Çok geçmiş olsun, 22 temmuz canım yeni batım, inşallah dediğin gibi olur bereketli bir ay olsunE Eceee16
dlkkydlntpl
@balkaymak
@Denizyildizi_444
Peripellas
sukufenazz
@busra89ist
Nurov
@Nurrhanm
Kızlaaar malum çok zorlu zamanlar geçirdim pek ilgilenemedim, yeni bat bekleyenler yazarsa listemizi güncelleyelim.. temmuzu da haziran gibi bol hamileli geçirelim inşallah ❤
Olacak inşallah olacak, Yakın takipteyim, hepinizi hamile görmeden, listeye isminizin yanınaÇok geçmiş olsun, 22 temmuz canım yeni batım, inşallah dediğin gibi olur bereketli bir ay olsun
Bu aydan bende ümitliyim menogon kullanıyorum inş işe yararOlacak inşallah olacak, Yakın takipteyim, hepinizi hamile görmeden, listeye isminizin yanınabu sembolü koymadan kurtulamazsınız benden
Cnm takıp edemedım noldu sana benım bat 6 10temmuz arası bılmıyorum kı yumurtlama yenı gectı 4 5 gun olduE Eceee16
dlkkydlntpl
@balkaymak
@Denizyildizi_444
Peripellas
sukufenazz
@busra89ist
Nurov
@Nurrhanm
Kızlaaar malum çok zorlu zamanlar geçirdim pek ilgilenemedim, yeni bat bekleyenler yazarsa listemizi güncelleyelim.. temmuzu da haziran gibi bol hamileli geçirelim inşallah ❤
E hadi inşallahBu aydan bende ümitliyim menogon kullanıyorum inş işe yarar
İnşallah canım yapmaz diyorum ama dua etmekten allahtan istemekten başka çarem yok ayrılıktan döndüm çok yıpratıcı bi süreçti benim için ama ben kendimi salmadım hiç herzamankinden daha bakımlı oldum o da senden başka kimseye dokunmadım diye yemin ediyor ama işte oğlum çok babacı bende çok sevdiğim ve aşık olduğum için inandım sustum kapattım konuyu oğlum çok hastalandı evdeki huzursuzluktan diyorum allahım başka dert vermesin inşallahİyiyim çok şükür canım, ben de pek bakamıyorumdeğer düşmeye başladı yavaş yavaş, sıfırlanana kadar kontroller devam edecek. Buna şükür hamilelerimizi ve yeni bat yazan varsa kontrol edip listeyi güncelleyeyim dedim, ne mutlu bize bol hamilemiz var bu ay darısı temmuza
Nasıl hallettiniz eşinle? Çözdünüz mü sorunları? Bir daha olmaz, yapmaz inşallah dimi
4-5 gün geçtiyse tahmini 8temmuz diyelim 1-2 gün oynayabilirCnm takıp edemedım noldu sana benım bat 6 10temmuz arası bılmıyorum kı yumurtlama yenı gectı 4 5 gun oldu
Cok gecmıs olsun cnm ıns sağlıklı gebelık gecırırsın valla progestan kullanıyorım bırakma durumuma gore bellı olcak en gec gece 10 u olur cnm salı gunu 20mm yumırta vardı ultrasonda tahmını en gec carsamba catlamıstır o gunde catşamıs olabılır4-5 gün geçtiyse tahmini 8temmuz diyelim 1-2 gün oynayabiliriyiyim canım daha iyiyim değerim düşüşte ❤
Canım aramıza dönmene çok sevindimE Eceee16
dlkkydlntpl
@balkaymak
@Denizyildizi_444
Peripellas
sukufenazz
@busra89ist
Nurov
@Nurrhanm
İnşallah canım çok geçmiş olsun tekrar.. yeni bat 16 temmuzE Eceee16
dlkkydlntpl
@balkaymak
@Denizyildizi_444
Peripellas
sukufenazz
@busra89ist
Nurov
@Nurrhanm
Canım hayalet bi çizgi gördüm inşallah hamilesindirCanlarımmm bana bir bakar mısınızresimde net çıkmadı ama çıplak gözle çok silik pembe bir çizgi var
daha önceki gebeliğim de koyulasmadan adet geldi canım o yuzden bosa kan vermek ıstemıyorm ınsallah ıyıce koyulassın yoksa var eminim ama kimyasal mı degıl mı 2-3 gune belli olur ınsallajBence Pazartesi kan ver netleştir canım boşa strese girme derim hiç ☺
Bugün bat günüm canım ama bugün yapmayacaktım test akşam dayanamadım çok sıvı tükettim ve tuvalete girdikten 10 15 dakika sonra yeniden girip yaptım testi o yüzden bu kadar silik çizgi çıkmış olabilir mi acaba?Canım hayalet bi çizgi gördüm inşallah hamilesindirtesti ne zaman yaptın ikinci çizgi ne zaman çıktı hemen çıktımı?bata kaç gün var?
İnşallah canım inşallah hamilesindirdaha önceki gebeliğim de koyulasmadan adet geldi canım o yuzden bosa kan vermek ıstemıyorm ınsallah ıyıce koyulassın yoksa var eminim ama kimyasal mı degıl mı 2-3 gune belli olur ınsallaj
Elinde başka test varsa sabah ilk idrarla tekrar yap canımBugün bat günüm canım ama bugün yapmayacaktım test akşam dayanamadım çok sıvı tükettim ve tuvalete girdikten 10 15 dakika sonra yeniden girip yaptım testi o yüzden bu kadar silik çizgi çıkmış olabilir mi acaba?
hayirli olsn canm
Sağol canımhayirli olsn canm
Sağol canım benim Rabbim inşAllah tüm isteyenlere verir sağlıkla. Kendine çok iyi bak sen de emi her şeyin başı sağlıkCanım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?