• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bişey sorucam ama deli mi bu demeyin. Ben testi akşam üzeri yaptım o yüzden ışık zayıftı 10 dk sonra telefonun flaşıyla baktım böyle çok dikkatlice. Hayali bi çizgi gözüktü ama çok zor görünüyordu varla yok arası. Acaba göz yanılmasımı yaşadım

Kızlar ya bişey sorucam ama deli mi bu demeyin. Ben testi akşam üzeri yaptım o yüzden ışık zayıftı 10 dk sonra telefonun flaşıyla baktım böyle çok dikkatlice. Hayali bi çizgi gözüktü ama çok zor görünüyordu varla yok arası. Acaba göz yanılmasımı yaşadım
Canım iki gün sonra sabah ilk idrarla yenile bence bat kaç bu ara da

mümkün canım, yarın da tekrarla bence. varsa bu sefer silik çizgiyi daha kısa sürede görebilirsin :KK49:

Kızlar adetim normalden uzun sürüyor ben 5. günde tedbir amaçlı ped koyardım 1 ya da 2 damla gelirdi. Bugün 5. gün bitti ve ped doluyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mı?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar bende gebe kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim bana da bat ne demek ve nasıl yumurta çatlaması günü olduğunu anlıyorsunuz anlatır mısınız regl döngüm 28 günde bir beklenen reglm bugün biraz bahseder misiniz

Arkadaşlar hayırlı akşamlar bende gebe kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim bana da bat ne demek ve nasıl yumurta çatlaması günü olduğunu anlıyorsunuz anlatır mısınız regl döngüm 28 günde bir beklenen reglm bugün biraz bahseder misiniz
Merhaba canım bat beklenen adet tarihi yumurtlama günleri içinde adetin 10. ve 20. günleri düzenli ilişkiye girmeniz lazım o aralarda oluyo çünkü ama eczaneden ovülasyon testleri alıp takip edebilirsin en sağlıklısı o bence 🤗

Bat: beklenen adet tarihi
Sat: son adet tarihi

Hoşgeldin ☺️ Yumurta çatlama konusuna gelince çok çeşitli belirtileri olabiliyor kasık ağrısı, şeffaf uzayan akıntı gibi. Eğer adetlerin düzenliyse beklenen adet tarihinin hemen hemen 14gün Öncesi oluyor.

Ama adetlerin düzenli değilse ovulasyon kiti kullanabilir ya da doktor kontrolünde takip edebilirsin yumurtlamayı ☺️

Teşekkür ederim arkadaşlar şimdi benim adetim hiç şaşmaz yarın yani artık bugün diyelim 21 inde oldum bittikten sonra yani adetle birlikte sayinca en aktif olduğum gün yumurtlama günüm mü

Sogan kurunu kullanmismiydin yada herhangi bi kur
Soğan kürü kullandığımdan beri (yaklaşık 2 aydır) adet döngüm bozuldu adetlerim uzadı 8 güne çıktı 28 günlük döngüm 29 ve 32 günleri gördüm üstelik sadece 1 kere yaptım 15 gün ama yararını gören de çok oldu:63:

Teşekkür ederim arkadaşlar şimdi benim adetim hiç şaşmaz yarın yani artık bugün diyelim 21 inde oldum bittikten sonra yani adetle birlikte sayinca en aktif olduğum gün yumurtlama günüm mü
Bitikten sonra değil başladığı günden itibaren canımbence sen 10. ve 20. günleri gün aşırı ilişkiyle değerlendir

Back