduz aklımda, başka şeylerle meşgul olmaya çalış çok zor ama başka çare yok. Ben 12 yıllık evliyim 10 yaşında kızım var, kızımdan sonra hiç korunmadım hala umutluyum
Senin en azından bir Tane yavrun var canım ne güzel Çok üzüldüm ya acaba 12 mm olan catladi doktor görmedi mi

Senin en azından bir Tane yavrun var canım ne güzel ☺ Çok üzüldüm ya acaba 12 mm olan catladi doktor görmedi mi
Çatlama olunca folikül büzüşüyor canım, iki aydır ben de takip ettiriyorum ordan biliyorum ama yavaş da olsa büyüyorsa bence hala umut var

Çatlama olunca folikül büzüşüyor canım, iki aydır ben de takip ettiriyorum ordan biliyorum ama yavaş da olsa büyüyorsa bence hala umut var
Ben bilim ya bu doktor bence pek önemsemedi çünkü ilk baktığında 16 mm olmuş dedi sonra bidaha baktı pardon iki tane üst üste gelmiş o yüzden 16 gözükmüş dedi anlamadim bişey

Ben bilim ya bu doktor bence pek önemsemedi çünkü ilk baktığında 16 mm olmuş dedi sonra bidaha baktı pardon iki tane üst üste gelmiş o yüzden 16 gözükmüş dedi anlamadim bişey
İki yumurta mı varmış? Acaba biri çatladı biri çatlamadı mı? Ya da başka doktora mi gitsen benim de kafam karıştı. Normalde günde 1-2mm büyüyor yumurta, geç gelişmeye başlarsa geç olgunlaşır ama bilemedim işte benim 18.gün 15mmydi geç yumurtluyorum ben de

Senin en azından bir Tane yavrun var canım ne güzel ☺ Çok üzüldüm ya acaba 12 mm olan catladi doktor görmedi mi
Evet çok şukur Allah bağışlasın darısı sizlere ve ikinci için bizede. 12 mm iken çatlaması iş gormez diye biliyorum en sağlıklı olan yumurta 17-21 mm. Bence sen bekle femara yı geçen ay kullandım çok yavaş buyutuyor perşembe gittim 13 tu diğer perşembe gidince 17 olmuştu

Bende geç yumyrtluyorum

Canım sen hiç amh değerine baktırdın mı
Baktırmadım canım doktorum hiç gerek duymadı hem ileri derece pcos olmadığımdan sanırım hem de ileri yaş olmadığından. Zaten geçen ay da hamile kaldım yumurta ile ilgili tembellik dışında sıkıntım yok galiba, çünkü doktorum da geç oluyor ama yumurtluyorsun dedi bu çok iyi dedi, fsh da iyiydi. Bakalım 5-6 ay sürerse o zaman ek hormonlara bakılır

Çok bekletmeden olur inşallah cnm

Valla ben bilim ya kötü bir doktora denk geldim işte

İnşallah canım ya ama kasiklarim çok agriyor bilmiyorum ya

İKi gün sonra gidicem bakalım ne diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…