Kasıklarının ağrısı buyurduğu içindirİnşallah canım ya ama kasiklarim çok agriyor bilmiyorum ya
Yaa inşallah canım benimKasıklarının ağrısı buyurduğu içindir
Adet oldun mu ya da hamilelik oldu mu okudum ama cevap yazdiysan goremedim.Benim bat 8 nisan ben hem ovulasyon hem iğne yumurta büuütücü ve çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Gun yarın test yapıcam uğurlu gelsin topik
Canım abuklaşan ateş ve bel ağrısı var sadecemrssoydas herhangi bir belirtin var mi? Heyecanliyim ben de:)
Pek bir şey yok.Canım abuklaşan ateş ve bel ağrısı var sadecesen ne durumdasın?
Adet oldum dün cnmAdet oldun mu ya da hamilelik oldu mu okudum ama cevap yazdiysan goremedim.
Ovulasyon takibi yapmismiydin?Adet oldum dün cnm
Ovulasyon artı çatlatma iğnesiOvulasyon takibi yapmismiydin?
Yumurtlama tarihini 14 gun asti mi gec mi oldun canimO
Ovulasyon artı çatlatma iğnesi
Canımm inşallah hepimiz hamime oluruz bu ay,Hiç anlamadığım için birşey diyemiyorum canım ama bu ay senin için guzel şeyler olacak oyle bir his var içimde
Ay inşallah canım yaCanımm inşallah hepimiz hamime oluruz bu ay,Böyle böyle gezeriz
Çıkar mı cuma günü idrarda?
İki hamileliğimde de 11.gün çıkmıştı ikisinde de yumurtlamadan emindim. 10.gün çıkar mı deneyip görürüz artıkÇıkar mı cuma günü idrarda?
Var mı hiç belirtin şuan canım diğerlerinde olmuş muydu ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum.İki hamileliğimde de 11.gün çıkmıştı ikisinde de yumurtlamadan emindim. 10.gün çıkar mı deneyip görürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?