- Emoji Skoru
- 8.257
- Puanlar
- 198
Ay hadi maşallah bize de nasip olsun inşallahAdet günüm bugündü ama olmadım![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi maşallah bize de nasip olsun inşallahAdet günüm bugündü ama olmadım![]()
İnşallah Canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin. İnşallah test hatalı değildir.Ay hadi maşallah bize de nasip olsun inşallah☺ Bence hastaneye git de kan ver ☺ Değerlerin de güzel güzel artar inşallah
İnşallah değildir canım baya da net çizgin. Hangi markaydı testin? İmkanın varsa özelde kan versene 1buçuk saate çıkıyorİnşallah Canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin. İnşallah test hatalı değildir.
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahÇok teşekkür .ediyorum hâlâ .titriyorum .inanamıyorum![]()
İnşallah değildir canım baya da net çizgin. Hangi markaydı testin? İmkanın varsa özelde kan versene 1buçuk saate çıkıyor
Eki Görüntüle 2280886
Boyle bir marka canım
Bu markayı bilmiyorum ama olumsuz birşey duymadım hiç canım bence yanlış değildir yaEki Görüntüle 2280886
Boyle bir marka canım
hayirli olsn canm . hamilesin 2. cizgn cok net masalahKızlar şimdi test yaptım elim Ayağım titriyor hamile miyim sizce?![]()
Bi 6 gun kala bir de 5 gun kalaKuzum sen erken gebeliği kaç gün kala yapmıştın
Çok teşekkür ederim canımBence test doğru canım kan ver kanda kesin olarak çıkar gözün aydın tekrardan
Amin canım inşallah. :)Bu markayı bilmiyorum ama olumsuz birşey duymadım hiç canım bence yanlış değildir ya ☺
Allah razı olsun canım amin inşallah.hayirli olsn canm . hamilesin 2. cizgn cok net masalahsaglikla buyusun bebegin insalah.
owulasyon testi kulandin mi bu ay cnm
Merhaba.Lh de degisip duruyor kizlar son 3 gunluk lh. Tek olan bugunku
Evet canımmm hamilesin kan verip netleştirKızlar şimdi test yaptım elim Ayağım titriyor hamile miyim sizce?![]()
Tebrik ederim canımmmmm gözümüz aydinKızlar şimdi test yaptım elim Ayağım titriyor hamile miyim sizce?![]()
Alla alla. Negatif mi çıktı onlarBi 6 gun kala bir de 5 gun kala
Allahımmmm darısı bize tez zamandaaaaAmin canım inşallah. :)
Adet günüm bugündü ama olmadım
Hayırlı olsun sukufenaz![]()