hic bi sorunum yoktu sadece daha saglikli yumurta olsun diye sanirim yumurtlamamda gayet iyidi catlamamda oliyorduOlabilir Ben hic kullanmadim klomen. Be icin kullaniliyir klomen doktor hangi teshisle veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic bi sorunum yoktu sadece daha saglikli yumurta olsun diye sanirim yumurtlamamda gayet iyidi catlamamda oliyorduOlabilir Ben hic kullanmadim klomen. Be icin kullaniliyir klomen doktor hangi teshisle veriyor
Anladim canim insallah hamilesin.Allah hayirli evlatlar nasip etsin. Kendini cok dinleme rahat olhic bi sorunum yoktu sadece daha saglikli yumurta olsun diye sanirim yumurtlamamda gayet iyidi catlamamda oliyordu
Benim 19-22 arası değişiyor yumurtlama ama bu ay klomen kullanırsam değişebilir de tabiiBenim genelde 18. Gun yumurtlama 32. Gun adet oluyor ama blmiyorum. Bu ay nolur.
İnşallah olur o zamana kadar, olmazsa bile aşılamayla hamile kalan çok insan varEvet hepimiz içinaslında aşılama yapacaktı doktorum ama ben birkaç ay vücudumu dinlendirmek istedim. Doğal şeylerle olursa olur olmazsa yaza aşılama yapılacak sanırım
Merhaba, hoşgeldinMerhaba bende bebek istiyorum allahın izniyle. 11 gun var reglıme bu ay ilk defa denedik doktor kontrolu de klomen verdı 2 tane cok saglıklı yumurtan var zaten ama ılacıda vereceğim dedi kullandım bende acayip kasık agrım var bır haftadır yumurtlamadan olacağını dusundum bakalım hayırlısıyla 11 gun sonra guzel haberler alırız hep birlikte ınsallah![]()
Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
Merhaba canım hos buldumBenim 19-22 arası değişiyor yumurtlama ama bu ay klomen kullanırsam değişebilir de tabii
İnşallah olur o zamana kadar, olmazsa bile aşılamayla hamile kalan çok insan var
Merhaba, hoşgeldinE hadi hayırlısı inşallahhh çok beklemeden alırsın güzel haberi
ek olarak akıntı takibi ya da ovulasyon testi de yapabilirsin, kaçırmamış olursun hem
Eğer 27 28 günse döngün,18e kdr yumurtlama oluyo cnm.kaçıncı günündesin.ayrıca yumurtlama 1 kere olmuyor 3 4 tane yumurta oluyo genelde.kiminde daha az kiminde daha çok.benm genelde 3 kere oluyoHanımlar merhaba, benim hesaplamalarıma göre yumurtlama günümün geçtiğini düşüyordum ve o günleri de değerlendirmiştik. Dünde yine kasıklarımda ağrı olmaya başladı. Acaba dedim ikinci kere mi yumurtlama oluyor. Dün değerlendiremedik ama sizce yarın ve sonraki gün değerlendirsek etkisi olur mu. Ben tamamen yumurtlama günümün geçtiğini düşüyordum ama şimdi tereddüt de kaldım.
Öncelikle geçmş olan allah sabır versn cnm.genelde kasık ağrısıyla öğreniyolar hamileliği.nisan 1 de adet olduysan şuan 16 17.günlerin ve yumurtlama günlerin.yumurtlama olduğundada kasıkta ağrı oluyo.hamilelk belirtisi olarak erken bence sen bu günleri değerlwndir yumurtluyosundurGunaydin kizlar 3 ay once 35 haftalik bebegimin kalbi durdu normal dogum yaptim.tekrar bebek dusunuyoruz nisan 1 de adet oldum 2 gundur kasik agrisi yasiyorum aranizda gebeligini kasik agrisiyla farkeden oldumu
Yumurtlamadan sonra 14 gün geçmesi gerekmez mi hamileliğin ortaya çıkması için. Ben normalde 35-40 arasında değişiyor. Sat 23 Mart.Eğer 27 28 günse döngün,18e kdr yumurtlama oluyo cnm.kaçıncı günündesin.ayrıca yumurtlama 1 kere olmuyor 3 4 tane yumurta oluyo genelde.kiminde daha az kiminde daha çok.benm genelde 3 kere oluyo
Benim 19-22 arası değişiyor yumurtlama ama bu ay klomen kullanırsam değişebilir de tabii
İnşallah olur o zamana kadar, olmazsa bile aşılamayla hamile kalan çok insan var
Merhaba, hoşgeldin ☺ E hadi hayırlısı inşallahhh çok beklemeden alırsın güzel haberiek olarak akıntı takibi ya da ovulasyon testi de yapabilirsin, kaçırmamış olursun hem
Hoşbuldumbugün reglin 10. günü. İşte iki güne bir ilişki olursa yumurtlamayı kaçırmam diye düşünüyorum. Tabi yumurtlama gerçekleşirse
![]()
üzüldüm ama sonuçta önlem almış doktor. Ben de bugün kadın doğumcuya gittim kan testim normal çıktı utrasonda pcos görüldü ama hormonlarını etkilemediği için ilaca gerek yok dedi 2 ay üst üste gecikme yaşarsan gel dedi.Kızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;
Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.
Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.
Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şokklomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek
kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü
Seni ümitlendirmek istemem ama geç döllenme olabilir mi? Doktora gidersen söktürücü verir eğer gebelik yoksa. Bazen hava değişimi falan bahar da geldi ya mevsim geçişlerinde gecikmeler uzamalar falan olabiliyor. İstersen birkaç gün daha bekle test yap. Yada doktora git.Ya kizlar Ben hala adet olmadim teste yaptim negatif streste yapmadim fazla. Gecen ay adetim 10 gun surmustu ondan olabilirmi. Ovulasyon donemimde uzamisti tam Nisan 3 the yumurtam catlamisti neden olmadim. Benim hep 2 gun one atar noldu acaba ya![]()
Ayni 3 unde yunurtladim ondan sonra yumurtlamadim gerci yumurtladiktan sonra test yapmayi biraktim sanmiyirum gec dolleneme olsun diyelim bi daha yumurtladim akintiyi gorurdum . Sanirim mevsimsel oldu. Bi an once olmam istiyorum kür deneyecegimSeni ümitlendirmek istemem ama geç döllenme olabilir mi? Doktora gidersen söktürücü verir eğer gebelik yoksa. Bazen hava değişimi falan bahar da geldi ya mevsim geçişlerinde gecikmeler uzamalar falan olabiliyor. İstersen birkaç gün daha bekle test yap. Yada doktora git.
Hoşgeldin canım bende de pcos var. Sopan suyu denedin mi hiç? Bir de pcoslular için folik asit var inofolic combi, onu da tavsiye ederim. Bunları yaptığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu devam etmedi, en kısa zamanda güzel haberler verirsin inşallah![]()
Canım ben de düzenli regl oluyorum, ileri boyutta değil, istersen doktoruna danışabilirsin. Yumurta kalitesini arttırıyor dolayısıyla gebelik ihtimalini de arttırıyormuşMerhaba canım bende pko var ama düzenli regl yani tam ne boyutta bilmiyorum tam ama en son mantar için gittiğimde biraz yumurta tembelliği var demişti 2 gündür folidoce kullanıyorum folik asit olarak senin bahsettiğinden mi alsaydım ilk kez başladım
Canım ben de düzenli regl oluyorum, ileri boyutta değil, istersen doktoruna danışabilirsin. Yumurta kalitesini arttırıyor dolayısıyla gebelik ihtimalini de arttırıyormuş