Henüz olmamış canım teste devam etmelisinBugun 19. Gun ne diyorsunuz?
Bütün sıkıntılarımıza cevap oluyorsun, bazen en sıkıntılı anlarda bile gülücük oluyorsun yüzümüzde umarım kısa bir süre sonra hayırlı bir haberle bizi mutluluklara boğarsınoh oh zula sağlam o zamanben de regl zamanı tazeliyorum tüm testleri bat bekliyorum ben de canım, bir şey kalmadı son 11 her gün gebelik testi yapıp iğnenin etkisini kontrol ediyorum, çatlatma iğnesinin üzerinden 6 gün geçti hala pozitif testler, sıfırlandıktan sonra da çizgi çıkacak mı diye devam ederim muhtemelen
Farkettim onuMantıklıidrarda çıkana kadaaar erken gebelik testleri bu kadar pahalı olmamalı ya ben çok sabırsız bi insanım
Yaaa ağlarım kiiBütün sıkıntılarımıza cevap oluyorsun, bazen en sıkıntılı anlarda bile gülücük oluyorsun yüzümüzde umarım kısa bir süre sonra hayırlı bir haberle bizi mutluluklara boğarsın
İnşallah yavrularımıza kavuşup, büyütürken de birbirimize yardımcı olma imkanımız olur canım benimYaaa ağlarım kiibirbirinin duygularını anlayabilen insanların yakınlaşması oldu bu topik, hiç farkımız yol birbirimizden inşallah hepimiz mutlu olalım canım inşallah, yavrularımızı beraber büyütelim, topik buluşmaları yapalım ne güzel olurrrr ❤
Ayyy bırakalım duygusallığı kenara, o değil de instagramdan falan da takip etsek ya topikce birbirimizi (yasak mı acebaaaa)arada yorum da yapar oralara da yetişirim
Ay ben çok fenayım inankiFarkettim onuben kendimi sabırsız zannederdim her gün test yap burda yorumlayalım, bize de eğlence olur
İnannn çok istedim ama sosyal hesap 0 bende tek sosyal olduğum yer burasıYaaa ağlarım kiibirbirinin duygularını anlayabilen insanların yakınlaşması oldu bu topik, hiç farkımız yol birbirimizden inşallah hepimiz mutlu olalım canım inşallah, yavrularımızı beraber büyütelim, topik buluşmaları yapalım ne güzel olurrrr ❤
Ayyy bırakalım duygusallığı kenara, o değil de instagramdan falan da takip etsek ya topikce birbirimizi (yasak mı acebaaaa)arada yorum da yapar oralara da yetişirim
Ay bugün de mi kan verdin çılgın kadınAy ben çok fenayım inankimeraktan öldüm bugünkü kan testim de negatif
Üyeliğim 4-5 yıl öncesine ait, uzun zamandır ara vermiştim ama öncesinde de hiç yasaklı hareketler yapmamışım demek ki bilemedim ben deİnşallah yavrularımıza kavuşup, büyütürken de birbirimize yardımcı olma imkanımız olur canım benimBiz buralarda yeniyiz ki yani en azından ben yeniyim yasakları sen biliyorsundur
burası ana iletişim kanalımız zaten canım, kaçanın bacaklarını kırarızİnannn çok istedim ama sosyal hesap 0 bende tek sosyal olduğum yer burasıbende burdan yetişmeye çalışıyorum
İnşallah kalacaz canım hep beraberHamilevkalan oldu mu topikte
Yaa inşallah. Ben 8 nisanda adet olmuştum. Pkolu olduğum için periyodum belli olmuyor. Ne zaman test yapıcam bilmiyorumİnşallah kalacaz canım hep beraber
Bat ne zaman senin canmİnşallah kalacaz canım hep beraber
Adetin bittgnde baslayabilirsin sogan suyu kullan bence.Yaa inşallah. Ben 8 nisanda adet olmuştum. Pkolu olduğum için periyodum belli olmuyor. Ne zaman test yapıcam bilmiyorum
Yok canım bu ay değerlendirdik muhtemelen yumurtlama da oldu. Gebelik testini ne zaman yapıcam onu bilemiyorumAdetin bittgnde baslayabilirsin sogan suyu kullan bence.
Yumurtlama ne zaman oldu ayin kaciydiYok canım bu ay değerlendirdik muhtemelen yumurtlama da oldu. Gebelik testini ne zaman yapıcam onu bilemiyorumŞuan erken tabi
Yumurtlamayı biliyorsan eminsen 12-14 gün sonra yapabilirsin, varsa çıkar zatenYok canım bu ay değerlendirdik muhtemelen yumurtlama da oldu. Gebelik testini ne zaman yapıcam onu bilemiyorumŞuan erken tabi
Ya yumurtlama şöyle oldu. İki gün şiddetli ağrım oldu devamında 7 gün kadar akıntım oldu. Bu sürecin neresinde çatladı bilemiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım bu ay rahat davrandımYumurtlamayı biliyorsan eminsen 12-14 gün sonra yapabilirsin, varsa çıkar zaten
Öğretmensin sanırım. Ne sınavı var yarınKızlaaaaar bana dua edin emi bu gece, yarın sınavım var güzel geçsin
Ya ayın 21 ve 22 sinde ağrım oldu sonra 28 ine kadar her gün akıntı. Ovulasyon testş yapmadım net günü bilmiyorum. Akışına bırakmıştım. büyümeyen çatlamayan yumurtamun büyüyesi tuttuYumurtlama ne zaman oldu ayin kaciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?