- 3 Nisan 2019
- 39
- 14
- 8
- 33
Erken gebelik testinde 2 gun önce benimki de negatif çıkmıştı canım. Adetin gelene kadar umudunu kaybetme bence
İnş benımkı de oyle olur canım ya oyle moralım bozuldukı anlatamam. Çok sagol. Hayırlı olsun gebelıgın ınş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testinde 2 gun önce benimki de negatif çıkmıştı canım. Adetin gelene kadar umudunu kaybetme bence
İnş benımkı de oyle olur canım ya oyle moralım bozuldukı anlatamam. Çok sagol. Hayırlı olsun gebelıgın ınş.![]()
hayirli olsn cnm . sagikla buyusun bebisinn@mrsshastaneden geldim canım hcg 16,61 doktor hayırlı olsun dediii![]()
cnm test sonuclarn cikti miAyy ins. Saat 4 gibi cikacakmis sonuçlar. Ama vakit gecmiyokiii....![]()
Doktora danistiniz mi bir sey olmaz dediyse sikinti olmaz.hamileliğin 5+2 haftasındayım dişim iltihaplandı antibiyotik alıyorum ama çok korkuyorum düşük dozda ilaç ama bu haftalarda kullananlar oldumu acaba?
Merhaba canım henüz adet olmadım. İdrar testlerim negatifolmaya devam ediyor. LH'de gösterdiğim şekilde. Hani hamilelik yoksa yumurtlama olur mu diye takip ediyorum ama pik seviyesini de yakalamadım yani hiç, sadece 2 gün önceye göre bir artış söz konusu. Akşam eşimle konuşacağız ya direkt özele gidip görüşme yapacağız, ya da kan verip sonrasında özele gideceğiz. Bilemiyorum. Sen nasılsınD Denizyildizi_444 canım ne durumdasın var mı gwlişme
Gebelik testinide atsana bi canım. Ben iyiyim şükür adet dönemindeyim eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün test yapıldı sonuçlarını bekliyoruz bakalımMerhaba canım henüz adet olmadım. İdrar testlerim negatifolmaya devam ediyor. LH'de gösterdiğim şekilde. Hani hamilelik yoksa yumurtlama olur mu diye takip ediyorum ama pik seviyesini de yakalamadım yani hiç, sadece 2 gün önceye göre bir artış söz konusu. Akşam eşimle konuşacağız ya direkt özele gidip görüşme yapacağız, ya da kan verip sonrasında özele gideceğiz. Bilemiyorum. Sen nasılsın
Ben de adet ağrısı çekip duruyorddum, düne kadar artık adet ağrım yok adetim de yok. İdrar testim de negatif:)Kaç gündür âdet ağrısı çektim adete 1 gün kala hiçbir şey ağrı yok![]()
Ben birkaç gün daha bekleyip öyle test yapıcam boşuna ümitlenmeyeyim :))Ben de adet ağrısı çekip duruyorddum, düne kadar artık adet ağrım yok adetim de yok. İdrar testim de negatif:)
Geçmiş olsun, inşallah iyi çıkar sonuçları.Gebelik testinide atsana bi canım. Ben iyiyim şükür adet dönemindeyim eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün test yapıldı sonuçlarını bekliyoruz bakalım
Geçmiş olsun, inşallah iyi çıkar sonuçları.
[/QUOTE
Hani biz adet olmak istemiyoruz hamile kalmak istiyoruz ya o nedenle psikolojik gecikmeler yaşanabiliyor canım acaba öyle bir durum mu oldu sende bu ayGeçmiş olsun, inşallah iyi çıkar sonuçları.
Sağol inşallaj ya bakalımGeçmiş olsun, inşallah iyi çıkar sonuçları.
Siz test yapmış mıydınız daha önce?Ben birkaç gün daha bekleyip öyle test yapıcam boşuna ümitlenmeyeyim :))
Yok bu ay içerisinde yapmadım.Siz test yapmış mıydınız daha önce?
Adet gününüz yarınsa yaparsınız sanırım olmazsanız. İnşallah hayırlı ve sevinçli haberler alırız sizden de.Yok bu ay içerisinde yapmadım.
Benimde gün içinde aklıma geldin acaba adet oldu mu naptı diyePeripellas Bunu mantıklı görüyorum da. Geçen aylar ben olacağına daha fazla inanıyordum. Bu ay olmayacağına inandım ve adetin 3. günü doktor kontrolüne gitme yönünde plan yapmıştım. Adet olmayınca streslendim:)