- Emoji Skoru
- 936
- Puanlar
- 73
Amin ınsallah :)Hayırlı olsun inş değerin katlanır sağlıklı gebelik nasip olur
Çok sevindimCnm internetim yoktu giremedim.... Kan sonuç 585 çıkmıştı geçen de ulrosonda keseyi gördü. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucam ins. Sen nasıl oldun. Nasıl gidiyo hamilelik.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza belirtileriniz oldu mu benim de bir kimyasalım oldu hala bekliyorum bu süreçte bir şey kullandınız mıAmin ınsallah :)
hayirli olsn canm.saglikla buyusun bebisinElim ayagum titredi resmen cunku bu ay es gecmıstk sadece yumurtlama gunlernde gün asırı ama bılıncsızceydi :)
Aynen ben de hcg deli çizgiyi görsem herhalde kafayı yerim.. Kendimi hayal edemiyorum.. Ahh Bi görsekk bizdeBen bi görebilsem düşüp bayılıcam heraldeovulasyon testindeki çizgilere bile yüreğim hopluyor. 2 aydır gebelik testi yapıyorum şüpheye mahal vermeyecek kadar bembeyaz çıkıyor
rhayirli olsn canm.saglikla buyusun bebisin
Canım doktorlar sat a göre hesaplıyor ama senin geç döllenme olmuş bence bat ne kadar geçti ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyoama kese görünmez dedi bana korkum o
Bat bugün 7 geçmiş oluyor canımCanım doktorlar sat a göre hesaplıyor ama senin geç döllenme olmuş bence bat ne kadar geçti ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah kimyasal diildir canım sağlıkla kucağınıza alırsınızİnsallah darısı sizlere olsın sımdı de kimyasal mı degil mi endişesi var :))
r
Tamam işte geç döllenme olmuş canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duyarsınızBat bugün 7 geçmiş oluyor canım
İnşAllah canım ya tek duam o şuan Rabbim sağlıkla versin kucağma ve isteyen herkeseTamam işte geç döllenme olmuş canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duyarsınız
Aminn canımm inşallah dualarımdasınİnşAllah canım ya tek duam o şuan Rabbim sağlıkla versin kucağma ve isteyen herkese
Sağol kuzucum Allah razı olsunAminn canımm inşallah dualarımdasın❤
Kan vermedim canım koyulasmasını beklıcemİnşallah kimyasal diildir canım sağlıkla kucağınıza alırsınızkan verdin mi beta kaç çıktı?
Bence Pazartesi kan ver netleştir canım boşa strese girme derim hiçKan vermedim canım koyulasmasını beklıcem
Canım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsinKızlar kızlar bugünkü değer 690olmuş yükseliyor hesaplarıma göre 18 günlük hamileyim doktor 5 hafta diyoama kese görünmez dedi bana korkum o
Kuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükürCanım kesenin vajinal görülebilmesi için değerinin 1500–2000lerde, karından görülebilmesi için de 5000-6000lerde olması lazım.. böyle devam ederse haftaya salı gibi vajinal, cuma gibi de karından görebilirsin
İyiyim çok şükür canım, ben de pek bakamıyorumKuzum nasılsın umarım daha iyisindir ben çok giremiyodum malum sıkıntılı süreç neyseki hallettik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?