Kızlar merhaba,
Ben bebek sahibi olmak isterken, hatta o gün ihtimal de vardı yumurtlama zamanını biraz sonrası korunmasız ilişkim olmuştu belki tutar diye umutluydum.
Eltim hamileymiş, kayinvalidemlere de söylemişler bir hafta önce (bunu sonradan öğrendim) ailecek yemekte kayinvalideme hediye veriyor gibi ultrason resmi verdiler. O an esimle ben sanki ortamda bulunuyor gibi olduk yani bize ozellikle soylenmedi. O kadar uzuldum ki o an anlatamam kendimi dislanmis hissettim tam. Onlar adina sevindim ama tarzlarina sinir oldum. Bir de hava atar gibi sureci anlattilar 2.ay tuttuğunu. Çok içime dokundu, sonuçta bizim çocuğumuz yok, önümüzde süreç ne bilmiyoruz. Böyle show yapar gibi paylaşmaları beni çok üzdü. Tüm vücudum diken diken oldu o an, Böyle diş etlerim bile kamaştı anlatamam hislerimi. Bi an önce ordan kaçıp gitmek istedim. Sizce hakli miyim hala icimden atamadim o hisleri.
Bana birebir söyleseydi böyle hissetmezdim, bak saba suprizim var yengesi falan deseydi mesela...bir de hiç mi bisey duymadın hayatında, senelerce bebek sahibi olamayan var, karsinda cocuksuz bi cift var..biraz dusunceli olunmasi gerektigini dusunuyorum.
Zaten o akşam adet oldum, sonra nerdeyse 1 hafta ağladım o an ki o yalnizligim o hislerim yuzunden..