• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya 🤗🤗
Merhaba canım, bende değişen birşey yok adet de olmadım. Şehir dışındayım iş gereği. O yüzden test yapabilir miyim bilmiyorum. Bikaç güne gelmezse bende test yapıcam gibi görünüyor. Sende durumlar nasıl bat ne zaman?

Kızlar hamilelik şansını yumurtlama öncesi mi arttırır, sonrası mı? Diyelim ki 18. gün yumurtalama oldu. 12 14 16 18 mi yapılmalı, yoksa 18 19 20 mi

Kızlar merhaba, bir sorum var ben ovulasyon testiyle gebe kalamya çalışıyorum. Ama ovulasyon pozitif göstemeden önce mi ilişki olduğunda ihtimal fazla yok sadece pozitifi gördüğümüzde mi? Bazı yerlerde önce ilişki olursa ihtimal daha fazla yazıyor

Kizlar cizgi kalinlasti mi

Eklentiler

• IMG_20190503_150130.jpg
    IMG_20190503_150130.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20190503_145123.jpg
    IMG_20190503_145123.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 37
Selamlar 😊 ben dayanamayıp erkenden kan testi verdim bugün ovülasyunun 7.günü bata da 7 var heyecan yaptım verdim ve tabiki sonuç negatif 😊 sizce olmadığı için mi erken olduğu için mi negatif çıktı

Selamlar 😊 ben dayanamayıp erkenden kan testi verdim bugün ovülasyunun 7.günü bata da 7 var heyecan yaptım verdim ve tabiki sonuç negatif 😊 sizce olmadığı için mi erken olduğu için mi negatif çıktı
Erken olduğu için olabilir. 5 -3 gün kala daha et sonuçlar verir, aslında adetiniz geçince deneyin.

Aslında en doğrusu o da işte sabırsızlanıyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tekrar olur mu diye merak ediyorun biraz da
Haklısınız, inşallah bir daha kimyasal olmaz. Buradaki birçok bayandan duydum ama bilmiyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtlamanız ne zamandı, hangi günler değerlendirdiniz

Yumurtlamam doktora göre 25i Ovülasyon testine göre 26 olabilir 😃 23-24-25-27-29 değerlendirdik sanırım

Yumurtlama ve sonrası 3 gün hamilelik için şans yüksek dedi ben takip için değil hafif bi kanama olmuştu onun için gitmiştim yumurtlama kanamasıdır demişti

Aaaa benden bir tane daha ☺️☺️❤ ben de çok sabırsızlanıp bata 8 varken yaptırmıştım test sonra bir de regl 2 gün geçti diye yaptırdım😆 sonuç negatif😣 bence biraz erken davranmışsın canım bekle biraz umarım senin sonuçlar pozitif çıkar ve bebeğine kavuşursun. Herhangi bir belirtin var mı?

Aaaa benden bir tane daha ☺☺❤ ben de çok sabırsızlanıp bata 8 varken yaptırmıştım test sonra bir de regl 2 gün geçti diye yaptırdım😆 sonuç negatif😣 bence biraz erken davranmışsın canım bekle biraz umarım senin sonuçlar pozitif çıkar ve bebeğine kavuşursun. Herhangi bir belirtin var mı?
Valla Ovülasyona kadar rahattım ama dün ve bugün acayip meraklardayım 😅 İnşallah canım 😊kasıklarımda ağrı var çok yoğun değil ama orda sanki bir ağırlık hissediyorum ara ara da kramp tarzı hafif kasılmalar oluyor

Valla Ovülasyona kadar rahattım ama dün ve bugün acayip meraklardayım 😅 İnşallah canım 😊kasıklarımda ağrı var çok yoğun değil ama orda sanki bir ağırlık hissediyorum ara ara da kramp tarzı hafif kasılmalar oluyor
Umarım senin belirtilerin gebelik belirtisidir canım benim🥰 test sonucunu kafana takma biraz daha bekle bence bat gününde gelmezse regl o zaman yeniden yaptır. Biz kadınlar hassas insanlarız negatif sonucunu görünce bir boşluğa düşer gibi oluyoruz.Sonuç ne olursa olsun üzülme çünkü biz de pes etmek yok ☺️

Umarım senin belirtilerin gebelik belirtisidir canım benim🥰 test sonucunu kafana takma biraz daha bekle bence bat gününde gelmezse regl o zaman yeniden yaptır. Biz kadınlar hassas insanlarız negatif sonucunu görünce bir boşluğa düşer gibi oluyoruz.Sonuç ne olursa olsun üzülme çünkü biz de pes etmek yok ☺
Aslında bu ay bat gününe kadar yapmayacağım demiştim ama dayanamadım 🤭 geçen ay 5 gün kala 12.72 ile öğrenmiştim aklımda deli sorular hadi yine 5 gün kala belli olursa diyorum 😅
Evet gerçekten öyle negatif sonuç biraz sarsmıyor değil 😊
İnşallah çok üzülmem 😊😊

Aslında bu ay bat gününe kadar yapmayacağım demiştim ama dayanamadım 🤭 geçen ay 5 gün kala 12.72 ile öğrenmiştim aklımda deli sorular hadi yine 5 gün kala belli olursa diyorum 😅
Evet gerçekten öyle negatif sonuç biraz sarsmıyor değil 😊
İnşallah çok üzülmem 😊😊
Canım bir de belki doğru zamanlarımız gelmemiştir, ben de bu ay 9. Ayıma girdim her ay sonuç hüsran şu anda yine regl oldum 3 gün sonra bitecek ☺️ Sonra beklesin beni çalışmalar bu ay ovulasyon testi de aldım onunla da deneyeceğim☺️

Back