• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar mrssoydas mrssoydas nasılsın canım cok gecmıs olsun Allah saglıklı gebelıkler nasıp etsin ınsallah. Kızlar bendE uzun zamandır yazamadım bu ay yumurtlamayı takip etmedim ancak yumurtlama tahmin ettiğim zamanlarda bıraz bılınclı bıraz da kendimizi kasmayarak gün aşırı ilişki oldu. Kafama takmamaya calıstom ancak esimin anneannesi kaynanama benı gecen gördüğünde hamıle hissettiğini bende o yönde degısımler gördüğünü soylemiş :) Böyle olunca yersiz bir heyecana kapıldım. Bat ıkı gun sonra bende hıc bir belirti yok sadece kasıklarımın orta kısmına minik minik kramplar giriyor normal zamanda asla önemsemeyeceğm bir kramp ama ısın icine bebek istegı gırınce birden belirti gözüyle baktım:) hamıle arkadaslar da da olmus muydu acaba kücük kramplar bunun dısında yorgunluk uyku var ama bu da ıs yerinde yogunlugumdab kaynaklandıgını varsayıyorum. Insallah kimsenin kucagu bos kalmaz 🤗🤗

Aöün
Merhaba arkadaslar mrssoydas mrssoydas nasılsın canım cok gecmıs olsun Allah saglıklı gebelıkler nasıp etsin ınsallah. Kızlar bendE uzun zamandır yazamadım bu ay yumurtlamayı takip etmedim ancak yumurtlama tahmin ettiğim zamanlarda bıraz bılınclı bıraz da kendimizi kasmayarak gün aşırı ilişki oldu. Kafama takmamaya calıstom ancak esimin anneannesi kaynanama benı gecen gördüğünde hamıle hissettiğini bende o yönde degısımler gördüğünü soylemiş :) Böyle olunca yersiz bir heyecana kapıldım. Bat ıkı gun sonra bende hıc bir belirti yok sadece kasıklarımın orta kısmına minik minik kramplar giriyor normal zamanda asla önemsemeyeceğm bir kramp ama ısın icine bebek istegı gırınce birden belirti gözüyle baktım:) hamıle arkadaslar da da olmus muydu acaba kücük kramplar bunun dısında yorgunluk uyku var ama bu da ıs yerinde yogunlugumdab kaynaklandıgını varsayıyorum. Insallah kimsenin kucagu bos kalmaz 🤗🤗
Amin inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum bu başlığa...

Yaş 32, 3 senelik evliyim, 3 sene korundum, Haziran ayı ilk deneme ayım. 7 temmuz beklenen adet tarihim.

Bu ay adetimin 10. günü kadın-doğum doktoruna gittim genel bir muayene için. Sağ tarafta yumurtan gelişmiş, rahmin gebeliğe hazırlanmış eğer bebek istiyorsan 13 ve 14. günü değerlendir dedi. Yalnız daha sonra ben hiçbir akıntı vs. hissetmedim. Ara ara o yumurta akıntıyı hissederdim daha önce. Yine de 11, 13 ve 15. günleri değerlendirdim. Bu arada laboquick marka ovülasyon testi de yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı bu süreçte ve 17.gün tamamen silindi...Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beklediğim adet tarihim 4 ağustos, elimde erken gebelik ve gebelik testleri var belki adete 1-2 gün kala yaparım diyorum. Heyecanlı bir süreçmiş bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemiştim daha önce:)

Bu arada gittiğim doktor neden geldin ki gibi bir muamele yaptı. 6 ay en az deneyeceksin dedi. 1 ay olmadı diye sakın gelme dedi. Bütün bi dışarıdan müdahaleler sizi strese sokuyor dedi. Rahat ol ve sık sık ilişkiye gir diye tavsiye verdi.
Kan değerlerimi de kontrol etti. Çok şükür herşeyim iyi çıktı. Folattro folik asit vermişti daha önce (2-3 ay sonra bebek düşünüyorum dediğimde) ona da devam et dedi...

Sizinle beraber beklemeye geldim :) Hayırlısıyla hamile olduğumuz haberini alalım inşallah, sağlıklı ve hayırlı olacağı zamanda...

Selam kızlar ben de üç senelik evliyim bir senedir bebek istiyoruz geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım dr herşey normal bekle dedi hala bekliyorum ama sinir bozucu bu ay bitkisel ürünler aldık eşim ve ben kullanıyoruz bakalım sonuç ne olacak çevremdekilerin bebek var mı sorusu ve imalarından bıktım sakince beklememe bile izin vermiyorlar

Kızlar sizce sonic ne olabilir 2 kimyasalım var yine olmasından korkuyorum bi gün geçti adetim daha sabah cikti bu sonic ama hasta olcakmisin gibi agri var
Canım bence baya hamişsin hayırlı olsuuuuun :KK9:

Maşallah hayırlısı olsun inşallah sürecinizi yazar mısınız ne zamandır bekliyorsunuz bizlere de umut olsun
6.7 aydir deniyiruz iki kimyasal gebelik gecirdim hemen sevinmek istemiyorum biraz beklicm haftaya değer yükselirse sevincem inş yükselir🙏

6.7 aydir deniyiruz iki kimyasal gebelik gecirdim hemen sevinmek istemiyorum biraz beklicm haftaya değer yükselirse sevincem inş yükselir🙏
Ben sen geçirdim kimyasal bu sürede eşin ya da sen bir şey kullandınız mı

Selam kızlar ben de üç senelik evliyim bir senedir bebek istiyoruz geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım dr herşey normal bekle dedi hala bekliyorum ama sinir bozucu bu ay bitkisel ürünler aldık eşim ve ben kullanıyoruz bakalım sonuç ne olacak çevremdekilerin bebek var mı sorusu ve imalarından bıktım sakince beklememe bile izin vermiyorlar
Kimyasal gebelik dısında yazdıklarınızın hepsi benım için de aynı.. Ben de bitkisel ürünlerin etki ettiğine gercekten inanıyorum 2 aydır adetim düzene girdi.. İnşallah bebeğiğmz de olur 🙏🏻 mutlu haberlerimizi paylasırız

Kimyasal gebelik dısında yazdıklarınızın hepsi benım için de aynı.. Ben de bitkisel ürünlerin etki ettiğine gercekten inanıyorum 2 aydır adetim düzene girdi.. İnşallah bebeğiğmz de olur 🙏🏻 mutlu haberlerimizi paylasırız
İnş canım benim de adetim biraz düzene girdi geç adet oluyorum ben de ama dr bi sorun yok senin düzenin de böyle dedi bir macun vardı onu kullandım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum şimdi eşim çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyor ben de hayıt suyu ve folik asit kullanıyorum inş rabbim hepimize nasip eder

o sorular zaten insanı bezdiriyor ve stresini bine katlıyor gayet iyi anlıyorum sizi inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerinizi alırız herşey gönlünüzce olsun :anne:

Arkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
Canım merhaba öncelikle. İnofolic combiyi doktorun mu verdi acaba ve günde kaç doz kullanıyordun öğrenebilir miyim?

Back