• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Benim sat 8 Nisan. Bat bilemiyorum tabi pkoluyum çünkü hiç belli olmuyor. Bu ay hayıt suyu incir ve havuç kürü denemek istedim. Hayırlısı artık 😊

Kızlar merhaba. Benim sat 8 Nisan. Bat bilemiyorum tabi pkoluyum çünkü hiç belli olmuyor. Bu ay hayıt suyu incir ve havuç kürü denemek istedim. Hayırlısı artık 😊
Hoşgeldin canım bende de pcos var. Sopan suyu denedin mi hiç? Bir de pcoslular için folik asit var inofolic combi, onu da tavsiye ederim. Bunları yaptığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu devam etmedi, en kısa zamanda güzel haberler verirsin inşallah 🙏🙏

Hoşgeldin canım bende de pcos var. Sopan suyu denedin mi hiç? Bir de pcoslular için folik asit var inofolic combi, onu da tavsiye ederim. Bunları yaptığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu devam etmedi, en kısa zamanda güzel haberler verirsin inşallah 🙏🙏
Hoşbuldum😊Soğan birkaç gün denemiştim. Devamını getiremedim. İnofolic üç ay kullandım beş aydır da prowomen kullanıyorum folic asit olarak

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Yaş​
Sat​
Bat​
mrssoydas mrssoydas
32​
15.03​
16.04​
@Eceee16
30​
26.03​
01.05​
@Yarenimi
29​
25.03​
23.04​
@tuce_tuce
27​
18.04​
Nurrhanm Nurrhanm
23​
20.04​
HtcL53 HtcL53
38​
20.03​
16.04​
@Begonya92
25​
31.03​
01.05​
D Denizyildizi_444
16.04​
Merhaba bende bebek istiyorum allahın izniyle. 11 gun var reglıme bu ay ilk defa denedik doktor kontrolu de klomen verdı 2 tane cok saglıklı yumurtan var zaten ama ılacıda vereceğim dedi kullandım bende acayip kasık agrım var bır haftadır yumurtlamadan olacağını dusundum bakalım hayırlısıyla 11 gun sonra guzel haberler alırız hep birlikte ınsallah 🤗

kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio bnde katlmk istiyorm size

kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio bnde katlmk istiyorm size
Olabilir kisiden kisiye degisir belirtiler hassas bir bunyen varsa hissedebilirsin.genelde hamile kalanlarin kasik agrilari devam ediyor ara ara Bende bu ay oyleydim ama olmadi biraz evvel test yaptim negatif😔cok sartlandirma canim kendini bazi belirtiler gercekten psikolojik oluyor. Ben resmen bu yasima kadar agrimayan meme uclarimi agirtmaya basladim dusunerek

Olabilir kisiden kisiye degisir belirtiler hassas bir bunyen varsa hissedebilirsin.genelde hamile kalanlarin kasik agrilari devam ediyor ara ara Bende bu ay oyleydim ama olmadi biraz evvel test yaptim negatif😔cok sartlandirma canim kendini bazi belirtiler gercekten psikolojik oluyor. Ben resmen bu yasima kadar agrimayan meme uclarimi agirtmaya basladim dusunerek
gecen aylarda klomen kullanmadm ilk kullaniyorum ilk defa agrim gecmedi belkide ilactan olablr mi die dusunuorm

gecen aylarda klomen kullanmadm ilk kullaniyorum ilk defa agrim gecmedi belkide ilactan olablr mi die dusunuorm
Olabilir Ben hic kullanmadim klomen. Ne icin kullaniliyor klomen doktor hangi teshisle veriyor

Back