- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
Ay inşallah güzel haberlerini alırız canım yaaaa:)))) Hayırlı uğurlu olur canım inşallah.
tatlımm teşekkür ederim,inşallah...çok ihtiyacım var güzel habere:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah güzel haberlerini alırız canım yaaaa:)))) Hayırlı uğurlu olur canım inşallah.
tamam canım insallah görmem kırmızıları . senin ne zaman bat
canıım meraba...
neler duyuyorumm adetin gecikmiş:))ayy gelmez inşallahhh
evet canım ama ağrım basladı resmen belim ikiye ayrılıyor((
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymışdur bakalım bekle.yada bekleme test yap tessttt:)
kız sabaha yapacam gelmezse inssallah güzel haberler vermek istiyorum sizlere![]()
canım inşallah.hayırlı haberlerini bekliyorum.
kızlar bugun asılama oldumm,dua beklerimm ..
insallahhhhh tutar bebeğimmm ...
kızlar bugun asılama oldumm,dua beklerimm ..
insallahhhhh tutar bebeğimmm ...
kızlarr geldimm azıcık bi zamanım var sanırımm :44: dua isteyenler bebiş bekleyenler Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh umarım hayırlısıyla bu güzel haberi birbirimize veriririz ve günü gecikenlerrrrr kötüyü çağırmayın :) adet belirtileri ve hamilelik aynı belirtiler unutmayınn ! :)))) şöyle kendimize geleliiimmmgüzel hayaller kuralımm
veeee açılışı yapalım artık bebiş istiyor bu topikkkkk
![]()
peki test falan yapsam 2.5 senlik evliyim cok istiyorum![]()
kız sabaha yapacam gelmezse inssallah güzel haberler vermek istiyorum sizlere![]()
Allah yardımcın olsun tatlımmm tutacak inşallahhh gelsin bebişlerr göbüşlereee![]()
eline saglik cnm,insallah bu listeden bebek haberleri alicaz bu ay..
insallahhh o bebek bu göbişe girecekkk :))))))))
bebeğiiiimm açılışı yapacaksın gibime geliyorr mutlu haberlere ihtiyacımız varrrrr![]()
kuzulaaar Allahım hepimizin kucağını tatlı tatlı bebişlerle doldursun inşallahbenim bat 21 ocak,ama test yapmaya korkuyorum,hiç yapmadım da ,bu zamana kadar(yani 4-5 aydır korunmuyoruz) hiç gecikmemişti ama bu ay aşırı stresliydim ondan da gecikmiş olablr mi diyorum.eşim beni o kadar sıkıp strese sokuyo ki düşünün sinir krizleri bile geçirmeye başladım ciddi ciddi...
ihsallah canımmm kızdurun iyice ümitlendirmeyin beniii