- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
İnşallah yaa isteyen herkes çocuk sahibi olur inşallah tez zamanda.Adet gününüz yarınsa yaparsınız sanırım olmazsanız. İnşallah hayırlı ve sevinçli haberler alırız sizden de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaa isteyen herkes çocuk sahibi olur inşallah tez zamanda.Adet gününüz yarınsa yaparsınız sanırım olmazsanız. İnşallah hayırlı ve sevinçli haberler alırız sizden de.
Sagol canım sabah gittim sınavım vardı. Geldim testimi yaptım işte Lh koyulaşmış ama pik değil, öbürü de boş. Şimdi de buradayım ama artık karın ağrım da yok.Benimde gün içinde aklıma geldin acaba adet oldu mu naptı diye![]()
Testin de hemen yanıt vermişti, nasıl dış gebelik oluyor ki acabaGerçekten mimrssoydas nolacak şimdi?
Yaa geçmiş olsun canımDış gebelikmiş benimki![]()
Çok geçmiş olsunDış gebelikmiş benimki![]()
Çok geçmiş olsun sağlık olsun sakın moralini bozma nasip değilmiş demekki en hayırlı zaman en güzel şekilde yine olur inşallah..Hcg yükseliyor ama sol tüpte kese saptandı ultsanografide.. ya iğne ya kürtaj olacak..
TSagol canım sabah gittim sınavım vardı. Geldim testimi yaptım işte Lh koyulaşmış ama pik değil, öbürü de boş. Şimdi de buradayım ama artık karın ağrım da yok.
acaba gebelik testinin markasını mı değişsen?Sagol canım sabah gittim sınavım vardı. Geldim testimi yaptım işte Lh koyulaşmış ama pik değil, öbürü de boş. Şimdi de buradayım ama artık karın ağrım da yok.
Geçmiş olsun her işte bir hayır vardır canım sakın çok üzme kendini..Dış gebelikmiş benimki![]()
MERHABALAARMerhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺
Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim
Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim
Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim
Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırımhafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺
�
Yaş Bat Son Durum@tuce_tuce 27 18.04
@Yarenimi 29 23.04
@Begonya92 25 01.06
mrssoydas
32 10.06
E Eceee16 30 11.06@dlkkydlntpl 15.06@Ballkaymak 24 16.06D Denizyildizi_444 25 17.06Peripellas
26 17.06@Htc-89 19.06sukufenazz
21.06@Prettygirl 30 21.06@hayaksii 25 22.06@busra89ist 22.06@Nurov 27 23.06@Nurrhanm 23 25.06@duyguyigitemre 26 28.061917pinkterest
28 29.06@Semaes 29.06@Canparcammm 01.07@SelesX 26 07.07@Dilekdilek06 30 12.07wox_90
28 13.07@Ipek8006 30 14.07@arzerik 30 14.07@Eylullum1 28 15.07Ebrulipapatya
34 15.07@Semipermeable 30 17.07
Hoşgeldiniz:) Ben de aynı uygulamayı kullanıyorum geçtiğimiz ay ovülasyon testi denedim ilk defa pepapp ile eş güdümlü gitti..MERHABALAAR
Yeni üyeyim bende bebek isteyenlerdenim
1 yıllık evliyim inşallah bize de nasip olur
Henüz ovülasyon takip etmiyorum peppapp la yetiniyorum
BAT: 06.07.2019
Bekliyoruzz :))
Doktora danistiniz mi bir sey olmaz dediyse sikinti olmaz.
canm benm cok uzuldmDış gebelikmiş benimki![]()
Canım benim ne denir bilemedim ama çok üzüldüm. Rabbim en hayırlısını en sağlıklısını nasip eder inşallah yeniden. DualarımdasınDış gebelikmiş benimki![]()
Gerçekten mi ? Çok ama çok üzüldüm canımDış gebelikmiş benimki![]()
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Hayırlısı böyleymiş. Umutlarını yitirme canımDış gebelikmiş benimki![]()