• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oh oh zula sağlam o zaman 😂 ben de regl zamanı tazeliyorum tüm testleri 😁😁 bat bekliyorum ben de canım, bir şey kalmadı son 11 😅 her gün gebelik testi yapıp iğnenin etkisini kontrol ediyorum, çatlatma iğnesinin üzerinden 6 gün geçti hala pozitif testler, sıfırlandıktan sonra da çizgi çıkacak mı diye devam ederim muhtemelen
Bütün sıkıntılarımıza cevap oluyorsun, bazen en sıkıntılı anlarda bile gülücük oluyorsun yüzümüzde umarım kısa bir süre sonra hayırlı bir haberle bizi mutluluklara boğarsın 🥰🥰🥰

Bütün sıkıntılarımıza cevap oluyorsun, bazen en sıkıntılı anlarda bile gülücük oluyorsun yüzümüzde umarım kısa bir süre sonra hayırlı bir haberle bizi mutluluklara boğarsın 🥰🥰🥰
Yaaa ağlarım kii 😢 birbirinin duygularını anlayabilen insanların yakınlaşması oldu bu topik, hiç farkımız yol birbirimizden 😍 inşallah hepimiz mutlu olalım canım inşallah, yavrularımızı beraber büyütelim, topik buluşmaları yapalım ne güzel olurrrr 🙏🤗

Ayyy bırakalım duygusallığı kenara, o değil de instagramdan falan da takip etsek ya topikce birbirimizi (yasak mı acebaaaa) 😁😁 arada yorum da yapar oralara da yetişirim 😂😂

Yaaa ağlarım kii 😢 birbirinin duygularını anlayabilen insanların yakınlaşması oldu bu topik, hiç farkımız yol birbirimizden 😍 inşallah hepimiz mutlu olalım canım inşallah, yavrularımızı beraber büyütelim, topik buluşmaları yapalım ne güzel olurrrr 🙏🤗

Ayyy bırakalım duygusallığı kenara, o değil de instagramdan falan da takip etsek ya topikce birbirimizi (yasak mı acebaaaa) 😁😁 arada yorum da yapar oralara da yetişirim 😂😂
İnşallah yavrularımıza kavuşup, büyütürken de birbirimize yardımcı olma imkanımız olur canım benim🥰Biz buralarda yeniyiz ki yani en azından ben yeniyim yasakları sen biliyorsundur😍

İnannn çok istedim ama sosyal hesap 0 bende tek sosyal olduğum yer burası😉bende burdan yetişmeye çalışıyorum 🤗

Ay ben çok fenayım inanki 😅😅😅 meraktan öldüm bugünkü kan testim de negatif 😅😅
Ay bugün de mi kan verdin çılgın kadın 😂😂😂 Allah’tan sabret diyoruz iki gündür 😂😂 sıradaki test ne zaman onu söyle bari 😁😁😁
İnşallah yavrularımıza kavuşup, büyütürken de birbirimize yardımcı olma imkanımız olur canım benim🥰Biz buralarda yeniyiz ki yani en azından ben yeniyim yasakları sen biliyorsundur😍
Üyeliğim 4-5 yıl öncesine ait, uzun zamandır ara vermiştim ama öncesinde de hiç yasaklı hareketler yapmamışım demek ki bilemedim ben de 😂😂
İnannn çok istedim ama sosyal hesap 0 bende tek sosyal olduğum yer burası😉bende burdan yetişmeye çalışıyorum 🤗
burası ana iletişim kanalımız zaten canım, kaçanın bacaklarını kırarız 😁 diğerleri olursa ekstra olur 🤗

Yumurtlamayı biliyorsan eminsen 12-14 gün sonra yapabilirsin, varsa çıkar zaten
Ya yumurtlama şöyle oldu. İki gün şiddetli ağrım oldu devamında 7 gün kadar akıntım oldu. Bu sürecin neresinde çatladı bilemiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım bu ay rahat davrandım😊 bakalım bi 8 mayısı geçireyim de
Ya bi de haftaya anneler günü. Çok heyecanlıyım eğer hamileysem mutluluktan uçarım heralde

Back