• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağ ol canım, ama düşük tehdidim var maalesef, ayrım ve kanamam da var 😕 hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah 🙏
inşallah bu haftadan sonra başka bir sıkıntı yaşamazsın canım. hamilelikçok güzel ve zorlu bir macera rabbim zorluklarımızı da kolay eylesin inşallah:dua:

Çok sağ ol canım, ama düşük tehdidim var maalesef, ayrım ve kanamam da var 😕 hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah 🙏
Yorma kendini canım dikkat et. İnşallah bir sorun olmadan sağlıkla doğar. Bende ilk bebeğime 5 haftalık hamileyken midem bulantısında kan küstüm 2 gün hemen acile koştum bayağı bayağı kan geliyordu midemden. O kadar test yapıldı falan hiçbir sorun çıkmadı bir daha da gelmedi kan. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu. :anne:

E süper 🤗🤗 inşallah sağlıkla katlanarak artar değerin ❤❤🧿 hayırlı oldun canımmmm

Ağrım ve lekelenmem devam ediyor canım 🥺 eşim de nöbetçi, hayırlısıyla sabah olsa da doktora gitsem.. belirsizlik daha kötü.. Progestan kullanıyorum ama ağrı kanama devam ettikçe aklıma sorular takılmıyor değil.. acaba düşecek zaten de progestan mı engelliyor 😕 ay ne bileyim yarın 13.30da randevum..

Hayırlısı neyse o olsun Allahımmm 🙏🙏🙏
güzel düşünüyorum bence iğneler olumlu etkisini gösterecektir sabaha her şey daha güzel olacak inşallah:dua:

benim de adetime 2 gün vardı istersen sen de bir test yap sabah canım ben bu sabah gördüm işte silik çizgiyi çoook belirsiz bir şekilde
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim 1 haftadan fazla adet olacakmışım ağrısı var kendime güvenemiyorum boşuna ümitlenmek istemiyorum sende de vardı mı adet ağrısı ve bel ağrısı?

inşallah bu haftadan sonra başka bir sıkıntı yaşamazsın canım. hamilelikçok güzel ve zorlu bir macera rabbim zorluklarımızı da kolay eylesin inşallah:dua:
Yorma kendini canım dikkat et. İnşallah bir sorun olmadan sağlıkla doğar. Bende ilk bebeğime 5 haftalık hamileyken midem bulantısında kan küstüm 2 gün hemen acile koştum bayağı bayağı kan geliyordu midemden. O kadar test yapıldı falan hiçbir sorun çıkmadı bir daha da gelmedi kan. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu. :anne:
güzel düşünüyorum bence iğneler olumlu etkisini gösterecektir sabaha her şey daha güzel olacak inşallah:dua:
Amiiiin inşallah kızlar çok amin 🙏🙏🙏

Ağrım ve lekelenmem devam ediyor canım 🥺 eşim de nöbetçi, hayırlısıyla sabah olsa da doktora gitsem.. belirsizlik daha kötü.. Progestan kullanıyorum ama ağrı kanama devam ettikçe aklıma sorular takılmıyor değil.. acaba düşecek zaten de progestan mı engelliyor 😕 ay ne bileyim yarın 13.30da randevum..

Hayırlısı neyse o olsun Allahımmm 🙏🙏🙏
Amin canım insallah takma kafana olacagi varsa her türlü olur
Sabah ola hayrola insallah ❤❤

16.61 ciktiginda idrar testiniz nasildi resmi var mi acaba
Yaptıktan sonra biraz bekleyince son hali bu şekildeydi canım
20190619_125445.jpg

Back