• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr hamilelik belirtileri tahmini ne zaman kendini belli eder ve ne şekilde??
Adet gecikmesi canım en büyük belirti diğer belirtiler adet geçtikten sonra başlıyor yani benim oğluma hamileyken 23 günüm geçmişti ve hergün adet sancısı çekiyodum ha oldum olacak derken yapmadım test sonra öğrendim ki hamileymişim ama bulantım v.s hiç olmadı🤭🤗

Kizlar catladi bugun 18 mayis adet tarihim mrssoydas mrssoydas kaydedebilirsin. Geri sayim basladi ilki bugunku hali.

Eklentiler

• IMG_20190505_124240.jpg
    IMG_20190505_124240.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20190504_222942.jpg
    IMG_20190504_222942.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 35
mrssoydas mrssoydas sınav nasıl geçti tatlım🤗
Ayy sorma canım pek yavaş hissettim kendimi 🙄 hiç hazırlanmamıştım zaten fırsat da bulamamıştım ama bildiğim konular olmasına rağmen zaman çok zorladı 😩 istediğim gibi bir sonuç alamam sanırım, bir sonrakine bol pratikle girmeyi düşünüyorum, zamanla yarışıyoruz resmen 😒

Ayy sorma canım pek yavaş hissettim kendimi 🙄 hiç hazırlanmamıştım zaten fırsat da bulamamıştım ama bildiğim konular olmasına rağmen zaman çok zorladı 😩 istediğim gibi bir sonuç alamam sanırım, bir sonrakine bol pratikle girmeyi düşünüyorum, zamanla yarışıyoruz resmen 😒
Geçmiş olsun canım, kısmet belki beklediğinden yüksek gelir☺️

Geçmiş olsun canım sınav resmen 4 saatlik bir sınavdı boşver 😅

Hayırlısı olsun canım ne diyim çok saçma insanın kaderinin 150 dk lık bi sınava bağlı olması 🤔inşallah iyi sonuç alırsın

Geçmiş olsun canım, kısmet belki beklediğinden yüksek gelir☺
Geçmiş olsun canım sınav resmen 4 saatlik bir sınavdı boşver 😅
Hayırlısı olsun canım ne diyim çok saçma insanın kaderinin 150 dk lık bi sınava bağlı olması 🤔inşallah iyi sonuç alırsın
Ayy sağ olun kızlar, hani zaten akademisyenlik düşünmüyorum açıkçası kendimi alanımda daha fazla geliştirebilirim diyerek çıktım yola. Eksiklerim vardır muhakkak, en azından nerelerde eksiğim var görürüm diye düşünürken bildiğim konularda zamandan çuvallamak çarptı beni biraz 🙄 sözeller fenaydı 50 soruyu 65dk’da yaptım 😒 kalan sürem de sayısala yetmedi zaten 😂 problemler otur düşün 10dk yani o derece 😂

tezsiz yaparsın diyor eşim de, git başımdan bir daha girerim daha iyi dedim 😂😂

Amaaan nerde kalmıştık, batlar kaç 😁😁 benim kaldı 9 😍😍

Ayy sağ olun kızlar, hani zaten akademisyenlik düşünmüyorum açıkçası kendimi alanımda daha fazla geliştirebilirim diyerek çıktım yola. Eksiklerim vardır muhakkak, en azından nerelerde eksiğim var görürüm diye düşünürken bildiğim konularda zamandan çuvallamak çarptı beni biraz 🙄 sözeller fenaydı 50 soruyu 65dk’da yaptım 😒 kalan sürem de sayısala yetmedi zaten 😂 problemler otur düşün 10dk yani o derece 😂

Hayırlısı olsun canım yine denersin☺️ Benim regl bugün bitecek inşallah, yarın ilk defa ovulasyon testlerine başlıycam ama ancak 5 te yapabilcem akşam bir sıkıntı olur mu acaba☺️ Ya da sabah 8 de yapabilirim, diğer zaman aralığında okulda oluyorum çünkü 🤔

Hayırlısı olsun canım yine denersin☺ Benim regl bugün bitecek inşallah, yarın ilk defa ovulasyon testlerine başlıycam ama ancak 5 te yapabilcem akşam bir sıkıntı olur mu acaba☺ Ya da sabah 8 de yapabilirim, diğer zaman aralığında okulda oluyorum çünkü 🤔
İlk idrarla olmaması gerekiyor canım, o yüzden beş daha uygun sanki.. hadi bakalım çabucak koyulaşsın 🤗 ateş de ölçsenee

İlk idrarla olmaması gerekiyor canım, o yüzden beş daha uygun sanki.. hadi bakalım çabucak koyulaşsın 🤗 ateş de ölçsenee
O konuda tam bilgim yok canım, sadece sen dil altından ölç demiştin☺️ Beceremedim ben o işi geçen bi denedim de☺️ Bir ovülasyonla takip edeyim bakayım yine olmazsa ikisiyle takip ederim diğer ay🤣🤣 yavaş yavaş pratik kazanıyorum

Benim bat 5 😅😅 bugün test yapmadım 🤭😅

Benim bat 9 az kaldiiii hadi ama ben 1 hafta önce test yapmıştım düşün çünkü kendimi hasta gibi hissediyorum her sabah erken uyanan ben çalışmadığım halde... eşim gider gitmez uyur oldum hic boyle degilim normalde piskolojikdir muhtemelen 🙄

Nedense bu ayda olmiycak sanki bende adetten sonra ovulasyon a başlıycam ateş ölçerim yok onuda alim siz yorumlarsınız ben pek anlamam ki 😁

Benim bat 22 Mayıs canımm daha çokkk var😂ama sanırım yumurtluyorum acayip derecede kasık ve karnımın alt tarafında ağrım oldu bugün 🤔eşimde yeni döndü şehir dışından gittiğinde adetim yeni bitmişti şimdide sahur bekliyoruz napsam bi açılış mı yapsam acaba🤣😊🙏

Benim bat 22 Mayıs canımm daha çokkk var😂ama sanırım yumurtluyorum acayip derecede kasık ve karnımın alt tarafında ağrım oldu bugün 🤔eşimde yeni döndü şehir dışından gittiğinde adetim yeni bitmişti şimdide sahur bekliyoruz napsam bi açılış mı yapsam acaba🤣😊🙏
Ovulasyon testi yapın isterseniz?

Back