• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay kacinda oldun
İşte onlar hep sorun benim için. Nisan 8 den önceki adetim Şubat 8 di. Ben polikistik over hastasıyım. Yani arada bi ay atladı. Bu ay çok radikal kararlar aldım. Hem ilaçsız regl oldum hem de yumurtlama oldu. Hamile değilsem bile aslında adet olmak bile benim için büyük başarı

İşte onlar hep sorun benim için. Nisan 8 den önceki adetim Şubat 8 di. Ben polikistik over hastasıyım. Yani arada bi ay atladı. Bu ay çok radikal kararlar aldım. Hem ilaçsız regl oldum hem de yumurtlama oldu. Hamile değilsem bile aslında adet olmak bile benim için büyük başarı
Canim bende de ultrasonda pcos gorunuyor hormonlari etkilemiyor ama sogan suyu kullanmdadan once benimde senin gbydi simdibsogan siyu bir de ovulasyon testiyle isi cozmeye calisiyorm. Kullandin mi sogan suyu

Kizlar bu da aksam 23de yaptgm test

Eklentiler

• IMG_20190504_222942.jpg
    IMG_20190504_222942.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 39
Ya yumurtlama şöyle oldu. İki gün şiddetli ağrım oldu devamında 7 gün kadar akıntım oldu. Bu sürecin neresinde çatladı bilemiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım bu ay rahat davrandım😊 bakalım bi 8 mayısı geçireyim de
Ya bi de haftaya anneler günü. Çok heyecanlıyım eğer hamileysem mutluluktan uçarım heralde
Ağrı zamanı olmuştur bence muhtemelen
Öğretmensin sanırım. Ne sınavı var yarın
evet canım öğretmenim, yarın Ales var 🙄 kendi kendime yüksek lisans yapayım diye dert aldım bakalım ne olacak 😕

Kızlar merhaba, bütünler de biraz iş yoğunluğum var, eğitim falan alıyoruz siteye fazlaca giremiyorum. Girdiğim de bütün yazılanları okumaya çalışıyorum. Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Bakalım sıradaki ilk hamiş kim olacak? 🙂

Canim bende de ultrasonda pcos gorunuyor hormonlari etkilemiyor ama sogan suyu kullanmdadan once benimde senin gbydi simdibsogan siyu bir de ovulasyon testiyle isi cozmeye calisiyorm. Kullandin mi sogan suyu
Anladım benim hem ultrason görüntüsü hem de hormonlar gösteriyordu. İki aydır aspir yağı kullanıyordum hormonları epeyce dengeledi. Soğan suyu geçen yaz birkaç gün denedim ama devamı getiremedim. O yüzden onunla ilgili pek bişey söyleyemem. Bu ay hayıt suyu içtim incir kürü yaptım. Bakalım hayırlısı

Ağrı zamanı olmuştur bence muhtemelen

evet canım öğretmenim, yarın Ales var 🙄 kendi kendime yüksek lisans yapayım diye dert aldım bakalım ne olacak 😕
Başarılar dilerim. Ben de öğretmenim iki hafta önce idarecilik için girdim ben de sınava. Bu tarz şeyler kafa dağıtmak için çok iyi oluyor bence. Güzel bir işe girişmişsin devam et

Başarılarr, umarım sınavın güzel geçer canım ☺
Başarılar tatlım
Başarılar dilerim. Ben de öğretmenim iki hafta önce idarecilik için girdim ben de sınava. Bu tarz şeyler kafa dağıtmak için çok iyi oluyor bence. Güzel bir işe girişmişsin devam et
Çok teşekkür ederim şekerler 🙏 hayırlısı olsun inşallahhhh 🙏 iyi geceler hepinizeeeee 😘🙋🏻‍♀️

Back