Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.
Çok sevindim Benim dış gebelik oldu maalesef, zor zamanlar geçirdim ama iyiyim çok şükür.. değerim düşmeye başladı nihayet

Ben bi görebilsem düşüp bayılıcam heralde ovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor
Aynen ben de hcg deli çizgiyi görsem herhalde kafayı yerim.. Kendimi hayal edemiyorum.. Ahh Bi görsekk bizde

Kızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyo ama kese görünmez dedi bana korkum o

Kızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyo ama kese görünmez dedi bana korkum o
Canım doktorlar sat a göre hesaplıyor ama senin geç döllenme olmuş bence bat ne kadar geçti ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin

Kuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükür

Kuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükür
İyiyim çok şükür canım, ben de pek bakamıyorum değer düşmeye başladı yavaş yavaş, sıfırlanana kadar kontroller devam edecek. Buna şükür hamilelerimizi ve yeni bat yazan varsa kontrol edip listeyi güncelleyeyim dedim, ne mutlu bize bol hamilemiz var bu ay darısı temmuza

Nasıl hallettiniz eşinle? Çözdünüz mü sorunları? Bir daha olmaz, yapmaz inşallah dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…