Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptiktan kaç dk sonra çıktı çizgi
İlk kırmızı çıktı sonra tamamen ıslandıktan sonra göstergede ikincisinde silik çıktı ince tek çizgi olarak olarak hatta çok belli degildi sonra koyulaştı☺️zaten güvenmedim teste ne olur ne olmaz die ve kan tahlili dede sonuç pozitif çıktı canım

Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. Benim hep adetlerim düzensiz geç adet olurdum hormonlarım normal ultrasonda polikistik över görünümü vardı. Fakat geçen 4 ayda kendiliğinden erken adet oldum. Bu aydan önce 4 aylık adet döngüm 30,35,30,39 şeklinde oldu. Bugün ise 48. Gündeyim hala adet olmadım. Gebelik olabilir mi yoksa yine mi döngüm bozuldu çözemiyorum. Aylardır test yapmadım önceleri negatifleri görmekten baktığım İçin. Sizce test yapmalı mıyım yoksa ne kadar daha beklemeliyim? :|

Merhabalar herkese. Bir şey sormak istiyorum. Benim hep adetlerim düzensiz geç adet olurdum hormonlarım normal ultrasonda polikistik över görünümü vardı. Fakat geçen 4 ayda kendiliğinden erken adet oldum. Bu aydan önce 4 aylık adet döngüm 30,35,30,39 şeklinde oldu. Bugün ise 48. Gündeyim hala adet olmadım. Gebelik olabilir mi yoksa yine mi döngüm bozuldu çözemiyorum. Aylardır test yapmadım önceleri negatifleri görmekten baktığım İçin. Sizce test yapmalı mıyım yoksa ne kadar daha beklemeliyim? :|
Bence regl olursan hemen ovulasyon testi almalısın kullanmıyorsann. Benim döngüm de 47 ye 49a çıktığı oluyor bu düzensizlikte ovulasyon can simidi oldu en azından doğru zamanda değwrlendirme yapıyorum. Bizim gibi uzun döngülerde çok zor ve daha stresli kaçarsa yumurtlama dönemi baya vakit kaybetmiş oluyoruz. Test yap böyle beklemektense kuzuu en azından soru işareti kalkarr ve tavsiyem birgebeningünlüğü var instagramda takip etmiyorsan yunurtlama regl sökülme masajlarını izleyebilirsinn çok faydasını gören arkadaşlarımız var bende bu ay regl olursam ilk iş o masajları yapacağımm

Merhaba kızlar benim bı ay hiç akıntım yok tertemiz yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı ve şişlik oldu bata 3gun var hayla ağrıyor gece uyanıyorum bazen göğüs ucundaki daire genişledi ve idrarda tortu var inşallah hamilelik vardır 🤲🥰 hiç akıntı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı

İlk kırmızı çıktı sonra tamamen ıslandıktan sonra göstergede ikincisinde silik çıktı ince tek çizgi olarak olarak hatta çok belli degildi sonra koyulaştı☺️zaten güvenmedim teste ne olur ne olmaz die ve kan tahlili dede sonuç pozitif çıktı canım
Gözünaydın 🤩🤩 peki belirtin var mıydı? Varsa ne zaman başladı

Evet inşallah yükselir 🤲 belirtiniz var mıydı hic?
Bayağı belirti vardi ama dinlediğim incelediğim icinmi bilmiyorum. Bel ağrım çok sırtıma bacaklarıma kadar bazen oluyor. Göğüste ara ara sizi,ağızda tat degisikligi ona bağlı mide bulantısı ara ara. İki gündür de beyaz pütürlü akinti var.ins pazartesi tekrarliycam testi bakalim

Doktor normal demis neden takıyorsun canim ara lekelenme kanama kistten dolayı zaman zaman olabiliyor
bildiğiniz adet gördüm ama. 5 gün ve yoğun. biter bitmez doktora gittim çokk şaşırdı. nasıl böyle olabilir diye. adetime daha 12-13 günüm var ve kocaman 3.5 cmlik kist vardı. bana demişti ki bi dahaki adetine kadar bu kis anca küçülür, adette atarsın. hatta bi dahaki adetine de sarkabilir. yani 1-2 ay da atarsın dediği kisti o ara adet de atmışım. adetim biteli 11 gün olmuştu ve yeniden adet oldum hala inanamıyorum. şimdi bunu normal adetten saydık tekrar yumurta takibi yaptık, 2 yumurtam büyüdü çatşamba akşamı ovitrelle oldum. bakalım 2 hafta sonra sonuç ne olacak hayırlısı Allahtan. 🥰

Bayağı belirti vardi ama dinlediğim incelediğim icinmi bilmiyorum. Bel ağrım çok sırtıma bacaklarıma kadar bazen oluyor. Göğüste ara ara sizi,ağızda tat degisikligi ona bağlı mide bulantısı ara ara. İki gündür de beyaz pütürlü akinti var.ins pazartesi tekrarliycam testi bakalim
Merhaba gözün aydın inşallah değerin yükselir 😊 adete kaç gün kala yaptın testi

Benim hesabima göre 6 gün kala yapmış oldum ama bı arkadaş yumurtlama dönemine gore hesap yaptı o da bugün veya yarına denk gelio yani ortalama 3 gün kala diyebilirm. Pazartesi tekrarliyacagim ins

Benim hesabima göre 6 gün kala yapmış oldum ama bı arkadaş yumurtlama dönemine gore hesap yaptı o da bugün veya yarına denk gelio yani ortalama 3 gün kala diyebilirm. Pazartesi tekrarliyacagim ins
İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız. Bende 3 gün kala yani dün kaset test yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı heralde 🥺🥺

Herkese iyi akşamlar Perşembe gunu kan testim 13.5 çıkmıştı,bugün tekrar yaptırdım, 41.07 sizce değer iyi yükselmiş mi
Evet canim 2 gunde en az %60-66 civari artis bekliyor doktorlar senin 3 kati artmis masallah takip et 2 gunde bir beta baktirip

Back