• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım, sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.. hayırlısı olsun 🙏🙏

Nasip canım, olsa da olmasa da Allah’tan hepsi.. dilerim gönlündeki nasip eder Allah 🙏🙏🙏

Geçmiş olsun canım, sağlıkla tekrarını nasip etsin Allah🙏🙏 ben de üç ay önce yaşamıştım kimyasal, küçükken kaybetmek daha çabuk atlatılıyor.. yeni bat ne zaman peki tahmini?
Malesef yine negatif, kistim de büyümüş olumlu bişey duyamıcam heralde doktordan

E Eceee16
@dlkkydlntpl
@Semipermeable
@balkaymak
Peripellas Peripellas
Kızlaaaar batlar geçmiş, ne durumdasınız var mı güzel gelişmeler ❤

@Algernonya Canım bat bugünmüş, be durumdasın? ❤

sukufenazz sukufenazz
@hayaksii
@busra89ist
Nurov Nurov
Şekerler batlar yaklaşıyor, hadi hayırlısı olsun ❤

@Htc-89
Prettygirl Prettygirl
Kızlar heyecanla kan sonuçlarınızı da bekliyorum ❤🧿
Canım ben hala regl olmadım, ptesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala gelen giden yok. Tek ümidim geç döllenme olmuş olması oda imkansız gibi :işsiz:

Belim ağrıyor sol tarafım. Adet olacakmışım ağrısı tam gaz devam. Ne olur hamile olayım bu ay hayırlısı ile.

@mrsshastaneden geldim canım hcg 16,61 doktor hayırlı olsun dediii😍
E süper 🤗🤗 inşallah sağlıkla katlanarak artar değerin ❤️❤️🧿 hayırlı oldun canımmmm
Ağrım ve lekelenmem devam ediyor canım 🥺 eşim de nöbetçi, hayırlısıyla sabah olsa da doktora gitsem.. belirsizlik daha kötü.. Progestan kullanıyorum ama ağrı kanama devam ettikçe aklıma sorular takılmıyor değil.. acaba düşecek zaten de progestan mı engelliyor 😕 ay ne bileyim yarın 13.30da randevum..

Hayırlısı neyse o olsun Allahımmm 🙏🙏🙏

Back