• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün öğrendim kızlar darısı tüm isteyenlere olsun . Dün hasta olmam lazımdı bugün sabah idrarda pozitif görünce kan verdim 77.6 ❤
Benimde 4 gün var 57 küsür 🙏🏻🙏🏻 Allah kucağımıza almaya nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin. Benim daha var adete o yüzden olur muyum diye korkuyorum.

Tabiki ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🙏🏻 Daha 4 gün olduğu için korkuyorum kimyasala dönüşür mü diye?
Amin canim :KK15:adetine 4 gun var ama cizgi belirgin baya degeri yuksek tir korkma kan testi yaptir. Kimyasal olacagini Sanmiyorum. Erkenmi yumurtladın takibini yapmışmıydın yumurtlamanın ?

Benimde 4 gün var 57 küsür 🙏🏻🙏🏻 Allah kucağımıza almaya nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin. Benim daha var adete o yüzden olur muyum diye korkuyorum.
Amin inşallah korkma herşey güzel olacak 😍

Amin canim :KK15:adetine 4 gun var ama cizgi belirgin baya degeri yuksek tir korkma kan testi yaptir. Kimyasal olacagini Sanmiyorum. Erkenmi yumurtladın takibini yapmışmıydın yumurtlamanın ?
Değerim 57 küsür çıktı erken testin arkasından hemen yaptırdım. Yok Erken yumurtyamadım değil 29 günde bir regl oluyorum. 9 Nisan yumurtlama günümdü takvimde. 8 inde dr a gittim yumurtan çatlamak üzere dedi. Bu ay takip ettirmemiştim bir kez gittim tahmin ettiğim günde. Adet sonrası bir gün boş bir gün dolu oldu. Ben erken yaptım testi.

Değerim 57 küsür çıktı erken testin arkasından hemen yaptırdım. Yok Erken yumurtyamadım değil 29 günde bir regl oluyorum. 9 Nisan yumurtlama günümdü takvimde. 8 inde dr a gittim yumurtan çatlamak üzere dedi. Bu ay takip ettirmemiştim bir kez gittim tahmin ettiğim günde. Adet sonrası bir gün boş bir gün dolu oldu. Ben erken yaptım testi.
Hayirli ugurlu olsun. Cok soru soruyorum ama belirtilerin nelerdi

Hayirli ugurlu olsun. Cok soru soruyorum ama belirtilerin nelerdi
Ne isterseniz ne zaman isterseniz sorun. Ayni regl belirtileri yaşadım canim sadece biraz farklı mesela belim bir gün önce ağrırdı ama 4 gün kala bugün koptu. Ve ayaklarım dondu . Onun dışında kasık ağrım oldu hep hala da bel kasık ağrım var

Ne isterseniz ne zaman isterseniz sorun. Ayni regl belirtileri yaşadım canim sadece biraz farklı mesela belim bir gün önce ağrırdı ama 4 gün kala bugün koptu. Ve ayaklarım dondu . Onun dışında kasık ağrım oldu hep hala da bel kasık ağrım var
Canım cok tesekkur ederim. ♥️♥️

Canım üzülme, her yeni döngü yeni umut demek. Ayrıca adet olmadın sanırım, yumurtlamadan emin miydin? Bu ay olmazsa kısmetse önümüzdeki ay senin ayın olur belki 😉
Geçen perşembe yumurtam çatlamıstı doktor söyledi. 9 gün oldu olsa çıkardı 😢

Ohoo o zaman hiç üzme kendini canım, iki hamileliğimde de 11.gün silik çizgi ile öğrendim. Daha şimdiden umutsuzluğa kapılma, hayırlısı olsun inşallah ☺
Çok üzüldüm bide sebepsizce ağlamaya başladım rabbim yüzümü güldürsün inşallah 😔🙏🏼

Back