Anladım çok teşekkürler cumartesi doktora gideceğim bakalımEvet canim 2 gunde en az %60-66 civari artis bekliyor doktorlar senin 3 kati artmis masallah takip et 2 gunde bir beta baktirip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım çok teşekkürler cumartesi doktora gideceğim bakalımEvet canim 2 gunde en az %60-66 civari artis bekliyor doktorlar senin 3 kati artmis masallah takip et 2 gunde bir beta baktirip
başınız sağolsun cnaım mekanı cennet olsunKizlar kayinvalidem vefat etti hic yazamadim buralara ins herkes iyidir
Başınız sağolasun.Allah rahmet eylesin.Kizlar kayinvalidem vefat etti hic yazamadim buralara ins herkes iyidir
Başın sağolsun mekanı cennet olsunKizlar kayinvalidem vefat etti hic yazamadim buralara ins herkes iyidir
Başınız sağolsun canım Allah'ım mekanını cennet eylesin İnşALLAHKizlar kayinvalidem vefat etti hic yazamadim buralara ins herkes iyidir
Hakkında hayırlısı olsun canım rahim filminden sonra çok hamile kalan var inş en kısa zamanda çok güzel haberler alırsınAz önce doktordan geldim. Yumurtalıkların ve rahminde sorun yok dedi. Tüplerime de regl olunca gidicem bakacak. Birde hormon testleri yaptı yarın onlarda. Duruma göre ilaç takviyesi gerekirse yaparız dedi.
Bu ay olmazsa Ağustos ta mutlaka 3 gün sperm pehrisi yapıp eşimin ürolojiye görünmesini istiedi. Her şey eşin için de yolundaysa Eylül'de rahim filmi çekeceğiz. Böyle bir yol haritası belirleyelim dedi.
Yaaaa sizin bu oy oldu mu. MaşallahHakkında hayırlısı olsun canım rahim filminden sonra çok hamile kalan var inş en kısa zamanda çok güzel haberler alırsın
Evet ben şuan 7+3 hamileyim çok şükür Allah tamamına erdirsin isteyen herkese versin hep dua ediyorum bütün isteyenlere inş sağlıklı bebekler versin RabbimYaaaa sizin bu oy oldu mu. Maşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah, hayırlısı olsun. Sadece bir problem var mı bilmek istedim. İnşaallah herşey yolunda olsunda, bekleriz![]()
Bozuk olabilir canım benim de olmuştu bir kez yada fazla damlatmadan da olabilir istersen yarın sabah tekrar yapKızlar herkese merhaba adetime 5 gün var fortune marka test yaptım bugün sabah yaptığım önce beyazlayıp sonra dağıldı gün içinde yaptığımda bişey yok test mi bozuk sizce
Sağol canım erken gebelik testi denemeyi düşünüyorum bugünnBozuk olabilir canım benim de olmuştu bir kez yada fazla damlatmadan da olabilir istersen yarın sabah tekrar yap
Hadi hayırlısı bakalım inş hayırlısıyla çift çizgiyi görürsünSağol canım erken gebelik testi denemeyi düşünüyorum bugünn![]()
Pek ümidim yok canım ama çok sağolHadi hayırlısı bakalım inş hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün
Kızlar adetime 3 gün varken beta hcg 17 çıktı. 2 gün sonra yani adetime 1 gün kala tekrarladım 26 çıktı. Böyle az artıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı içinz.
ben yaşamadım ama iki günde bir yaptırınca iki katı olması gerektiğini söylüyorlar istersen 2 gün sonra yaptır bi 2 katı olacak mı