• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun :anne:
o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun :anne:
Çok teşekkür ederim 💕 inşallah hepimize nasip eder Rabbim.

E Eceee16
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
@Semipermeable
@balkaymak
@Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤️

@Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤

@sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
@Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤️

H Htc-89
@Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤️🧿
Cnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.

Merhaba arkadaslar mrssoydas mrssoydas nasılsın canım cok gecmıs olsun Allah saglıklı gebelıkler nasıp etsin ınsallah. Kızlar bendE uzun zamandır yazamadım bu ay yumurtlamayı takip etmedim ancak yumurtlama tahmin ettiğim zamanlarda bıraz bılınclı bıraz da kendimizi kasmayarak gün aşırı ilişki oldu. Kafama takmamaya calıstom ancak esimin anneannesi kaynanama benı gecen gördüğünde hamıle hissettiğini bende o yönde degısımler gördüğünü soylemiş :) Böyle olunca yersiz bir heyecana kapıldım. Bat ıkı gun sonra bende hıc bir belirti yok sadece kasıklarımın orta kısmına minik minik kramplar giriyor normal zamanda asla önemsemeyeceğm bir kramp ama ısın icine bebek istegı gırınce birden belirti gözüyle baktım:) hamıle arkadaslar da da olmus muydu acaba kücük kramplar bunun dısında yorgunluk uyku var ama bu da ıs yerinde yogunlugumdab kaynaklandıgını varsayıyorum. Insallah kimsenin kucagu bos kalmaz 🤗🤗
Cnm bende 5 haftalık hamileyim. Bende hiç ama hiç bi belirti yok. Sadece adetimden önce benimde sol kasigimda batmalar olurdu.

Kızlar ben mı yanlıs görüyorum Allah aşkına
2283140

Elim ayagum titredi resmen cunku bu ay es gecmıstk sadece yumurtlama gunlernde gün asırı ama bılıncsızceydi :)

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde 😂 ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor 😂

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde 😂 ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor 😂
Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsun

Subattan bu yana bende adeti beklemeden yapardım ama hep bembeyaz olurdu gecen ay 5 gun gecikti resmen kafayı yedim bu ay yapmayacaktık yarın denize gidecektim bir yapayım adet olmamıskn dedım baktım byle cıkrı Rabbım sizlere de yasatsun

Amiiiiiin inşallah :KK15:

Back