Kişiden kişiye değiştiği gibi her hamilelik de birbirinden farklı canım. Benim ilk hamileliğimde göğüs ucu ağrısı olmuştu sızı gibi ama ikincisinde hiç olmadı. İkincisinde sadece yumurtladığım tarafta hafif hafif ağrılarım olmuştu o kadar. Yani pek belirti yaşamadım, yine pek belirtim yok. Hatta bugün hiç belirtim yokVar mı hiç belirtin şuan canım diğerlerinde olmuş muydu ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum.
Arzular şelaleeeeBenim akıntım var ay hiç bitmiyor
Çok geçmiş olsun kaç gün var bataAyyyyy kızlar çok fena grip oldum sanırımburnum gözüm akıyor, belim ağrıyor, ilaç da kullanamıyorum emin olmadan.. Pofff
Bugün geçti kaldı 5 canımÇok geçmiş olsun kaç gün var bata
Ay az kalmış ya . Bencede ilaç alma benim 8 günüm var ama kasığımda kötü bir ağrı var ya ara ara bacağıma vuruyor taaaBugün geçti kaldı 5 canım
Hadi hayır olsun inşallahhhAy az kalmış ya . Bencede ilaç alma benim 8 günüm var ama kasığımda kötü bir ağrı var ya ara ara bacağıma vuruyor taaa
Benim belirti olması için erken dimi ben hiç böyle tecrübeler yaşamadığım için bilemiyorum açıkcası .Hadi hayır olsun inşallahhhbugün inatla kendimi dinledim var mı belirtim diye ayy yok hastalık belirtileri hepsi, ama kasık ağrısı memelerde acı falan nerdeeeee
Ben yaşadım da ikisi de birbirinden farklıydı, kişiden kişiye de değişir bence. İlişkiden itibaren kasık ağrısı yaşayıp hamile kalan da çokBenim belirti olması için erken dimi ben hiç böyle tecrübeler yaşamadığım için bilemiyorum açıkcası .
Kısmet ya bekleyelim bakalım bence ben hamile değilimBen yaşadım da ikisi de birbirinden farklıydı, kişiden kişiye de değişir bence. İlişkiden itibaren kasık ağrısı yaşayıp hamile kalan da çok
Gece çok terledim bideYaa kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ama randevu bulamadım diye gidemedim. Ayıptır söylemesi bugün vajinamda iki parmak arasında uzayan bi akıntı vardı video geçen çok terliyordum sizce yumurtam catlamismidir
Ovulasyon testi al istersen bir bak. Terleme ben de adete yakin zamanda olur ama herkes de degisir.Gece çok terledim bide
Canim doktora gittim rica ettim baktı yumurtam catlamis bu haftayı degerlendir dediOvulasyon testi al istersen bir bak. Terleme ben de adete yakin zamanda olur ama herkes de degisir.
Kaç gün denemek gerekiyor acaba bu süreçte.Canim doktora gittim rica ettim baktı yumurtam catlamis bu haftayı degerlendir dedi
Doktor bana bir hafta dedi canimKaç gün denemek gerekiyor acaba bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?