Pkoda kasık ağrısı normal canım bendede oluyor oSlm arkadaşlar çok guzel bir topik olmuş umarım hepimize uğur getirir, yaklaşık olarak 2 yıldır tedavi goruyorum henüz gelen giden yok ama umudumu kaybetmedim..benım sorunum pcos ve prolaktin yuksekliği, bu kadar tedavi ye rağmen bir gıdım ilerleme yok her ay negatif i goruyorum26 şubatta ki adetten sonra femara kullanmaya başladım gunde 2 olarak çatlama iğnesi de oldum lakin iğnenin 17.gunu kırmızılar gordum, tabi reglim her aykinden çok kısa ve az kanamalı surdu. şuan yoğun bi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.regle daha 20 gun var kist mi oldu acaba diye dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum
Canım regle 20 günün varsa yumurtlama günün yaklaşmıştır, ağrılar da folikülün büyüdüğü içindir bence sorun yok yani merak etmeSlm arkadaşlar çok guzel bir topik olmuş umarım hepimize uğur getirir, yaklaşık olarak 2 yıldır tedavi goruyorum henüz gelen giden yok ama umudumu kaybetmedim..benım sorunum pcos ve prolaktin yuksekliği, bu kadar tedavi ye rağmen bir gıdım ilerleme yok her ay negatif i goruyorum26 şubatta ki adetten sonra femara kullanmaya başladım gunde 2 olarak çatlama iğnesi de oldum lakin iğnenin 17.gunu kırmızılar gordum, tabi reglim her aykinden çok kısa ve az kanamalı surdu. şuan yoğun bi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.regle daha 20 gun var kist mi oldu acaba diye dusunmekten kendimi alıkoyamıyorum
Guzel olurSevgili günlük arkadaşlarımbütün inanılmaz iyiyim, ağrım sızım akıntım yok yumurtlamadan sonraki 5.günümdeyim.. bata 9 kaldı
Bu arada acaba ilk sayfaya bat tablomuzu eklesek mi? Son adet tarihimiz, hangi şehirdeyiz, kaçıncı ayımız gibi bilgilerimiz de olabilir?
Tüylenme yok, Kilo var evet ama çok aşırı değil (diye diye düşünüyorumBende bu ay inofolıc kullanmayı dusunuyorum pcos iyi geldiğini çok kişiden duydum. İnşallah Rabbim kucaklarımızı tez vakitte doldursun.. Birde merak ettiğim birşey var sizde pcos un yan etkisi olarak kılo veya asırı tuylenme gibi sıkıntılar var mı?
İnsülin direnci mi bilmiyorum ama matofin diye bir ilaç verdi Dr onu kullanıyorum lakin bir işe yaramıyor hiç kılo veremiyorumAş
Tüylenme yok, Kilo var evet ama çok aşırı değil (diye diye düşünüyorum) ama kilo almaya çok müşavirim ve zor veriyorum insülin direncim de biraz sınırda
MantıklıSevgili günlük arkadaşlarımbütün inanılmaz iyiyim, ağrım sızım akıntım yok yumurtlamadan sonraki 5.günümdeyim.. bata 9 kaldı
Bu arada acaba ilk sayfaya bat tablomuzu eklesek mi? Son adet tarihimiz, hangi şehirdeyiz, kaçıncı ayımız gibi bilgilerimiz de olabilir?
Bat 18 nisan 27 yaşındayımSevgili günlük arkadaşlarımbütün inanılmaz iyiyim, ağrım sızım akıntım yok yumurtlamadan sonraki 5.günümdeyim.. bata 9 kaldı
canım yaş 38 Amerika yım sat 16.03 bat. 15.04 Benide eklermisin belki Uğur getirirKızlaaar ilk sayfaya eklenmek isteyenler yaş, şehir, sat ve bat tarihlerini yazıp beni etiketleyebilirlerartık bizim de tablomuz vaaaaaar
Teşekkürler canım. Çok çok amin inşallah hamile kalırıZ hepimizÇok sevimli oldu tablomuzhepimizin beklenen adet tarihlerinin yerini bunlar alır inşallahhh
AminnTeşekkürler canım. Çok çok amin inşallah hamile kalırıZ hepimiz
Merhaba cnm yazini gorunce yazmak istedim bende pkoluyum 2 senedir ugrastim sekerilaci klomen famara yok biturlu olmuyodu sonra inofolic toz pempe kutu olanindan kullandim ben adetle basladim yumurtlamaya kadar kullandim yumurtlama zamani kestim adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 gunde bir degerlendirdik ve oay hamile kaldim simdi 16 haftaligim prolaktinimde yuksek cikiyodu benim doktinex kullanmistim sonunda basardim insallah sanada nasip olur bihamile duasi kabul olur inşallahBende bu ay inofolıc kullanmayı dusunuyorum pcos iyi geldiğini çok kişiden duydum. İnşallah Rabbim kucaklarımızı tez vakitte doldursun.. Birde merak ettiğim birşey var sizde pcos un yan etkisi olarak kılo veya asırı tuylenme gibi sıkıntılar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?