Evet doktorum yazdı, günlük 2 tane kullanmıştım. Bir sabah bir akşam.Canım merhaba öncelikle. İnofolic combiyi doktorun mu verdi acaba ve günde kaç doz kullanıyordun öğrenebilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorum yazdı, günlük 2 tane kullanmıştım. Bir sabah bir akşam.Canım merhaba öncelikle. İnofolic combiyi doktorun mu verdi acaba ve günde kaç doz kullanıyordun öğrenebilir miyim?
Çok teşekkür ederimmEvet doktorum yazdı, günlük 2 tane kullanmıştım. Bir sabah bir akşam.
o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun![]()
Çok teşekkür ederimo sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun![]()
Cnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.E Eceee16
dlkkydlntpl
@Semipermeable
@balkaymak
@Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler
@Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤
@sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
@Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun
H Htc-89
@Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum![]()
Cnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.Merhaba arkadaslarmrssoydas nasılsın canım cok gecmıs olsun Allah saglıklı gebelıkler nasıp etsin ınsallah. Kızlar bendE uzun zamandır yazamadım bu ay yumurtlamayı takip etmedim ancak yumurtlama tahmin ettiğim zamanlarda bıraz bılınclı bıraz da kendimizi kasmayarak gün aşırı ilişki oldu. Kafama takmamaya calıstom ancak esimin anneannesi kaynanama benı gecen gördüğünde hamıle hissettiğini bende o yönde degısımler gördüğünü soylemiş :) Böyle olunca yersiz bir heyecana kapıldım. Bat ıkı gun sonra bende hıc bir belirti yok sadece kasıklarımın orta kısmına minik minik kramplar giriyor normal zamanda asla önemsemeyeceğm bir kramp ama ısın icine bebek istegı gırınce birden belirti gözüyle baktım:) hamıle arkadaslar da da olmus muydu acaba kücük kramplar bunun dısında yorgunluk uyku var ama bu da ıs yerinde yogunlugumdab kaynaklandıgını varsayıyorum. Insallah kimsenin kucagu bos kalmaz
![]()
Adet gününde adet olacakmıssn gibi hissettin mi pekiCnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.
Üstüne mi adet gördün kuzumCnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.
Adete daha varmıydı batmalar basladıgında cnmCnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.
Kızlar ben mı yanlıs görüyorum Allah aşkına Eki Görüntüle 2283140
Dogru görüyorsun canım tebrik ederim darısı bizlere inşallahKızlar ben mı yanlıs görüyorum Allah aşkına Eki Görüntüle 2283140
Elim ayagum titredi resmen cunku bu ay es gecmıstk sadece yumurtlama gunlernde gün asırı ama bılıncsızceydi :)Ayyy ne yanlışııı resmen çizgi var orda![]()
Insallaj canım benım bır kimyasal var subat ayında ınsallah saglıkla ilerler sizlere de nasip etsin rabbimDogru görüyorsun canım tebrik ederim darısı bizlere inşallah
Elim ayagum titredi resmen cunku bu ay es gecmıstk sadece yumurtlama gunlernde gün asırı ama bılıncsızceydi :)
Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsunBen bi görebilsem düşüp bayılıcam heraldeovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor
![]()
Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsunBen bi görebilsem düşüp bayılıcam heraldeovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor
![]()
Amiiiiiin inşallahSubattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsun
Kızlar ben mı yanlıs görüyorum Allah aşkına Eki Görüntüle 2283140
İnsallah insallahCanım gözüküyor 2.çizgi inşallah hamilesindir
Hayırlı olsun inş değerin katlanır sağlıklı gebelik nasip olurİnsallah insallah