Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi gunu dr göründüğümde yumurtan catlamis denildi 1 yumurtan daha var ama o gelismez artik demisti normalde kasik agrisi pek yasamadigimdan belirti olabilirmi die dusundum tahmini yumurta pazar gunu catlamistir test icinde sanirim daha erken

Canım senle konuşmuştuk benim ANA ile ilgili açtığım bir konu da. Bemim de bir kez kimyasal oldu.Benim de senin gibi sadece ANA pozitif. Doktor plaquenil ve coasprin başlattı.

Hadi hayırlısı canım bende pcos görünmedi normal dedi ama yumurta gelişirken pcos görünüyor bende. İleri seviye değil sanırım ama bu durum bir de yaş 32 olunca klomen başlarız demişti

Canım senle konuşmuştuk benim ANA ile ilgili açtığım bir konu da. Bemim de bir kez kimyasal oldu.Benim de senin gibi sadece ANA pozitif. Doktor plaquenil ve coasprin başlattı.
ayy evet canım, benim aklıma yeni sormak geldi sordum düşük sebebiymiş işte yazdığım gibi Neyse daha da geç olmadan ben de coraspin başlıyorum bakalım, hayırlısı olsun bu ay inşallah

Canım ben dayanamadım kan testi 57 rabbim hayırlı günde nasip etti inşallah sağlıklıdır. Çarşamba dr a gedicem

İlk yol arkadaşı olarak Uğur getiririm ihşallah

Yaaaa ayy topiğimizin ilk hamilesi sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah canım
4 gün var daha ama yapmak istedim. Önce erken gebelik testi yaptım hemen belirdi. Foto atmayı denicem. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese versin.

Eklentiler

• D296FDBC-EFBF-45DD-ADEC-ED4FED1421F7.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 54
4 gün var daha ama yapmak istedim. Önce erken gebelik testi yaptım hemen belirdi. Foto atmayı denicem. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese versin.
Ay gözün aydın canım evet topiğin ilk hamilesi sen oldun Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin . Bizim için dua et olurmu

Bende bugün öğrendim kızlar darısı tüm isteyenlere olsun . Dün hasta olmam lazımdı bugün sabah idrarda pozitif görünce kan verdim 77.6

Eklentiler

• 9B701A5F-4279-4E38-88E7-5A4752520645.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 46
Bende bugün öğrendim kızlar darısı tüm isteyenlere olsun . Dün hasta olmam lazımdı bugün sabah idrarda pozitif görünce kan verdim 77.6 ❤
Ne güzel maşallah tebrikler canım. Bizim içinde dua et ne olur Birde belirtin oldumu merak ettim

Ne güzel maşallah tebrikler canım. Bizim içinde dua et ne olur ♥ Birde belirtin oldumu merak ettim
Hastalıkla aynı belirtilerdi dualarım sizinle allah tüm isteyenlere nasip etsin

Ay gözün aydın canım evet topiğin ilk hamilesi sen oldun Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin . Bizim için dua et olurmu ♥
Tabiki ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin Daha 4 gün olduğu için korkuyorum kimyasala dönüşür mü diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…