Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım her şeyin hayırlısıTek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize.. dilerim tüpüm zarar görmeden atlatırım bu süreci.. biraz korkuyorum açıkçası iğneden etkilerinden değerin düşmeyip cerrahi yönteme gerek kalmasından.. ama iyiyim
Mevlam neyler neylerse güzel eyler![]()
Benimde 22 si ve bende salı günü yaptım negatifi gördümKızlar benımde bat 22 hazıran ama bugun erken gebelık testi yaptım negatif çıktı.
Kuzum sen erken gebeliği kaç gün kala yapmıştınhayır adet günüm cuma normalde ben bu gün gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıkmıştı. sonra da koştum doktora gittim tahilde böyle çıktı işte![]()
Tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize.. dilerim tüpüm zarar görmeden atlatırım bu süreci.. biraz korkuyorum açıkçası iğneden etkilerinden değerin düşmeyip cerrahi yönteme gerek kalmasından.. ama iyiyim
Canım geçmiş olsun hayırlı sağlıklı şekilde nasip olsun inşallah tez vakitteDış gebelikmiş benimki![]()
Benimde 22 si ve bende salı günü yaptım negatifi gördüm
Aynı gunmus ıkımızınolsa cıkardı dıyorum bugunde yaptım normal testlerden yıne nagatif. Yarın adet olucam gıbı duruyor. Sen yaptın mı bugun aslnda beklemek en ıyısı
Adet başlangıcı mıKahverengi leke geliyor.
Sen muhteşem bir kadınsın, çok özelsinTek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize.. dilerim tüpüm zarar görmeden atlatırım bu süreci.. biraz korkuyorum açıkçası iğneden etkilerinden değerin düşmeyip cerrahi yönteme gerek kalmasından.. ama iyiyim
Hayırlı olsun canım benim maşallah
Hayırlı olsun canım gayet net çıkmış maşallah Rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin
Adetin geçmiş miydi canımÇok teşekkür .ediyorum hâlâ .titriyorum .inanamıyorum![]()
Adet günüm bugündü ama olmadımAdetin geçmiş miydi canım☺