• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan hesapliyorum 9 gun gecmis 5 gun sonra adet olmam lazim bakalim nasil olacak adet olacakmiyim . Normal dongume gore adete daha 14 gun var aslinda cok karisti. Test yapsamda cok erken degilmi ama belirti falanda yok bi gogusler taa adetten beri dolgun ve agiriyor ama bunu yasardim zaten arada
Yapma canım en azından iki gün daha bekle 11.gün dene çok erken pik yapmış lh, hayırlısı olsun 🙏

Kızlaaaaar sizi de topiğimizi de çok ihmal ettim bu aralar 🙄 yoğun bir dönemdeyim, okulda TÜBİTAK sergimiz var yarın ona hazırlanıyoruz haftalardır. Siz iyisinizdir inşallah 🙏

Klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ayın 27sinde, ama ateş takibime göre ovulasyon 30unda oldu görünüyor, doktorun verdiği saatler dışında gün aşırı değerlendirdim bakalım ne olacak :KK17:

İlk kez klomen kullandım ilk kez çatlatma iğnesi oldu, kist olur mu diye korkmuyor değilim, dün çok ağrım vardı bugün daha iyiyim. Doktorum adetin gecikirse ya da adet olursan gel dedi. Yumurtlamaya kadar zaman geçiyor da yumurtlama sonrası hiç geçmiyor sanki 😁😁

Kızlaaaaar sizi de topiğimizi de çok ihmal ettim bu aralar 🙄 yoğun bir dönemdeyim, okulda TÜBİTAK sergimiz var yarın ona hazırlanıyoruz haftalardır. Siz iyisinizdir inşallah 🙏

Klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ayın 27sinde, ama ateş takibime göre ovulasyon 30unda oldu görünüyor, doktorun verdiği saatler dışında gün aşırı değerlendirdim bakalım ne olacak :KK17:

İlk kez klomen kullandım ilk kez çatlatma iğnesi oldu, kist olur mu diye korkmuyor değilim, dün çok ağrım vardı bugün daha iyiyim. Doktorum adetin gecikirse ya da adet olursan gel dedi. Yumurtlamaya kadar zaman geçiyor da yumurtlama sonrası hiç geçmiyor sanki 😁😁
Birşeylerle oyalanıyor olman çok iyi kafanı dağıtıyorsun. İyi şeyler düşün iyi olsun. Aynen yumurtlama sonrası çok stresli geçiyor bendede ama adet yaklaştığı zaman bi umutsuzluk sarıyor içimi

Birşeylerle oyalanıyor olman çok iyi kafanı dağıtıyorsun. İyi şeyler düşün iyi olsun. Aynen yumurtlama sonrası çok stresli geçiyor bendede ama adet yaklaştığı zaman bi umutsuzluk sarıyor içimi
Ay sorma canım, yarın bilim fuarımız var, Cumartesi sabah dersim akşam misafirim var, Pazar sınavım var 😅😅

Güzel düşünelim güzel olsun canım bu ay çok bebik dolsun burası 🙏🙏

Bir de iki gündür ağrım var ama kasıktan çok rahimde gibi yani bikini bölgesinin üçgen kısmında 🤭😂 ne normalde be hamilelikte hiç yaşamamıştım, iğneden olabilir galiba anlayamadım..

Ay sorma canım, yarın bilim fuarımız var, Cumartesi sabah dersim akşam misafirim var, Pazar sınavım var 😅😅

Bir de iki gündür ağrım var ama kasıktan çok rahimde gibi yani bikini bölgesinin üçgen kısmında 🤭😂 ne normalde be hamilelikte hiç yaşamamıştım, iğneden olabilir galiba anlayamadım..
Allah kolaylık versin canım 🙏benim adetimde Pazar Salı günü bitti beklemedeyim ama eşim şehir dışında😂

Aynenn canım çok doğru dedin yumurtlamaya kadar iyi yumurtlamadan sonra adete kadar sıkıntı 😉

İnşallah canım senden alırız bu ay güzel haberi bizlerede daha çok umut olursun 🙏😘

Yumurtlamadan hesapliyorum 9 gun gecmis 5 gun sonra adet olmam lazim bakalim nasil olacak adet olacakmiyim . Normal dongume gore adete daha 14 gun var aslinda cok karisti. Test yapsamda cok erken degilmi ama belirti falanda yok bi gogusler taa adetten beri dolgun ve agiriyor ama bunu yasardim zaten arada
Yapma canım test daha çok erken

Yapma canım en azından iki gün daha bekle 11.gün dene çok erken pik yapmış lh, hayırlısı olsun 🙏
5 gün daha bekle adet olmazsan yap. Garanti olur. Ben kendimi bilmiyorum bakalım öğleden sonra yapacam test acaba oldu mu yumurtlama dün en azından koyulaşması gerekiyordu biraz. Ama bugünde deneyecem. Adetin 13. günü test yapmaya başladım, son 2 aydır 18 günde olduğu için.

Eklentiler

• 84139F9E-6161-4ED1-A48D-06489ED48BB7.png
    84139F9E-6161-4ED1-A48D-06489ED48BB7.png
    281,7 KB · Görüntüleme: 24
Him anladim ya ben bir turlu goremedim yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama yumurtlama olmadan tutmaz yani degil mi
Tabii canım yumurtlama olmalı ki döllenme gerçekleşsin ☺️ Birden yükselebilir ya da birkaç gün gecikebilir sen istikrarını bozma teste devam 👍 koyulaşma başlarsa günde iki taneye çıkar

E Eceee16 B Begonya92 1917pinkterest 1917pinkterest istanbulaski istanbulaski kızlaaaaar özlettiniz kendinizi son durumlarınız ne? Regl olduysanız da yeni batlarınızı yazıp gümbür gümbür başlayalım yeni aya 🤗🤗
Günaydın canım yoğunluk var bu ara pek ilgilenemedim topik le, ben regli oldum en son Dr gitcem demiştim :işsiz: bana uzunca bir süre rahminin dinlendir dedi, şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum, ama içten içe düşünüyorum bu ay olur mu olmaz mı, vazgeçmedim yani :21:sende klomen başlamışsın güzel neticeler alırsın inşallah :dua: bu arada hamile olan kızlar varmış hayırlı uğurlu olsun inşallah bizleredee dua etmeyi unutmayın

Back