• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir de belki doğru zamanlarımız gelmemiştir, ben de bu ay 9. Ayıma girdim her ay sonuç hüsran şu anda yine regl oldum 3 gün sonra bitecek ☺ Sonra beklesin beni çalışmalar bu ay ovulasyon testi de aldım onunla da deneyeceğim☺
Öyle tabikide canım Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur 😊
Bende Ovülasyon testi ile takip ettim bu ay bakalım olmuş mu olmamış mı görcez 😊

Seninde inşallah son mensin olur 🥰 sonrası bebiş için geri sayım olur inşallah 🥰

Öyle tabikide canım Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur 😊
Bende Ovülasyon testi ile takip ettim bu ay bakalım olmuş mu olmamış mı görcez 😊

Seninde inşallah son mensin olur 🥰 sonrası bebiş için geri sayım olur inşallah 🥰
İnşallah canım benim☺️ İlk olarak senden güzel bir haber sonra da benden güzel bir haber gelir ve sonrasında da sağlıkla kavuşmak nasip olur. Ramazan bayramı çifte bayram olurr❤️❤️

Ayyy inşallah canımmmm inşallah ❣🥰🥰 Ramazan ayı hayırla gelir inşallah bize ve tüm isteyenlere 😊
İnşallah canım inşallah☺️Senden haber bekliyorum inşallah tabiki hayırlıysa gelmesin bat ve bana güzel haber verirsin☺️ Dualarım seninle ve bizim gibi anne olmayı çok isteyenlerle🥰

Canım bir de belki doğru zamanlarımız gelmemiştir, ben de bu ay 9. Ayıma girdim her ay sonuç hüsran şu anda yine regl oldum 3 gün sonra bitecek ☺️ Sonra beklesin beni çalışmalar bu ay ovulasyon testi de aldım onunla da deneyeceğim☺️
Kalinlaamis demi cizgi sizce yarin mi olur daha kalin yoksa bu yeterli mi

Eklentiler

• IMG_20190503_150130.jpg
    IMG_20190503_150130.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 29
İnşallah canım inşallah☺Senden haber bekliyorum inşallah tabiki hayırlıysa gelmesin bat ve bana güzel haber verirsin☺ Dualarım seninle ve bizim gibi anne olmayı çok isteyenlerle🥰
İnşallah canım benimde dualarım seninle ve isteyen büyün arkadaşlarımla 😊 inşallah gelmez ve geri sayım doğuma olur 🥰🥰🥰❣️

Günaydın canım yoğunluk var bu ara pek ilgilenemedim topik le, ben regli oldum en son Dr gitcem demiştim :işsiz: bana uzunca bir süre rahminin dinlendir dedi, şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum, ama içten içe düşünüyorum bu ay olur mu olmaz mı, vazgeçmedim yani :21:sende klomen başlamışsın güzel neticeler alırsın inşallah :dua: bu arada hamile olan kızlar varmış hayırlı uğurlu olsun inşallah bizleredee dua etmeyi unutmayın
Canıım hayırlısı olsun inşallah, uğraşmayı bırakınca hamile kalan hikayeleri bol bol ☺☺ sen de öyle olursun belli mi olur 🤗 Batlarımız arasında iki gün var, arka arkaya gelir belli müjdeler 😍 benim de klomen bitti, yumurtlama geçti pusuyla yattım bekliyorum 😁😁
Merhaba canım, bende değişen birşey yok adet de olmadım. Şehir dışındayım iş gereği. O yüzden test yapabilir miyim bilmiyorum. Bikaç güne gelmezse bende test yapıcam gibi görünüyor. Sende durumlar nasıl bat ne zaman?
Tek gittiğin yerden çift dön emi 😍 haber bekliyorum senden heyecanla, 4 gün geçmiş bata göre 🙏🤗😍 iyi canım ben de yumurtlamayı atlattım bekliyorum son 11 kaldı bata 😅
Kızlar hamilelik şansını yumurtlama öncesi mi arttırır, sonrası mı? Diyelim ki 18. gün yumurtalama oldu. 12 14 16 18 mi yapılmalı, yoksa 18 19 20 mi
Canım yumurtlama olduktan sonra yumurta hücresi 24 saat yaşıyor. Yani bu bilgi ışığında yumurta çatladıktan sonra en fazla bir gün daha şansın olabiliyor. Ama spermin de kat etmesi gereken bir yol olduğu düşünülürse yumurta çatladığımda içerde sperm olması ihtimali arttırıyor.
Kızlar merhaba, bir sorum var ben ovulasyon testiyle gebe kalamya çalışıyorum. Ama ovulasyon pozitif göstemeden önce mi ilişki olduğunda ihtimal fazla yok sadece pozitifi gördüğümüzde mi? Bazı yerlerde önce ilişki olursa ihtimal daha fazla yazıyor
Canım merhaba, pik yaptıktan 12-24 saat içinde yumurtlamanın gerçekleştiği biliniyor. Yani pik gördüğün gün önemli çünkü yumurta hücresini karşılayacak spermler içerde olmuş oluyor. Pik yaptıktan sonra silikleştiğini gün de önemli çünkü yumurtlama gerçekleşmiş demek oluyor. Yumurta hücresinin ömrü de 24 saat olduğundan o ay için son şans gibi oluyor.

Yaniiiiii pik gördükten sonra silikleştiği gün dahil değerlendirmeler hamilelik ihtimalini arttırıyor ☺️

Pik ya da pozitiften önce de gün aşırı ilişki mantığıyla da gidebilirsin 🤗

Kizlar cizgi kalinlasti mi
Canım bence günde iki kere yapmaya başla, arada 8 saat olması ideal. 12.00-20.00 yapabilirsin. Koyulaşma var birkaç güne kadar pik yapar bence 👍
Ben regl oldum canım, yeni bat 30 Mayıs gözüküyor☺ Şimdi elimde ovulasyon testlerim regl bitsin de çalışmalara başlayım diye bekliyorum😘☺ Sen napıyorsun nasılsın?
oh oh zula sağlam o zaman 😂 ben de regl zamanı tazeliyorum tüm testleri 😁😁 bat bekliyorum ben de canım, bir şey kalmadı son 11 😅 her gün gebelik testi yapıp iğnenin etkisini kontrol ediyorum, çatlatma iğnesinin üzerinden 6 gün geçti hala pozitif testler, sıfırlandıktan sonra da çizgi çıkacak mı diye devam ederim muhtemelen 😂
Selamlar 😊 ben dayanamayıp erkenden kan testi verdim bugün ovülasyunun 7.günü bata da 7 var heyecan yaptım verdim ve tabiki sonuç negatif 😊 sizce olmadığı için mi erken olduğu için mi negatif çıktı
Canııım çok erken, kız acelen ne 😂 Döllenen yumurtanın rahme ulaşması zaten 3-5 gün sürüyor, e yerleşme de 5-8 gün sürüyormuş yani en erken yumurtlamadan 8-9 gün sonda kanda öğrenebilirsin en iyi ihtimalle yani 😁 bence üzülme hiç, bu ay senin için hala bitmedi, gün doğmadan neler doğar 😉☺️ Sabret amaaaaa 😅
Aslında en doğrusu o da işte sabırsızlanıyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tekrar olur mu diye merak ediyorun biraz da
Aslında kimyasal yaşadığın için bu ay biraz daha sal, sonuçta engelleyemezsin kimyasal gebeliği. Adet gününe kadar bekle, yoksa çok takarsın kafana, iki günde bir kan ver arttı mı diye bak ohoo düşük değerle öğrenmek daha zor... 😕

Ayyy çok fena yoğun bir günün ardından toplu mesaj okuma yanıtlama saatime hoşgeldiniz 😂 bata son 11 kaldı 🙈 O Oslemgvn batlarımız aynıymış hadi hayırlısı 🤗🤗

C Cesurkiz4 canım senden haber alamadık bi, hamile misin yeni aya mı başladın?

Canııım çok erken, kız acelen ne 😂 Döllenen yumurtanın rahme ulaşması zaten 3-5 gün sürüyor, e yerleşme de 5-8 gün sürüyormuş yani en erken yumurtlamadan 8-9 gün sonda kanda öğrenebilirsin en iyi ihtimalle yani 😁 bence üzülme hiç, bu ay senin için hala bitmedi, gün doğmadan neler doğar 😉☺ Sabret amaaaaa 😅

Aslında kimyasal yaşadığın için bu ay biraz daha sal, sonuçta engelleyemezsin kimyasal gebeliği. Adet gününe kadar bekle, yoksa çok takarsın kafana, iki günde bir kan ver arttı mı diye bak ohoo düşük değerle öğrenmek daha zor... 😕

Valla acelem ne bende anlamadım işsizlik işte 😅😅 kendimde biliyorum erken olduğunu ama yinede aldırdım 😅😅 9. Gün şansımı denesem 🙄😅😅 inşallah bu ay benim ayım olurr bekleyen hepimizinn 😊🥰

Evet kesinlikle engelleyemiyorsun , beklemek istiyorum aslında ama çok merak ediyorum 😅. Beklemek için uğraşacağım 😅

Ayyy çok fena yoğun bir günün ardından toplu mesaj okuma yanıtlama saatime hoşgeldiniz 😂 bata son 11 kaldı 🙈 O Oslemgvn batlarımız aynıymış hadi hayırlısı 🤗🤗

C Cesurkiz4 canım senden haber alamadık bi, hamile misin yeni aya mı başladın?
Evettt batlarımız aynıymış ama benim kesim o gündür diyemem arada oynamalar oluyor tahmini bat tarihim.. Inşallah hepimiz hamiş oluruz 🤗🙈 cok heycanliyim

Valla acelem ne bende anlamadım işsizlik işte 😅😅 kendimde biliyorum erken olduğunu ama yinede aldırdım 😅😅 9. Gün şansımı denesem 🙄😅😅 inşallah bu ay benim ayım olurr bekleyen hepimizinn 😊🥰

Evet kesinlikle engelleyemiyorsun , beklemek istiyorum aslında ama çok merak ediyorum 😅. Beklemek için uğraşacağım 😅
Oldun istiyoruz hepimiz de inşallah oldun da sağlıkla devam etsin canım, benim de iki ay önce kimyasalım var.. idrar testiyle takip edip koyulaşma durumuna göre de kan verebilirsin ☺️ Hem beklemiş hem beklememiş olursun 😉
Evettt batlarımız aynıymış ama benim kesim o gündür diyemem arada oynamalar oluyor tahmini bat tarihim.. Inşallah hepimiz hamiş oluruz 🤗🙈 cok heycanliyim
İnşallah canım inşallah 🤗🤗🤗

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Son Durum
mrssoydas mrssoydas
32​
14.05​
@Eceee16
30​
01.05​
@Yarenimi
29​
23.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@tuce_tuce
27​
18.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Nurrhanm
23​
20.05​
HtcL53 HtcL53
38​
16.05​
@Begonya92
25​
01.05​
D Denizyildizi_444
17.05​
@Ebrulipapatya
34​
22.05​
C Cesurkiz4
26.04​
@duyguyigitemre
26​
25.05​
SelesX SelesX
26​
10.05​
1917pinkterest 1917pinkterest
28​
28.04​
O Oslemgvn
23​
14.05​
@sukufenazz
18.05​
@Semaes
30.04​
@hilalcey
26​
21.05​
Beni de listeye alsaniz 😊 . Yaş 38... BAT 8 MAYIS

Oldun istiyoruz hepimiz de inşallah oldun da sağlıkla devam etsin canım, benim de iki ay önce kimyasalım var.. idrar testiyle takip edip koyulaşma durumuna göre de kan verebilirsin ☺ Hem beklemiş hem beklememiş olursun 😉
Mantıklı 😃😃 idrarda çıkana kadaaar 🤭😅 erken gebelik testleri bu kadar pahalı olmamalı😅 ya ben çok sabırsız bi insanım🤦🏻‍♀️😅

Back