• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 3 ay önce düşüğüm olmuştu 7 haftalıkken kalbı durdu şu an 2. Adetim ve ben catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun

Kızlar ben bişeyi merak ediyorum ya araştırdım cevabıda bulamadım adet dönemi özellikleri ile hamilelik belirtileri oldukça benzer ya peki adet dönemi öncesi yaşanan karmaşık duygular sinirlilik hali falanda gebelikte oluyor mu? Mesela ben adetten önce çok gergin oluyorum diyorum ki hamile olsam bu olmazdı demekki belirtiler adet belirtisi hamilelik değil diyorum yanlış mı düşünüyorum?

Listeye eklenme zamanım gelmiş kızlar benim, şimdi kan sonucum çıktı değerim 435 çıktı☺Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah bi de isteyen herkese nasip etsin inşallah
masalah canm cok guzel cikmis degerin . 🤗belirtin var miydi senin.

Listeye eklenme zamanım gelmiş kızlar benim, şimdi kan sonucum çıktı değerim 435 çıktı☺Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah bi de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadiii süperr canımm çok sevindim ☺️🤲🧿🙏rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

Bu ay Maşallah 🧿 çok bereketli bi ay oldu topiğimiz hamiş doldu 🙏🥰kızlarr hamişlerr yürürken ayaklarınızı sürükleyin ki peşinizden gelelim🤭🤣haa bi de bolca dua edin lütfen 🙏🤲🥰❤️

Yaaaa bu nasıl güzel bir haber 🙏❤️🧿 maşallah canım benimmm

Kızlar nasılsınız napıyosunuz? Ben iki gündür ovü testi yapıyorum üstteki dün alttaki bugüne ait sizce çatlama olmuş mu? E29E7134-9E51-4535-BEB5-8D883AA2E5A6.jpeg

Back