• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize.. dilerim tüpüm zarar görmeden atlatırım bu süreci.. biraz korkuyorum açıkçası iğneden etkilerinden değerin düşmeyip cerrahi yönteme gerek kalmasından.. ama iyiyim 🙂

Mevlam neyler neylerse güzel eyler 🙏🙏
Aynen canım her şeyin hayırlısı ☺️

hayır adet günüm cuma normalde ben bu gün gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıkmıştı. sonra da koştum doktora gittim tahilde böyle çıktı işte :halay:
Kuzum sen erken gebeliği kaç gün kala yapmıştın

Tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize.. dilerim tüpüm zarar görmeden atlatırım bu süreci.. biraz korkuyorum açıkçası iğneden etkilerinden değerin düşmeyip cerrahi yönteme gerek kalmasından.. ama iyiyim 🙂

cok cok gecmıs olsun..umarım en kısa surede en kısa yoldan bu surecı atlatırsın.

Temmuz 2 si adet günüm benimde. Kasıklarımda ağrı var. Üstüne adet görmüş olabilirmiyim diye şüpeliyim açıkçası. Bu adetimden sonrada birlikte olduk baya. Erken gebelik testi doğru çıkarmı sizce kızlar alıp yarın sabah yapsam?

Sen muhteşem bir kadınsın, çok özelsin❤️ Ben inanıyorum çok az bir zamanda hayırlısıyla çok mutlu olacaksın. Geç olsun güç olmasın canımıniçi. İnşallah en kolay ve zararsız bir şekilde geçer bu süreç ❤️

2280882

Back