- Emoji Skoru
- 2.324
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesin ve ikiz baksana cok erken net ikinci cizgin. Hayirli olsun.Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim inşallah.Bence hamilesin ve ikiz baksana cok erken net ikinci cizgin. Hayirli olsun.
Sen umudunu kaybetme hepsi başka başka çıkıyor kanda görene kadr umut et canimAlla alla. Negatif mi çıktı onlarbende 5 jala yaptım negatif çıktı umut 0 dedim
İnşAllah canım ya dün regl olmadım bugün olcak gibiyim bakalım hayırlısıSen umudunu kaybetme hepsi başka başka çıkıyor kanda görene kadr umut et canim
Çok teşekkür ederimmrssoydas nasılsın canım çok giremiyorum yazamıyorum biliyorsun durum sıkıntılı biraz
ah cnmm cok gcmis olsn . cok uzuldm inanki. tanimiyrm seni ewet ama cok duygulandm byle olmasina. rabbim sifa versn hemen toparlanirsn insalah. senin saglign suan dha onemli. zamani gelince rabbim kismet edecek 2. cocugu size ..Çok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
Genel anlamda iyi olmaya çalışıyorum arada şiddetlenen ağrılarım oluyor.. doktor ağrı kesici verdi ama kullanmanı istemiyorum ağrıyı ayırt edebilmemiz açısından dedi.
Bu sabah bulantı kusma ve ağrıyla uyandım.. doktoruma yazdım, aradı. Gel hastaneye yatıralım gözümün önünde ol dedi, hala iç kanamaya sebep olma riski devam ediyor sonuçta.. şikayetlerim artarak devam ederse baş dönmesi eşlik ederse hastaneye gitmek üzere söz verdim.. ama sabaha göre daha iyiyim..
ama çok yıpratıcı bir süreç içindeyimaldığım ilaçları yaşadıklarımı atlatmam uzun sürecek sanırım, ikinci çocuk fikrini rafa kaldırıyorum bir süre.. kendimi toplamam lazım..
canmm 2..czgiiRabbim bu gördüğümü doğru çıkarsın nolur
Hala inanamıyorum ki sabah kan vercem inşAllah Rabbim dualarımı kabul edercanmm 2..czgii☺ sana demistm erken uzuldn diye ..hayirli olsn cnmm
![]()
Çok ama çok geçmiş olsun.. İnanın çok üzüldüm.. İnşallah tez zamanda sağlığınıza tekrar kavuşırsunuz.. Pozitifliğinizle bizlere örnek oldunuz burada.. Bi çok kişiye umut oldunuz.. Sizi tanımasam da aklımda hep nasıl oldu ne yaptı acaba diye gün içinde düşünmeden edemiyorum.. Dualarım sizinleÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
Genel anlamda iyi olmaya çalışıyorum arada şiddetlenen ağrılarım oluyor.. doktor ağrı kesici verdi ama kullanmanı istemiyorum ağrıyı ayırt edebilmemiz açısından dedi.
Bu sabah bulantı kusma ve ağrıyla uyandım.. doktoruma yazdım, aradı. Gel hastaneye yatıralım gözümün önünde ol dedi, hala iç kanamaya sebep olma riski devam ediyor sonuçta.. şikayetlerim artarak devam ederse baş dönmesi eşlik ederse hastaneye gitmek üzere söz verdim.. ama sabaha göre daha iyiyim..
ama çok yıpratıcı bir süreç içindeyimaldığım ilaçları yaşadıklarımı atlatmam uzun sürecek sanırım, ikinci çocuk fikrini rafa kaldırıyorum bir süre.. kendimi toplamam lazım..
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seniÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı, iki ampul mtx uygulandı.. 4.gün ve 7.gün değerlerindeki düşüşe bakılacak. Yeterli beklenen düşüş olmazsa laparoskopi ile girer alırım dedi doktorum.
guzel haberi vrecegini tahmin ediyordm.oyle de oldu cok skur. cok sewindm adina canm.Hala inanamıyorum ki sabah kan vercem inşAllah Rabbim dualarımı kabul eder
Allah razı olsun canım ya şimdi ne yapcam bilmiyorum hiç ilk çocuk heyecanı olunca elim ayağım birbirine girdi. Kahvaltı yapmamıştım kalktım omlet hazırladım direkguzel haberi vrecegini tahmin ediyordm.oyle de oldu cok skur. cok sewindm adina canm.♥
ilk cocuk heyecani .bnde cok sewinmistm ilkinde.:) tadini cikar cnm ..degerlerinde insalah cok guze cikar ..Allah razı olsun canım ya şimdi ne yapcam bilmiyorum hiç ilk çocuk heyecanı olunca elim ayağım birbirine girdi. Kahvaltı yapmamıştım kalktım omlet hazırladım direk![]()
İnşAllah canım Rabbim mutluluğumu yarım bırakmasın yüzünü güldürsün tüm isteyenlerinilk cocuk heyecani .bnde cok sewinmistm ilkinde.:) tadini cikar cnm ..degerlerinde insalah cok guze cikar ..
Canım maşallah 2. Çizgi var gibi güzel haberlerini bekliyoruz. Bende yarın sabah kan vercem hadi hayırlısıRabbim bu gördüğümü doğru çıkarsın nolur
O kadar umutsuzdum ki hatırlıyosan şok oldum görünce nasıl ağladım nasıl elim ayağım titriyodu anlatamam. Rabbim yardım etsin hepimizeCanım maşallah 2. Çizgi var gibi güzel haberlerini bekliyoruz. Bende yarın sabah kan vercem hadi hayırlısı![]()
![]()
Hatırlıyorum canım benimde elim Ayağım titriyordu dün yeni bir test yaptım farklı marka. Baksana testeO kadar umutsuzdum ki hatırlıyosan şok oldum görünce nasıl ağladım nasıl elim ayağım titriyodu anlatamam. Rabbim yardım etsin hepimize
Aboooo senin bebiş pik yapmışHatırlıyorum canım benimde elim Ayağım titriyordu dün yeni bir test yaptım farklı marka. Baksana testeEki Görüntüle 2281459