- Emoji Skoru
- 1.425
- Puanlar
- 63
Hamilelik belirtileriniz nelerdiSağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik belirtileriniz nelerdiSağol canım
masalah canm cok guzel cikmis degerin .Listeye eklenme zamanım gelmiş kızlar benim, şimdi kan sonucum çıktı değerim 435 çıktı☺Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah bi de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadiii süperr canımm çok sevindimListeye eklenme zamanım gelmiş kızlar benim, şimdi kan sonucum çıktı değerim 435 çıktı☺Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah bi de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adet belirtim gibi gelmişti canım,göğüs ağrısı karın ve kasık ağrım vardımasalah canm cok guzel cikmis degerin .belirtin var miydi senin.
Amin canım çok teşekkür ederim, Rabbim herkese nasip etsin inşallahHadiii süperr canımm çok sevindim ☺rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Aminnn canım benim çokkk aminn hemdeAmin canım çok teşekkür ederim, Rabbim herkese nasip etsin inşallah ☺
Yaaaa bu nasıl güzel bir haberListeye eklenme zamanım gelmiş kızlar benim, şimdi kan sonucum çıktı değerim 435 çıktı☺Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah bi de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim o kadar güzel bir kalbin var kiYaaaa bu nasıl güzel bir haber❤
maşallah canım benimmm
Evet hamilesin sağlıkla ilerlesinKızlar kalpten gidecem şimdi hamilemiyim yaniii. Kan verdim hastanede bekliyorum şuan zaman geçmek bilmedi
Aminnnnnnn inşallahEvet hamilesin sağlıkla ilerlesin![]()
Hamilesin tabii tebriklerKızlar kalpten gidecem şimdi hamilemiyim yaniii. Kan verdim hastanede bekliyorum şuan zaman geçmek bilmedi
Hadi hayırlı olsunKızlar bende bugub kan verdm adet gecikmesi nın 3. Günü degerim 692 :) Rabbım herkese nasip etsin