Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı isteyen herkese inşallah, kılo problemin var mıydı? Adetlerin duzenli miydi? Çok soru sordum hakkını helal et

Bu arada 5 klomen 1 gonal f 1 femara tedavisi gordum, dostınex i hiç bırakmadım, 2 yıldır ilk defa bu ay Dr a gitmedim zayıflamak istiyorum bu yuzden biraz kendi haline bıraktım. Tabi bu uygulanan her tedavi de sadece 1 yumurta gelişti 17 mm olunca çatlama iğnesi yapıldı sonuç hep husran.

Canim 6 ay matofin 5 ay klomen kullanirken adetlerim iyice rutine girmisti son zamanlar 28 gunde bir olmaya baslamistim 63 kilodan 52 kiloya dusmustum ve spor yaptm doktinexe yarim yarimda olsa haftada birkez yuttum korkuyordum cunku yine cikicak diye herseyi yaptim olmadi sogan suyuda yaptim artik kabullendim aşilama giderim diyordumki inofolic diye pkolularin kullandigi ilaci gordum aldim eczaneden pembe kutu toz olanini kullandim adetim gecti ama karnim feci agriyo yokya olamaz dedim kendini kandirma dedim bide adete 1 hafta kala gozum kararmaya basladi ama hic aklima gelmedi goguslerim ayniydi bifarkbiaci yok adetin 3uncu esimin zoruyla test aldim direk pozitif cikti oysaki artik opozitifi goremiceme inanmistim

Ne güzel, sağlıkla al kucağına.. ben de geçen ay inofolic kullandım ama tablet, mavi kutu olandan. Biraz pahalı ama ben de etkili olduğunu düşünüyorum. Bu ay da devam ediyorum günde iki tablet

TSK ederim canım, ben ilaç kullanmaktan usandığım için matofini kullanmayı bırakmıştım. Verdiğin bilgiler için çoook tskler, matofine tekrardan başlayıp bi daha ki regli donemım de ınofolıc kullanmaya başlıcam İnş.

Ne güzel, sağlıkla al kucağına.. ben de geçen ay inofolic kullandım ama tablet, mavi kutu olandan. Biraz pahalı ama ben de etkili olduğunu düşünüyorum. Bu ay da devam ediyorum günde iki tablet
Sagol cnm insallah allah sizlerede versin

Hadi hayirlisi cnm

Yaa canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizler içinde dua et olur mu bende pkoluyum ben iki senelik evliyim

Yaa canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizler içinde dua et olur mu bende pkoluyum ben iki senelik evliyim
Sagol cnm insallah Tabiki cnm duam hepinize ozellikle benim gibi pkolularin o hissi tatmasini cok istiyorum cunku bende yasadim biliyorum beklemenin nedenli zor oldugunu allah kimseyi bekletmesin

Kızlar çok üzgünüm ağlamak istiyorum persembe günü gittiğimde doktor sağda yumurtan 12 mm demişti bugün kontrolüm vardı yumurta sadece 13 mm olmuş bu kadar az olabilir mi sizce

Kızlar çok üzgünüm ağlamak istiyorum persembe günü gittiğimde doktor sağda yumurtan 12 mm demişti bugün kontrolüm vardı yumurta sadece 13 mm olmuş bu kadar az olabilir mi sizce
Yaa ilaç kullanıyor muydun?benım de Çok yavaş buyudu hep maks 17 mm oldu. İnş buyumeye dvm eder, stres çok etkılıyır rahat ol ve dua et.

Yaa doktor ne dedi peki bu duruma? Normal miymiş? Bir şey yapılabilir miymiş? Belki bir sonraki ay klomen tarzı yumurta geliştirici ilaç kullanırsın. Bir de bal-tarçın-çörekotu kürünü araştır canım

Femera kullanmıştım canim

Çok stres yapıyorum canım ben
Bu işin en buyuk dusmanı stres Allah dayanma gücü versin femara klomen gibi bi anda değil yavaş yavaş buyutuyor. Dua edelim inşallah guzel sonuçlar alırsın. Dr ne dedi peki?

Çok stres yapıyorum canım ben
Bende oyleyim gece gunduz aklımda, başka şeylerle meşgul olmaya çalış çok zor ama başka çare yok. Ben 12 yıllık evliyim 10 yaşında kızım var, kızımdan sonra hiç korunmadım hala umutluyum

Bende oyleyim gece gunduz aklımda, başka şeylerle meşgul olmaya çalış çok zor ama başka çare yok. Ben 12 yıllık evliyim 10 yaşında kızım var, kızımdan sonra hiç korunmadım hala umutluyum
Benim de bir kızım vaar, ikinci de olsa inşallah çok bekletmeden

Merhabalar. Bende yeni hamile kalmak isteyen bir üyeyim. Bu ay bat 1 Mayıs. Size bir sorum olacak folik asit kullanan var mı aranızda? Hamile kalmak isteyenler kullanmalı mı? Kaç ay öncesinde başlanılmalı. Doktor reçetesi ile mi alınıyor? Benim de adımı eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…