• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamileliğin 5+2 haftasındayım dişim iltihaplandı antibiyotik alıyorum ama çok korkuyorum düşük dozda ilaç ama bu haftalarda kullananlar oldumu acaba?

Lh de degisip duruyor kizlar son 3 gunluk lh. Tek olan bugunku

Eklentiler

• IMG_20190620_131953.jpg
    IMG_20190620_131953.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20190619_124349.jpg
    IMG_20190619_124349.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 30
D Denizyildizi_444 canım ne durumdasın var mı gwlişme
Merhaba canım henüz adet olmadım. İdrar testlerim negatifolmaya devam ediyor. LH'de gösterdiğim şekilde. Hani hamilelik yoksa yumurtlama olur mu diye takip ediyorum ama pik seviyesini de yakalamadım yani hiç, sadece 2 gün önceye göre bir artış söz konusu. Akşam eşimle konuşacağız ya direkt özele gidip görüşme yapacağız, ya da kan verip sonrasında özele gideceğiz. Bilemiyorum. Sen nasılsın

Merhaba canım henüz adet olmadım. İdrar testlerim negatifolmaya devam ediyor. LH'de gösterdiğim şekilde. Hani hamilelik yoksa yumurtlama olur mu diye takip ediyorum ama pik seviyesini de yakalamadım yani hiç, sadece 2 gün önceye göre bir artış söz konusu. Akşam eşimle konuşacağız ya direkt özele gidip görüşme yapacağız, ya da kan verip sonrasında özele gideceğiz. Bilemiyorum. Sen nasılsın
Gebelik testinide atsana bi canım. Ben iyiyim şükür adet dönemindeyim eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün test yapıldı sonuçlarını bekliyoruz bakalım

Peripellas Peripellas Bunu mantıklı görüyorum da. Geçen aylar ben olacağına daha fazla inanıyordum. Bu ay olmayacağına inandım ve adetin 3. günü doktor kontrolüne gitme yönünde plan yapmıştım. Adet olmayınca streslendim:)

Back