tmm tatlim eklicem listeye :) bu ay bebisler gelecek Allahin izniyle moral bozmak yok tamam mi![]()
merhaba canım.hayırlı olsun topiğin bol bebişli topik olur inş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm tatlim eklicem listeye :) bu ay bebisler gelecek Allahin izniyle moral bozmak yok tamam mi![]()
merhaba canım.hayırlı olsun topiğin bol bebişli topik olur inş...
güzel haberler almak ümidiyle herkese selamlar bende bebis için bekleyenlerdenim![]()
insallahhhh canim benimm hep birlikte bekleyelim guzel haberler alacagimiz günü birlikte seviniriz umarimmsen ne zamandir bekliyorsun bebisini
![]()
insallah canım benim 6 ay oldu![]()
aminnnnnnn insallahhh canim benimmcok teşekkür ederim buarada :))) sende sanirim bekliyorsun minik haberi
![]()
hiççç moral bozmak yoookkk :)) olacak inşallahh canim beniimm ilaç kullandin mi hİc
benim 2.5 yıl oldu![]()
oyy canım yaa . allahım hepimize nasıp eder insallah bu duyguyu
inş canım o yüzden çok fazla stres yapma 6 ay çok uzun bi süre değil kafan rahat olsun tatlım herşeyin başı sters..doktorum bana hiç bir sorun olmasa bile stres yaptığın zaman yumurtaların kendini bir yumru gibi sıkar spermler dölleyemez o yüzden stres yapma rahat ol diyor...
çok doğru söylüyorsun canım ama zaman yaklastıkça stres oluyor ister istemez. insallah en kısa zamanda güzel haberler alırız artık
Merhaba arkadasim hosgeldin :) senide eklicem listeyeinsallahh moralleri yuksek tutup bebislerimize
kavuşacaz bian önce :)) yumurtlama günlerini de ihmal etmiyelim![]()
rica ederim canım benim ne demek...eklicem senide uğurlu gelir insallahhhhtestlere cok uygun vermissin canim gecende duymustum bi erken gebelik testi 20tl diyodu arkadaş :44:
Hayırlı geceler herkese... yaklaşık 2-3 aydır ara sıra forumu takip ediyordum lakin yeni üye oldum ve bu ilk mesajım..
5 aylık evliyim ve bende bebek isteyenlerdenim başlık sahibi beni de listeye eklerseniz memnun olurum..
Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat lutfeylesin inşallah...![]()
mertay keske ıcseydın ılaclarını doktor verdıgıne gore bı bıldıgı vardır. Hamılelıkte ıdrar yolu enfeksıyonu cok zor oluyo. Testıde cok erken yaptırmıssın okadar onceden cıkmaz kesın adet gecıkmesını beklemek gerekıyo ınsallah hayırlıysa hamısızdır : )