• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, 22 temmuz canım yeni batım, inşallah dediğin gibi olur bereketli bir ay olsun🤗💋
Olacak inşallah olacak, Yakın takipteyim, hepinizi hamile görmeden, listeye isminizin yanına :anneadayı: bu sembolü koymadan kurtulamazsınız benden 🤗😍

Olacak inşallah olacak, Yakın takipteyim, hepinizi hamile görmeden, listeye isminizin yanına :anneadayı: bu sembolü koymadan kurtulamazsınız benden 🤗😍
Bu aydan bende ümitliyim menogon kullanıyorum inş işe yarar🙏🏻😘

İyiyim çok şükür canım, ben de pek bakamıyorum 🙂 değer düşmeye başladı yavaş yavaş, sıfırlanana kadar kontroller devam edecek. Buna şükür 🙏 hamilelerimizi ve yeni bat yazan varsa kontrol edip listeyi güncelleyeyim dedim, ne mutlu bize bol hamilemiz var bu ay 🤗 darısı temmuza 😉

Nasıl hallettiniz eşinle? Çözdünüz mü sorunları? Bir daha olmaz, yapmaz inşallah dimi 🙏🙏
İnşallah canım yapmaz diyorum ama dua etmekten allahtan istemekten başka çarem yok ayrılıktan döndüm çok yıpratıcı bi süreçti benim için ama ben kendimi salmadım hiç herzamankinden daha bakımlı oldum o da senden başka kimseye dokunmadım diye yemin ediyor ama işte oğlum çok babacı bende çok sevdiğim ve aşık olduğum için inandım sustum kapattım konuyu oğlum çok hastalandı evdeki huzursuzluktan diyorum allahım başka dert vermesin inşallah 🤲😘🧿şu an iyiyiz çok şükür 🙏

4-5 gün geçtiyse tahmini 8temmuz diyelim 1-2 gün oynayabilir 👍 iyiyim canım daha iyiyim 🙏 değerim düşüşte ❤
Cok gecmıs olsun cnm ıns sağlıklı gebelık gecırırsın valla progestan kullanıyorım bırakma durumuma gore bellı olcak en gec gece 10 u olur cnm salı gunu 20mm yumırta vardı ultrasonda tahmını en gec carsamba catlamıstır o gunde catşamıs olabılır

E Eceee16
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
@balkaymak
@Denizyildizi_444
Peripellas Peripellas
sukufenazz sukufenazz
@busra89ist
Nurov Nurov
@Nurrhanm
Kızlaaar malum çok zorlu zamanlar geçirdim pek ilgilenemedim, yeni bat bekleyenler yazarsa listemizi güncelleyelim.. temmuzu da haziran gibi bol hamileli geçirelim inşallah ❤🙏🧿
Canım aramıza dönmene çok sevindim :KK200: inşallah sağlıklı gebelik haberini de alırız zamanı gelince. Canım bende 45.günde regl oldum 5 cm kist olmuş İnş adetle birlikte gider. Bat 24 temmuz diyelim inşallah :110:

Canlarımmm bana bir bakar mısınız 🥰🥰 resimde net çıkmadı ama çıplak gözle çok silik pembe bir çizgi var

Eklentiler

• 53C2ABE8-05E6-469B-8E10-CA8E4C040C63.jpeg
    53C2ABE8-05E6-469B-8E10-CA8E4C040C63.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 32
Canlarımmm bana bir bakar mısınız 🥰🥰 resimde net çıkmadı ama çıplak gözle çok silik pembe bir çizgi var
Canım hayalet bi çizgi gördüm inşallah hamilesindir 🤲testi ne zaman yaptın ikinci çizgi ne zaman çıktı hemen çıktımı?bata kaç gün var?

Bence Pazartesi kan ver netleştir canım boşa strese girme derim hiç ☺
daha önceki gebeliğim de koyulasmadan adet geldi canım o yuzden bosa kan vermek ıstemıyorm ınsallah ıyıce koyulassın yoksa var eminim ama kimyasal mı degıl mı 2-3 gune belli olur ınsallaj

Canım hayalet bi çizgi gördüm inşallah hamilesindir 🤲testi ne zaman yaptın ikinci çizgi ne zaman çıktı hemen çıktımı?bata kaç gün var?
Bugün bat günüm canım ama bugün yapmayacaktım test akşam dayanamadım çok sıvı tükettim ve tuvalete girdikten 10 15 dakika sonra yeniden girip yaptım testi o yüzden bu kadar silik çizgi çıkmış olabilir mi acaba?

daha önceki gebeliğim de koyulasmadan adet geldi canım o yuzden bosa kan vermek ıstemıyorm ınsallah ıyıce koyulassın yoksa var eminim ama kimyasal mı degıl mı 2-3 gune belli olur ınsallaj
İnşallah canım inşallah hamilesindir 🤲😘

Bugün bat günüm canım ama bugün yapmayacaktım test akşam dayanamadım çok sıvı tükettim ve tuvalete girdikten 10 15 dakika sonra yeniden girip yaptım testi o yüzden bu kadar silik çizgi çıkmış olabilir mi acaba?
Elinde başka test varsa sabah ilk idrarla tekrar yap canım🤲İnşallah gelmiştir bebibişin 🙏😘

Canım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin 😉
Sağol canım benim Rabbim inşAllah tüm isteyenlere verir sağlıkla. Kendine çok iyi bak sen de emi her şeyin başı sağlık

Back