Rica ederim sağlıkla olur inş gebeliğinTeşekkür ederim yorumun için canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim sağlıkla olur inş gebeliğinTeşekkür ederim yorumun için canım![]()
Var mı kullandığınız bişey bunun için?bu kadar detaylı olarak bilmiyordum kayganlaştırıcılarıtükürük spermi öldürüyor diyor ya o yüzden kullandığınız var mı merak ettim. su bazlı kullanın falan demişler bazı yerlerde. bende durexin var ama kullanmaya da korktum o da öldürür mü spermi acaba diye :)
Hayır hiçbir ürün kullanmadıkVar mı kullandığınız bişey bunun için?
Zeytinyağ okudum bir kaç yerde. Ama pamukla ön sevişme de mi sürülecek içinde asit var o da spermi etkiler mi emin olamadımHayır hiçbir ürün kullanmadık
Tortularınız nasıldı acabaBenımde öyle canım ara ara oluyor tortular devamlı değil
Bu çok hayali değil, bariz var görünüyor. TebriklerYarın adet günüm sancım var. Sizce var mı kızlar? O kadar şaşkınım ki acaba hayali çizgi mi?Eki Görüntüle 2969395
Ayyyy tekrar yapacgim olursa mucize gerçektenBu çok hayali değil, bariz var görünüyor. Tebrikler![]()
Maalesef canım ertesi gün adet oldum doktora da gittim kan vermeden yapma dedi test. Çok kötü oldum çünkü.bence vaarrr. yarın hemen kan testine gitmelisin :):)
Canım o tortuların oldugu ay tee hazirandı o zaman hamile değilmişim ben malesef tortu olayına cokta takılmayınTortularınız nasıldı acaba