• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi gunu dr göründüğümde yumurtan catlamis denildi 1 yumurtan daha var ama o gelismez artik demisti normalde kasik agrisi pek yasamadigimdan belirti olabilirmi die dusundum tahmini yumurta pazar gunu catlamistir test icinde sanirim daha erken

Kızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;

Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.

Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.

Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şok 🙄 klomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek 😕 kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü
Canım senle konuşmuştuk benim ANA ile ilgili açtığım bir konu da. Bemim de bir kez kimyasal oldu.Benim de senin gibi sadece ANA pozitif. Doktor plaquenil ve coasprin başlattı.

üzüldüm ama sonuçta önlem almış doktor. Ben de bugün kadın doğumcuya gittim kan testim normal çıktı utrasonda pcos görüldü ama hormonlarını etkilemediği için ilaca gerek yok dedi 2 ay üst üste gecikme yaşarsan gel dedi.
Hadi hayırlısı canım bende pcos görünmedi normal dedi ama yumurta gelişirken pcos görünüyor bende. İleri seviye değil sanırım ama bu durum bir de yaş 32 olunca klomen başlarız demişti ☺️

Canım senle konuşmuştuk benim ANA ile ilgili açtığım bir konu da. Bemim de bir kez kimyasal oldu.Benim de senin gibi sadece ANA pozitif. Doktor plaquenil ve coasprin başlattı.
ayy evet canım, benim aklıma yeni sormak geldi sordum düşük sebebiymiş işte yazdığım gibi ☹️ Neyse daha da geç olmadan ben de coraspin başlıyorum bakalım, hayırlısı olsun bu ay inşallah 🙏

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Yaş​
Sat​
Bat​
mrssoydas mrssoydas
32​
15.03​
16.04​
@Eceee16
30​
26.03​
01.05​
Y Yarenimi
29​
25.03​
23.04​
tuce_tuce tuce_tuce
27​
18.04​
@Nurrhanm
23​
20.04​
HtcL53 HtcL53
38​
20.03​
16.04​
@Begonya92
25​
31.03​
01.05​
D Denizyildizi_444
16.04​
Canım ben dayanamadım kan testi 57 😀😀 rabbim hayırlı günde nasip etti inşallah sağlıklıdır. Çarşamba dr a gedicem 😀

İlk yol arkadaşları olarak umarım uğur getirsin burası bize 🙏🙏 ben geçen ay yine folikül takibi ve ateş ölçme ile takip etmiştim yumurtlamayı. Onun dışında soğan kürü yaptım (sadece akşamları) ve inofolic kullandım (pcoslular için folik asit). Döllenme gerçekleşti gebelik başladı ama devam etmedi maalesef 😕 bu ay sadece inofolic kullanıyorum ve bekliyorum 🙏

Sen kaç aydır deniyorsun? İnşallah bu ay olur da filme hiiiç ihtiyacın kalmaz 🙏
İlk yol arkadaşı olarak Uğur getiririm ihşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yaaaa ayy topiğimizin ilk hamilesi 🤗🤗 sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah canım 😍
4 gün var daha ama yapmak istedim. Önce erken gebelik testi yaptım hemen belirdi. Foto atmayı denicem. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese versin.

Eklentiler

• D296FDBC-EFBF-45DD-ADEC-ED4FED1421F7.jpeg
    D296FDBC-EFBF-45DD-ADEC-ED4FED1421F7.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 54
4 gün var daha ama yapmak istedim. Önce erken gebelik testi yaptım hemen belirdi. Foto atmayı denicem. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese versin.
Ay gözün aydın canım evet topiğin ilk hamilesi sen oldun Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin . Bizim için dua et olurmu ♥️

Bende bugün öğrendim kızlar darısı tüm isteyenlere olsun . Dün hasta olmam lazımdı bugün sabah idrarda pozitif görünce kan verdim 77.6 ❤️

Eklentiler

• 9B701A5F-4279-4E38-88E7-5A4752520645.jpeg
    9B701A5F-4279-4E38-88E7-5A4752520645.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 45
Bende bugün öğrendim kızlar darısı tüm isteyenlere olsun . Dün hasta olmam lazımdı bugün sabah idrarda pozitif görünce kan verdim 77.6 ❤
Ne güzel maşallah tebrikler canım. Bizim içinde dua et ne olur ♥️ Birde belirtin oldumu merak ettim

Ne güzel maşallah tebrikler canım. Bizim içinde dua et ne olur ♥ Birde belirtin oldumu merak ettim
Hastalıkla aynı belirtilerdi dualarım sizinle allah tüm isteyenlere nasip etsin😍

Ay gözün aydın canım evet topiğin ilk hamilesi sen oldun Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin . Bizim için dua et olurmu ♥
Tabiki ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🙏🏻 Daha 4 gün olduğu için korkuyorum kimyasala dönüşür mü diye?

Back