• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.
Çok sevindim ❤️ Benim dış gebelik oldu maalesef, zor zamanlar geçirdim ama iyiyim çok şükür.. değerim düşmeye başladı nihayet 🙏

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde 😂 ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor 😂
Aynen ben de hcg deli çizgiyi görsem herhalde kafayı yerim.. Kendimi hayal edemiyorum.. Ahh Bi görsekk bizde

Kızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyo :oha: ama kese görünmez dedi bana korkum o

Kızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyo :oha: ama kese görünmez dedi bana korkum o
Canım doktorlar sat a göre hesaplıyor ama senin geç döllenme olmuş bence bat ne kadar geçti ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🧿

Canım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin 😉

Canım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin 😉
Kuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükür 😘

Kuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükür 😘
İyiyim çok şükür canım, ben de pek bakamıyorum 🙂 değer düşmeye başladı yavaş yavaş, sıfırlanana kadar kontroller devam edecek. Buna şükür 🙏 hamilelerimizi ve yeni bat yazan varsa kontrol edip listeyi güncelleyeyim dedim, ne mutlu bize bol hamilemiz var bu ay 🤗 darısı temmuza 😉

Nasıl hallettiniz eşinle? Çözdünüz mü sorunları? Bir daha olmaz, yapmaz inşallah dimi 🙏🙏

Back